Statul rus acorda 10.000 de euro mamelor care nasc al doilea copil

Distribuie!by 10.000 de euro este suma pe care statul rus o acordă mamelor pentru nașterea celui de al doilea copil dar și pentru fiecare nou-născut ce îi urmează acestuia, informează ziare.com. Așa se face că Rusia și-a modificat considerabil tendința demografică, astfel natalitatea depășind pentru prima dată din 1991 indicele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

10.000 de euro este suma pe care statul rus o acordă mamelor pentru nașterea celui de al doilea copil dar și pentru fiecare nou-născut ce îi urmează acestuia, informează ziare.com.

Așa se face că Rusia și-a modificat considerabil tendința demografică, astfel natalitatea depășind pentru prima dată din 1991 indicele mortalității. Putin declara acum câțiva ani că politica Rusiei va urmări stoparea declinului demografic și se pare că măsurile luate de acesta in 2013 au reușit acest lucru.


Pentru a obține cei 10.000 de euro fiecare familie este condiționată să cheltuie banii doar în anumite scopuri și anume: îmbunătățirea condițiilor de trai, cumpărarea sau renovarea caselor, educația copilului sau creșterea asigurării de pensii a mamei.

Legea maternală a fost de asemenea schimbată, angajatorii fiind obligați acum să pastreze locul de muncă al mamei încă 3 ani după naștere.


Oficialii ruși susțin că toate aceste decizii legislative au convins multe mămici trecute de 40 de ani să conceapă al doilea copil:”Odată, mamele de 28 de ani intrau în statisticile noastre ca ‘mame târzii’, iar acum multe femei nasc la 42, chiar 45 de ani”

loading...

Impresionant speechul lui Putin despre necesitatea famiililor de a avea minim 3 copii in Rusia, cresterea acestora nu in conditii de saracie ci subventionarea familiei la al doilea copil cu suma de 10.000 de euro…sprijinirea fantastica a familiilor numeroase cu 7 pana la 14 copii….Cine intelege germana sau rusa va ramane uimit de programul de populare al Rusiei si de importanta care se acorda familiilor….de cat de ocrotite sunt mamele si de ce crestere de milioane de copii s-a inregistrat anul trecut!!!!

http://activenews.ro/solutia-lui-putin-pentru-o-rusie-mai-numeroasa_1848431.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Pe Iohannis il doare in C*R de Hexipharma, de spitale infectate, de mame extradate ISI IA AVION
Quetzalcoatl zeul sarpe, devorator de oameni, care i-a invatat pe oameni sa sacrifice animale in date specifice
DOCUMENTAR SOC despre compania SCHWEIGHOFER -filmati cu camera ascunsa cum incurajeaza taierile ilegale -iar Iohannis nu doreste sa opreasca acst jaf
Torționarule, marș! Atenție se folosesc diverse știri false care încearcă să-l spele pe Augustin Lazăr aruncând informația că nu era el acel Lazăr. Să nu credeți în propagandistii și trollii care răspândesc astfel de știri false!
Cum a mobilizat Ceausescu tara in urma tragicului cutremur din 77| noapte de noapte inspecta ruinele: 35.000 de fa­milii şi-au pierdut adăpostul, iar 32.897 lo­cuinţe erau avariate grav
DACIAN CIOLOS omul FMI-ului, primul-ministru pregatit de Iohannis |Membru •Friends of Europe• Think Tank (ONG) de la Bruxelles sustinut de GEORGE SOROS. Presedintele •Friends of Europe• este Étienne Davignon din Grupul Bilderberg
Steve Ciotlos: artistul roman inrudit cu marele poet James Joyce
James Worson, atletul britanic care s-a evaporat în fața prietenilor săi
Telefoanele mobile cu Android au o aplicatie care trimite imagini din casa dvs. fara sa stiti !
Momente GRELE pentru Ionuţ Gologan în Malaezia: ULTIMA DORINŢĂ după vestea groaznică pe care a primit-o de Revelion | „S-a împăcat cu Dumnezeu şi nu mai vrea decât să…”
Stii de la ce vine PECO? Iata istoria benzinariilor comuniste disparute dupa '90. De ce nu a devenit un brand in Europa asa cum au venit la noi MOL, OMV si altii?
Urme românești în Austria – „Copii ai Vlahiei suntem noi!”. Ce au descoperit jurnaliștii de la Formula As?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite