Spunea odată cineva: „Părinte, Ceauşescu strică bisericile”. „Nu el, mă, ci păcatele omenirii“ – i-a răspuns Părintele. (Maria Matronea, Sibiu)

Distribuie!by Spunea odată cineva: „Părinte, Ceauşescu strică bisericile”. „Nu el, mă, ci păcatele omenirii“ – i-a răspuns Părintele. (Maria Matronea, Sibiu) loading... Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite! Citiți și...Angola dă Occidentului o lecţie de apărare a identităţii şi interzice religia islamicăProstia la români. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Spunea odată cineva: „Părinte, Ceauşescu strică bisericile”. „Nu el, mă, ci păcatele omenirii“ – i-a răspuns Părintele. (Maria Matronea, Sibiu)

1

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Miliardarul Dieter Schwarz, patronul Kaufland-Lidl nu e interesat de scandalurile din Romania, ci doar sa existe multi fraieri cumparatori si sclavi care sa munceasca pe salarii de mizerie
Decizie de ultimă oră a ANAF. Sunt vizate persoanele fără venituri
Stiati ca Eduard Kövesi a avut contracte cu primaria lui Iohannis, cu constructia autostrazilor, cu SRI?
Iohannis, care a negociat înfierea a 20 de copii ( cine știe câți neoficial) și doamna Viorica Dăncilă, care a înfiat un copil să-i fie mamă și mamă i-a fost!
AMENINŢARE URIAŞĂ pentru România: ”E CATEGORIC”. ANUNŢUL a fost făcut ÎN DIRECT, la o oră de MAXIMĂ audienţă
SOV : SRI a creat USR . Credeți că retardul ăla putea face un partid?
Descoperirea care ar putea schimba lumea medicala! Diabetul poate fi vindecat definitiv!
Dezvăluire Şoc. Ponta "am fost obligați de UE sa integrăm zona de Vest a Țării cu Ungaria Cehia și Slovacia". Când vă spuneam, că se lucrează din greu la regionalizarea, federalizarea și la dispariția statului național numit România nu ne credeați.
Donald Trump anunță că, în prima zi a mandatului, va retrage SUA din Parteneriatul Transpacific
Mircea Badea despre Dacian Cioloş: "Astept sa nu mai văd FAŢA BUBOASĂ a acestui IMPOSTOR CINIC, IPOCRIT ŞI STUPID, COCOŢAT PE CADAVRE în funcția de prim-ministru"
Toata tara a votat cu PSD deoarece Dragnea a promis dublari de salarii, reduceri de T.V.A. si sincer toti s-au saturat de Iohannis care nu a facut nimic de 2 ani decat sa defriseze tara impreuna cu guvernul lui de tehnocrati si sa imbolnaveasca lumea prin spitale!!
Iata adevarul despre CERTIFICATUL DE NASTERE cu CNP- Trebuie sa stii asta!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite