Spital din Capitala ramas fara bani: unei femei i s-a facut cezariana cu un anestezic folosit in stomatologie

Distribuie!by Spitalul de Urgenta “Sf. Pantelimon” din Capitala nu mai poate face analize medicale pacientilor, incepand de vineri, din cauza datoriilor catre laboratorul privat, iar internarile au fost sistate in doua sectii, din lipsa materialelor. Joi noapte unei femei i-a fost facuta operatie cezariana in spital cu un anestezic folosit […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Spitalul de Urgenta “Sf. Pantelimon” din Capitala nu mai poate face analize medicale pacientilor, incepand de vineri, din cauza datoriilor catre laboratorul privat, iar internarile au fost sistate in doua sectii, din lipsa materialelor. Joi noapte unei femei i-a fost facuta operatie cezariana in spital cu un anestezic folosit in stomatologie, in lipsa anestezicului utilizat in astfel de interventii.

GSP scrie ca, in noaptea de joi spre vineri, Spitalul de Urgenta “Sfantul Pantelimon” a anuntat prin 112: “Nu mai trimiteti cazuri de obstetrica-ginecologie ca inchidem sectia pentru ca nu mai avem de nici unele!”.


Tot joi noapte, o femeie de 21 de ani a nascut prin cezariana, iar rahianestezia a fost facuta cu Xilina, “o substanta folosita la dentist si care nu tine la interventiile grele!”, spun medicii de la “Sfantul Pantelimon”. “Striga la noi de pe masa, ca xilina nu tine, dar n-am avut sa-i dam altceva”, afirma ei.


Neplatit de mai multe luni, laboratorul privat Gral Medical avertizase “Sf. Pantelimon” ca inceteaza si simplele analize de hemograma, “incepand cu data de 1 decembrie, 12 noaptea”, de cand toate sectiile, inclusiv ATI, mai putin UPU urgente, nu mai pot face analize.

loading...

De altfel, la spital a fost lipit si un afis cu anuntul ca nu se mai fac internari in sectiile Obstetrica – Ginecologie si Obstetrica Patologica. “Activitatea sectiilor Obstetrica – Ginecologie si Obstetrica Patologica este suspendata din cauza lipsei materialelor necesare asigurarii asistentei medicale de urgenta si din cauza imposibilitatii efectuarii analizelor de laborator. In consecinta, nu se mai pot face internari”, este textul anuntului datat 30 noiembrie 2017 si semnat de medicul sef de garda.


Citeste si Situatie infioratoare in spitale: Operatii amanate din cauza lipsei atei chirurgicale si manusilor

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Codex Alimentarius ii obliga pe romani sa manance legume si fructe cancerigene
Fața nevăzută a Castelului Peleș: Regina Elisabeta a organizat ședințe de spiritism care l-au speriat pana si pe Carol I
Când sunteţi trişti, gândiţi-vă la lucrul ăsta: Stai, că este ceva drac aici! Şi nu acceptaţi.
Cum și-a învățat o mamă din Rusia fetița să scrie. Metoda mi se pare genială!
TIMPUL s-a scurtat: o zi mai are doar 16 ore din 24, rezonanta Schumann a accelerat de la 7,8 Hz la 12,5Hz
Planul secret al lui Pike privind Al Treilea Razboi Mondial: Noi am creat islamismul si noi vom distruge prin el lumea
Donald Trump despre Barack Obama: „El este fondatorul Statului Islamic”
ASA NE PLEACA VALORILE! CELEBRA OXFORD UNIVERSITY A ANUNTAT-O CA ESTE DEJA ADMISA SI EA NICI N-A DAT BAC-UL!
Caz şocant la maternitatea Polizu: Un bebeluș despre care medicii au spus că este sănătos tun a murit la o zi de la naştere| Vaccinurile iarasi si-au facut efectul si nimeni nu spune nimic!!!
ROMANASI TREZIREA|INSTANTA DIN ITALIA A DECIS: VACCINURILE GLAXO-SMITH KLINE PROVOACA AUTISM!!!!
Congresmanul Robert Aderholt, AVERTISMENT despre influența lui Soros în România | Ce ne îngrijorează pe mulți dintre noi e că așa ceva s-ar întâmpla pe ascuns și că oamenii din România nu vor cunoaște exact ce se petrece
Au venit și în România: ONG-uri presează Ministerul Educației să introducă educația sexuală încă de la GRĂDINIȚĂ. ONG-iștii sunt nemulțumiți că micuților NU li se arată și nu se discută despre organele sexuale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite