Specialisti: o megamoschee in Romania ar atrage valuri, valuri de islamisti din toate partile, iar atentatele nu ar lipsi exact ca in Londra si Paris

Distribuie!by Deocamdata Romania nu este interesanta inca pentru refugiatii musulmani deoarece acestia au nevoie de spatii de rugaciune, motiv pentru care atat Iohannis cat si Ponta au impins foarte tare agenda construirii unei megamoschei in Romania. Conform specialistilor, o astfel de constructie ar atrage valuri, valuri de islamisti in  tara […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Deocamdata Romania nu este interesanta inca pentru refugiatii musulmani deoarece acestia au nevoie de spatii de rugaciune, motiv pentru care atat Iohannis cat si Ponta au impins foarte tare agenda construirii unei megamoschei in Romania. Conform specialistilor, o astfel de constructie ar atrage valuri, valuri de islamisti in  tara noastra, iar atentatele nu ar lipsi exact ca in Londra si Paris.

 

Comisia Europeana a anuntat, marti, ca Romania trebuie sa mai primeasca 3.546 de refugiati, potrivit planului comun de relocare aprobat de blocul comunitar si care are un caracter de obligatie legala, potrivit unui raport prezentat pe site-ul institutiei europene.

Raportul Comisiei Europene arata ca Romania a primit, pana la 9 iunie 2017, 45 de imigranti din Italia si 589 de imigranti din Grecia.


Potrivit cotelor obligatorii de imigranti stabilite in septembrie 2015 pentru fiecare stat membru, Romania trebuie sa integreze in total 4.180 de refugiati (1.608 in Italia si 2.572 in Grecia).

Comisia Europeana a mai anuntat ca Romania a semnat documente de planificare, potrivit carora numarul relocarilor trebuie sa ajunga la 3.000 in lunile iulie, august si septembrie.


Totodata, in baza Acordului intre Uniunea Europeana si Turcia, Romania a integrat 11 cetateni sirieni.

Toate statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa primeasca 98.255 de refugiati, dar au relocat pana in prezent doar 20.869 de persoane.

loading...

Marti, Comisia Europeana a lansat procedurile de infringement impotriva Cehiei, Ungariei si Poloniei, pentru faptul ca nu au acceptat refugiati in cadrul planului comun de relocare a acestora.

Comisarul european Dimitris Avramopoulos, responsabil cu migratia, a precizat ca institutia a transmis o nota oficiala catre cele trei tari vizate. Procedura de infringement urmeaza etape foarte precise, iar statul vizat va fi deferit Curtii Europene de Justitie (CEJ), cu sediul la Luxemburg, care are posibilitatea sa decida sanctiuni.

http://www.ziare.com/invazie-imigranti/romania/cati-refugiati-trebuie-sa-mai-primeasca-romania-potrivit-planului-suntem-departe-de-tinta-1469513

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Loturi de Mars, Snickers si Milky Way retrase din 55 de tari, inclusiv Romania. Ce a fost gasit intr-un baton de ciocolata
Unul TACE, altul DOARME! Șeful Cancelariei Prezidențiale, Dan Mihalache, A ADORMIT BUŞTEAN în timpul unei întâlniri oficiale a lui Klaus Iohannis cu președintele Serbiei. REACȚIE: Este o MANIPULARE ORDINARĂ!
Nu relația cu alt om ne împlineşte
Unde se afla astazi tezaurul Romaniei de 93,5 tone de aur cedat de casa regala si de Titulescu?
Masoneria ( care urmareste asuprirea populatiei prin partide si monarhie) impune: Scumpiri în lanț în 2014. Noi taxe, impozite și cheltuieli pentru fermieri
E OFICIAL! ANAF le DĂ MAREA LOVITURĂ chiar în prag de sărbători. Banii trimiși în România de românii plecați la muncă în străinătate VOR FI VERIFICAȚI în detaliu, iar apoi IMPOZITAȚI. Măsura aceasta ÎI VA AFECTA enorm pe co-naționalii noștri!
Gura ma-tii Iohannis asistentele trebuie sa cumpere scutece si haine intr-un spital din Drobeta pentru tripleti abandonati!
Presa daneză: România există doar datorita cerșitului în Europa
O româncă a fost aleasă viceprimar al Berlinului
Chemtrail (Darele mortii) expuse de piloti, doctori, oameni de stiinta, meteorologi, neurologi si altii
Mencinicopschi arestat pentru dezvaluiri: Piata romaneasca este plina de legume si fructe false din import tratate cu radiatii ionizante, care pot duce la obezitate, boli cardiovasculare, diabet de tip II pana la cancer
Cum sunt exploatați românii la cules lalele în OLANDA? Legaţi în hamuri și ghemuţi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite