Sponsorii lui Hitler: Prescott Bush, Rockefeller, Hugo Boss, Henry Ford, IBM, DuPont

Distribuie!by Sponsorii lui Hitler In plina criza, de unde a avut Hitler fonduri pentru a crea si intretine complexul sistem nazist? In afara industriasilor si bancherilor germani (marea majoritate), Hitler a mai primit sprijin financiar de la: – Prescott Bush, bunicul lui George Bush; – Henry Ford; – Henri Wilhelm […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sponsorii lui Hitler
In plina criza, de unde a avut Hitler fonduri pentru a crea si intretine complexul sistem nazist?
In afara industriasilor si bancherilor germani (marea majoritate), Hitler a mai primit sprijin financiar de la:
– Prescott Bush, bunicul lui George Bush;
– Henry Ford;
– Henri Wilhelm August Deterding – Royal Dutch Shell;
– JP Morgan si Charles Gates Dawes – bancheri Wall Street;
– John D. Rockefeller – Shell si Standard Oil Company;
– General Motors;
– General Electric;
– IBM;
– DuPont;
– John Foster Dulles;
– Hugo Boss, membru al partidului nazist, a creat uniformele SA si SS;
– cativa membri ai familiei tariste;
– societatea oculta Thule.
Alti sponsori ai sistemului nazist aicihttp://www.geschichteinchronologie.ch/eu/3R/Hitlers-financiers-ENGL.htmlsi aici http://reformed-theology.org/html/books/wall_street/index.htmlEugenia a ocupat un loc important in cadrul sistemului de sanatate nazist – oamenii “inferiori din punct de vedere genetic” erau sterilizati fortat sau omorati.
Eugenia facuse ravagii pentru prima data in SUA, statul California detinand recordul de sterilizari fortate. Nazistii s-au inspirat din “minunatul” program implementat in California. Cateva asemenea programe fusesera dezvoltate si finantate de fundatia Rockfeller. Josef Mengele, macelarul dement poreclit “Ingerul mortii”, participase la unul dintre aceste programe.
In timpul dictaturii naziste peste 400000 de oameni au fost sterilizati fortat. In ultimii ani eugenia a reaparut in forta, continuandu-si dezvoltarea macabra sub umbrela bioeticii. De altfel, sub umbrela acestei bioetici se ascund si alte lucruri la fel de intunecate cum ar fi sinuciderea asistata si infanticidul (omorarea nou-nascutilor).
Bioetica este sprijinita intens de cei care doresc depopularea planetei, inclusiv de cei de la ONU prin Agenda 21.

loading...

Alte elemente sistem nazist
– ecofascismul, adica grija deosebita a nazistilor pentru mediul inconjurator;
– obsesia lui Hitler impotriva fumatului;
– nazismul si paganismul;
– O teorie interesanta asupra careia ar trebui meditat ceva mai mult: Noua Ordine Mondiala si cel de-al patrulea Reich;
– Prin intermediul operatiunii “Agrafa” multi criminali de razboi nazisti au fost exonerati de orice fel de raspundere ajungand in Statele Unite si in alte tari.


Studierea istoriei ne poate ajuta
Ce putem observa astazi? Incercari de a “sari” peste parlamentele tarilor (UE), ecofascism, eugenie/eutanasie (bioetica), sterilizari fortate, depopularea planetei, vaccinuri controversate, criza mondiala insotita de somaj ridicat, bancheri Wall Street, corporatism, supraveghere populatie (toate formele de comunicare, camere video, sateliti, trafic auto, drone, baze date, carduri, biochip), Noua Ordine Mondiala.

Nazism intr-o noua forma?


Filozoful George Santayana spunea:

“Cei care uita trecutul sunt condamnati sa il repete.”

Pentru a intelege multe dintre lucrurile care se petrec astazi ar trebui sa studiem putin mai atent istoria secolului XX. Istoria ne ajuta sa intelegem cum se construieste, etapa cu etapa, un sistem totalitar.
Ascensiunea lui Hitler reprezinta o lectie utila in acest sens.

In democratie societatea este condusa de cetateni care isi aleg prin vot liber guvernantii. O alta caracteristica a democratiei este legata de faptul ca nimeni nu este mai presus de lege.

Cand societatile ajung sa fie conduse de un singur om sau de cine stie ce elite (UE, ONU, guvern mondial …), dictaturile pot aparea oricand. O dictatura la nivel statal ar fi un dezastru pentru cetatenii statului respectiv; o dictatura la nivel global ar insemna cel mai negru cosmar al omenirii caci n-ar mai exista nicio scapare, pentru nimeni. Ar fi bine sa intelegem din timp acest aspect. http://blog.kraftwin.ro/2012/11/hitler-cum-se-instaureaza-o-dictatura.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite