Soros a dat din nou 400.000 de Lire spune ziarul The Sun, sa opreasca Brexitul

Distribuie!by George Soros a donat 400.000 de lire sterline unui grup de campanie pro-UE, numit Best for Britain, prin intermediul Fundatiei pentru o Societate Deschisa, scrie The Sun. Lansarea unei campanii publicitare la nivel național în această lună are ca scop subminarea doamnei May și să forțeze un al doilea referendum. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

George Soros a donat 400.000 de lire sterline unui grup de campanie pro-UE, numit Best for Britain, prin intermediul Fundatiei pentru o Societate Deschisa, scrie The Sun.

Lansarea unei campanii publicitare la nivel național în această lună are ca scop subminarea doamnei May și să forțeze un al doilea referendum.


Aceasta vizează deputații pentru a-i convinge să voteze împotriva acordului final de Brexit și să declanșeze un alt vot sau chiar alegeri generale.

Un document de strategie scurs de la o întâlnire a grupului spune că trebuie să “trezească țara și să afirme că Brexit nu este o afacere încheiată. Că nu e prea târziu să oprești procesul.


loading...

http://evz.ro/adevarul-george-soros-brexit.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Iohannis si-a cumparat una dintre locuinte de la stat pe legea 122/95 care prevede clar ca nu poti cumpara daca mai alte case sau proprietati desi el avea deja o gramada de case
Tot mai multi oameni vor sa fie suverani in Romania, adica neplatitori de taxe- un sofer din Romania a fost luat cu asalt de politisti deoarece nu avea placute de inmatriculare "legale"
UPDATE: Alertă în Istanbul, în urma unui atac armat într-un club. 35 de morți și 40 de răniți
Ce ne-a adus noua UE: saracie, defrisarea padurilor, otravirea alimentelor, desfiintarea agriculturii, sclavie in strainatate, distrugerea invatamantului, preluarea resurselor de catre straini, demolarea industriei, coruptie, pierderea suveranitatii si autonomiei etc.
Tactica intentionata de rupere a tarii: Transilvania va fi legată prin autostradă de Budapesta, dar nu de București
Mai ai încredere în analizele medicale? Trei laboratoare, trei rezultate diferite. Diagnosticele de hepatită sunt cele mai des greșite
Procurorul care l-a trimis în judecată pe Traian Băsescu în dosarul „Flota“, găsit mort după trei zile
373 miliarde de dolari au fost cheltuiti pe apararare in SUA| 30 miliarde ar remedia foametea de pe planeta
Situație DEZASTRUOASĂ în învățământul universitar. Numărul studenților a SCĂZUT cu 30% în 25 de ani
CINE, CE A FURAT IN MASONERIE. Dezvaluiri fulminante din interiorul “Marii Loje Nationale din Romania” despre “Fratii” infractori, o gasca de interlopi, homosexuali si cadre ale Armatei, MAI, SRI si SIE. Miza: alegerile din noiembrie
NOAPTEA MINȚII. România aduce refugiați din Turcia, 3,5 milioane de români lucrează afară
Pentru omul credincios, Raiul începe de pe pământ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite