Statul rus acorda 10.000 de euro mamelor care nasc al doilea copil

Distribuie!by 10.000 de euro este suma pe care statul rus o acordă mamelor pentru nașterea celui de al doilea copil dar și pentru fiecare nou-născut ce îi urmează acestuia, informează ziare.com. Așa se face că Rusia și-a modificat considerabil tendința demografică, astfel natalitatea depășind pentru prima dată din 1991 indicele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

10.000 de euro este suma pe care statul rus o acordă mamelor pentru nașterea celui de al doilea copil dar și pentru fiecare nou-născut ce îi urmează acestuia, informează ziare.com.

Așa se face că Rusia și-a modificat considerabil tendința demografică, astfel natalitatea depășind pentru prima dată din 1991 indicele mortalității. Putin declara acum câțiva ani că politica Rusiei va urmări stoparea declinului demografic și se pare că măsurile luate de acesta in 2013 au reușit acest lucru.


Pentru a obține cei 10.000 de euro fiecare familie este condiționată să cheltuie banii doar în anumite scopuri și anume: îmbunătățirea condițiilor de trai, cumpărarea sau renovarea caselor, educația copilului sau creșterea asigurării de pensii a mamei.

Legea maternală a fost de asemenea schimbată, angajatorii fiind obligați acum să pastreze locul de muncă al mamei încă 3 ani după naștere.


Oficialii ruși susțin că toate aceste decizii legislative au convins multe mămici trecute de 40 de ani să conceapă al doilea copil:”Odată, mamele de 28 de ani intrau în statisticile noastre ca ‘mame târzii’, iar acum multe femei nasc la 42, chiar 45 de ani”

loading...

Impresionant speechul lui Putin despre necesitatea famiililor de a avea minim 3 copii in Rusia, cresterea acestora nu in conditii de saracie ci subventionarea familiei la al doilea copil cu suma de 10.000 de euro…sprijinirea fantastica a familiilor numeroase cu 7 pana la 14 copii….Cine intelege germana sau rusa va ramane uimit de programul de populare al Rusiei si de importanta care se acorda familiilor….de cat de ocrotite sunt mamele si de ce crestere de milioane de copii s-a inregistrat anul trecut!!!!

http://activenews.ro/solutia-lui-putin-pentru-o-rusie-mai-numeroasa_1848431.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

PREMIERĂ: DNA face dosar penal pentru cei care nu și-au declarat public apartenența la masonerie
Bubuie agricultura! BLOCĂM capitala! AMENINȚĂ FERMIERII! Insă tinerii liberi si frumosi ies doar la comanda lui Soros atunci când le bubuie câte un club !!
Medicii confirma ca bebelusii care au murit in spitale au murit in urma VACCINARILOR!
În cel mai mare secret! Iohannis, Ponta, Cioloș și Tudose ne-au pregătit Invazia Refugiaților
Din peste 200.000 de oameni in Brasov, nu a intalnit niciun OM
7 beneficii pentru sanatate ale CASTRAVETILOR MURATI
Relatia dintre luna si pamant- proportia de 3 la 11, 27.3%, orbita siderala lunara este de 27.3 zile, gestatia umana dureaza 273 de zile, omul Vitruvian al lui Leonardo Da Vinci respecta aceleasi proportii, la fel si piramidele din Gizeh,importanta hartii ptolemeice si multe alte informatii uimitoare
UIMITOR! Marturia unui doctor: Om inviat din moarte si din IAD
RECORD de cheltuieli facute de IOHANNIS in luna MARTIE pe deplasari, niciun presedinte nu a mai reusit asta pana acum|totul din impozitele NOASTRE de sclavi
Un bărbat a câştigat dreptul de a purta coarne în poza pentru permisul auto
Cum a murit Eminescu. Lovit în timp ce cânta “Deşteaptă-te, române!” († 15 Iunie 1889)
România JEFUITĂ. De 14 ani, statul refuză să execute o hotărâre irevocabilă prin care Asociația Composesorală Borșa a câștigat dreptul de proprietate pentru 17.000 hectare teren forestier. Samsarii au pus mâna pe o parte din teren și au ras pădurea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite