Stelian Tănase aruncă în aer jocurile de culise | Cum s-au implicat serviciile secrete în guvernele Ponta şi Cioloş şi ce se pregătesc să facă după alegeri

Distribuie!by Fostul director al TVR vorbeşte pe blog despre implicarea serviciilor secrete în guvernele Ponta şi Cioloş. Scriitorul devoalează jocurile de culise pe care SRI şi SIE le-au făcut pentru demiterea lui Ponta şi numirea lui Cioloş şi face public faptul că acestea se vor implica şi în alegeri ca […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Fostul director al TVR vorbeşte pe blog despre implicarea serviciilor secrete în guvernele Ponta şi Cioloş. Scriitorul devoalează jocurile de culise pe care SRI şi SIE le-au făcut pentru demiterea lui Ponta şi numirea lui Cioloş şi face public faptul că acestea se vor implica şi în alegeri ca şi în numirea unui nou premier. Stelian Tănase dezvăluie şi care vor fi criteriile SRI şi SIE care vor sta la baza noului Cabinet.

„Serviciile au contribuit mult la confecționarea guvernului-marionetă Cioloș. SIE și SRI l-au lăsat din brațe pe Ponta cînd au văzut că e groasă. Ponta pierduse rușinos alegerile prezidențiale. Apoi patinase un an în apele tulburi ale politicii bucureștene, frecventind  zone pe care servciile noastre (de obediență occidentală) nu le-au apreciat ( China, Turcia, Kazahstan). Cind a intervenit tragedia de la Club Colectiv,  Ponta deja pierduse sprijinul serviciilor. În aceste conditii, (plus altele) Ponta s-a retras. Unii (adeptii teoriilor conpiraționiste ) au spus că demonstrația de protest impotriva lui, care l-a impins la demisie, ar fi fost organizată de servicii. Nu cred deloc.


Guvernul Cioloș s-a confecționat in interesul și cu sprijinul serviciilor. Destui ministri  erau/sunt pe listele respective. Nominalizarea lor nu a fost o problemă. Nu doar că au fost verificați informativ, dar au și fost propuși, ca oameni de casă, pentru Palatul Victoria. A fost un moment de glorie pentru Hellvig si MRU.  Între timp, MRU și-a rupt o unghie intr-o ușă de la Cotroceni și s-a retras.

Serviciile – pofta vine mîncînd- doresc să joace un rol cel puțin la fel de important la alcătuirea guvernului (de fapt  distribuirea puterii, a resurselor ) și după 11 decembrie. Formula diplomatică este că – doresc să fie consultate.


loading...

Pe scurt trei factori vor conta pentru formarea noului guvern-1/rezultatul propriu-zis de la urne 2/ ce vor spune cancelariile importante prin intermediul ambasadelor de la București, unde se discută deja diverse scenarii  3/ ce carte vor juca serviciile, mai ales SRI si SIE (dar și ele conectate cu Washington, Tel Aviv, Bruxelles, Berlin…) „, a scris Stelian Tanase, pe blog.

Stelian Tănase aruncă în aer jocurile de culise | Cum s-au implicat serviciile secrete în guvernele Ponta şi Cioloş şi ce se pregătesc să facă după alegeri

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ambiţiile lui Ceauşescu și proiectele care ne-au făcut cunoscuți în întreaga lume…
Miliardarul Dieter Schwarz, patronul Kaufland-Lidl nu e interesat de scandalurile din Romania, ci doar sa existe multi fraieri cumparatori si sclavi care sa munceasca pe salarii de mizerie
Tot ce vezi acolo este rodul zgârceniei tale… (o pildă pentru cei bogați)
JUMATATE din salariul ROMANILOR merge catre STAT| Ii trebuie lui Iohannis si Dragnea!
Donald Trump, mesaj către Kim Jong-un: Niciodată o rachetă nord-coreeană nu va atinge teritoriul SUA
Cristoiu, BOMBĂ | Pentru ca Putin să pună mîna pe secretele nucleare ale NATO, în 2011 agentul acoperit Akram Shhaideh a primit misiunea de a se căsători cu Sevil Cambek, care acum a devenit premier desemnat!
Omul care face plantele sa creasca fara APA si refuza sa faca PROFIT de pe urma descoperirii
Ceea ce guvernele va ascund: Uleiul de Cannabis Vindeca Cancerul !!! Nixon stia din 1974
Raspunsul unui tanar la scrisoarea lui Mandruta catre tinerii romani ca nu vor sa mearga in razboi
Vrei să te îmbogătești? Dă tot ce ai! Primești însutit! Lucrul acesta nu-l vorbesc de la mine
Produsele de origine animala – carnea si lactatele – cauzeaza cancer. VIDEO Dr Colin Campbell. Studiul China. Documentar Forks over Knives (s)
ROMÂNIA, VENEZUELA, LIBIA, IRAK - STATE ALE CĂROR CONDUCERI PATRIOTICE AU FOST ELIMINATE PRIN PROCEDURI IDENTICE SAU FOARTE SIMILARE. Caz de studiu. Dati “Share” să afle și alți români din experiența conducerilor patriotice.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite