Statul german ar putea naționaliza marile companii din cauza coronavirusului

Distribuie!by Statul german ar putea recurge la naționalizarea marilor companii pentru a le salva de faliment în contextul răspândirii coronavirusului. BUCUREȘTI, 13 mar – Sputnik. Autoritățile Germaniei nu exclud o naționalizare temporară celor mai importante companii, în cazul în care aceste se vor confrunta cu probleme din cauza pandemiei de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Statul german ar putea recurge la naționalizarea marilor companii pentru a le salva de faliment în contextul răspândirii coronavirusului.

BUCUREȘTI, 13 mar – Sputnik. Autoritățile Germaniei nu exclud o naționalizare temporară celor mai importante companii, în cazul în care aceste se vor confrunta cu probleme din cauza pandemiei de coronavirus, a declarat într-un interviu oferit Der Spiegel, ministrul german al Economiei și Energeticii, Peter Altmaier.


“Nu vom admite falimentul unor companii economic puternice”, a declarat ministrul, explicând că naționalizarea ar putea fi una din variantele de sprijin în condițiile întreruperii punctelor globale de aprovizionare și prăbușirea cererii din cauza coronavirusului.

loading...

De asemenea, Altmaier a menționat că nu se așteaptă la o multitudine de cazuri de naționalizare.


“Urmărim foarte atent consecințele falimentelor și vom întreprinde tot ce este necesar”, a declarat Altmaier, fiind citat de postul de televiziune N-tv.

Ziarul Der Tagesspiegel menționează că posibilele metode de susținere a unor companii mari ar putea fi amânarea plăților de impozite și oferirea unor ajutoare financiare.

Read more: https://ro.sputnik.md/economics/20200313/29526132/Statul-german-ar-putea-naionaliza-marile-companii-din-cauza-coronavirusului.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite