SODOM – Documentar socant despre Propaganda homosexuala si pedofila !

Distribuie!by SODOM – Documentar socant al lui Arkadiy Mamontov despre Propaganda homosexuala si pedofila ! Este realizat de o televiziune rusă şi are subtitrare în limba română. Este absolut şocant şi îngrijorător ce ne pregătesc sataniştii! Un documentar care ar trebui văzut, analizat și dat mai departe să-l vadă cât […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SODOM – Documentar socant al lui Arkadiy Mamontov despre Propaganda homosexuala si pedofila !

Este realizat de o televiziune rusă şi are subtitrare în limba română. Este absolut şocant şi îngrijorător ce ne pregătesc sataniştii!


propaganda homosexuala si pedofila a iluminatilor

Un documentar care ar trebui văzut, analizat și dat mai departe să-l vadă cât mai mulți oameni de bună credință de pe tot pământul! Este terifiant numai dacă ne gândim că SUA acordă suport financiar tuturor statelor care sprijină implementarea drepturilor comunităților LGBT, că peste 300 000 de georgieni au fost torturați, violați și umiliți de către autoritățile statului, că actualmente nu se știe câte mii de ucraineni aflați în închisoare pentru că sunt împotriva regimului pro american se află în aceeași situație… Așa au procedat americanii în Irak… Este mai mult decât strigător la cer!!! DAȚI VĂ ROG MAI DEPARTE!

loading...

Documentarul:


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite