Soros recunoaște public: cheltuie 500 de milioane de dolari ca să aducă cât mai mulți imigranți musulmani în Europa. De ce face asta?

Distribuie!by Cu un tupeu și o viclenie greu de egalat, păpușarul internaționalist George Soros, unul dintre principalii islamizatori ai Europei, a anunțat printr-un articol publicat în The Wall Street Journal că va pune la bătaie jumătate de miliard de euro pentru a ajuta imigranții și refugiații care vin în Europa. Acest lucru […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cu un tupeu și o viclenie greu de egalat, păpușarul internaționalist George Soros, unul dintre principalii islamizatori ai Europei, a anunțat printr-un articol publicat în The Wall Street Journal că va pune la bătaie jumătate de miliard de euro pentru a ajuta imigranții și refugiații care vin în Europa. Acest lucru vine ca o continuare a propagandei pro-imigrație pe care acesta o face direct sau prin oamenii lui din ONG-urile soroșiste care au împânzit lumea, inclusiv România.

De ce face asta? Din umanism? A crede că Soros este preocupat cu adevărat de soarta umanității este în cel mai bun caz o naivitate. Omul care a prăduit prin manevre la bursă Banca Angliei, omul care susține homosexualitatea, individul care are o contribuție semnificativă la confuzia internațională român-rom (țigan), evreul care finanțează grupări arabe anti-israeliene, manipulatorul care vrea să aducă în Europa multe milioane de musulmani (și enumerarea ar putea continua) face totul pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale conduse de frații săi de sânge și nimic pentru ceilalți.


Dar, evident, nu o poate spune direct; și atunci, chipurile, face pe cel care este interesat de soarta comunității LGBT, a țiganilor, a imigranților musulmani…

Devenit aproape persona non grata în țara sa de origine, Ungaria, din aceleași motive, Soros nu este deranjat de ce credem sau spunem noi. El mizează, ca orice politician veros, pe o majoritate stupidă care nu poate vedea dincolo de nevoile zilnice ale stomacului… Și uite că obține rezultate notabile. Iar când pui mulți bani la bătaie, ți se umplu rapid ONG-urile proprii cu oportuniști dispuși să joace după cum le cânți.


loading...

Și cum nevoile globaliștilor o cer, astăzi miliardarul George Soroș vine cu 500 de milioane de euro ca să susțină imigrația musulmană în Europa și să îi ajute pe imigranți să… își facă afaceri în interiorul UE. Vicleană manevră, nu?

Iată ce spune acesta în articolul din The Wall Street Journal, citat de Cotidianul.ro:

„Am decis să ofer 500 de milioane de dolari pentru investiţii care să răspunda necesităţilor migranţilor, refugiaţilor şi comunităţilor gazdă. Voi investi în startup-uri, companii, iniţiative cu impact social şi afaceri create de migranţi şi refugiaţi. Deşi preocuparea mea cea mai mare este să îi ajut pe migranţi şi refugiaţi să vină în Europa, voi căuta idei de investiţii de care să beneficieze imigranţii din întreaga lume.”

Citește tot articolul lui George Soroș aici: Cotidianul.ro

 

SURSA:

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

România, cea mai drastică scumpire a benzinei din lume - Suntem în top 10 la suferinţă la pompă
Opinia cutremurătoare a lui Zicu despre tragedia din Colectiv. Din ce perspectivă vede drama. Eu cred că tot ce se întâmplă în ultimii ani în cluburile din România are legatură strânsă cu drogurile şi băuturile alcoolice"
Ce va sugereaza imaginea aceasta cu mitingul din Piata Victoriei? Priviti cu atentie conturul!
KOVESI E TERMINATA – Inregistrari bomba din interiorul DNA o incrimineaza pe Laura Kovesi cum ordona subalternilor sa faca dosare penale premierului Romaniei si altor persoane care sunt “libere” desi au inceputa urmarirea penala. Kovesi turbase ca inculparile au scazut fata de anul anterior, de la 673 la 270, si ordona mai multe rechizitorii. Potrivit art. 99 din Legea 303/2004 poate fi exclus din magistratura cel care se imixtioneaza în activitatea altui judecător sau procuror (Audio)
Fata care a uimit un sat intreg! A luat 10 la Capacitate! Mama ei a fost femeie de serviciu la scoala din sat! „Nu m-am gandit niciodata sa plec din Romania. Si-asa au plecat multi!”
Misteriosul tatuaj al aromâncelor
Uimitoare rugaciune puternica si cu efect
VADIM striga de mult prin televiziunile corupte despre LIVIU MIHAIU ca a luat bani de la Vantu si Patriciu, dar nu il credea nimeni
In Romania copii au fost voit infectati cu SIDA in timpul campaniilor de vaccinari impotriva hepatitei B …
Analiza ADN ale craniilor alungite demonstrează că Nephilimi au trăit pe Terra
Poveste de dragoste încheiată la poliţie. Româncă sechestrată şi torturată de un iranian
Povestea călătorului dintr-o altă dimensiune, apărut brusc pe aeroportul din Tokyo. Omul venea din TAURED
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite