Stiati ca, conform stiintei si Bibliei, cei care au murit nu percep timpul si asteptarea, cand vei muri tu, chiar si dupa zeci de ani, lor revederea li se va parea de o secunda…

Distribuie!by Stiati ca, conform fizicii si a Bibliei, cei care au murit nu percep timpul, asteptarea, cum o traim noi, iar clipa de cand mor ei, pana mori tu li se pare de o secunda, cand poate in viata de aici pot trece zeci sau sute de ani? Aceasta constatare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Stiati ca, conform fizicii si a Bibliei, cei care au murit nu percep timpul, asteptarea, cum o traim noi, iar clipa de cand mor ei, pana mori tu li se pare de o secunda, cand poate in viata de aici pot trece zeci sau sute de ani? Aceasta constatare s-a facut in urma teoriei din fizica, a dimensiunilor cuantice, in urma experientelor celor care au murit si in urma analizei Bibliei. Toate rezultatele au dus la aceasta constatare. Ca doar aici exista timpul, in alte dimensiuni nu.

Acuma, problema e desigur, ca la fel in fizica ca si in Biblie, exista subdimensiuni, adica dimensiuni opuse, contradimensiuni, negativ si pozitiv, ceea ce iarasi e confirmat si in Biblie, drept iad. De aceea multe persoane care au plecat din viata asta, constata ca acolo nu mai au acces la materie si realizand ce se intampla, incearca disperati sa dea un semn celor ramasi, sa faca ceva ori pentru persoana respectiva, ori pentru ei. Lucru confirmat de sute de persoane care au fost in moarte clinica in diferite timpuri si in diferite loucri ale planetei. Toti au relatat povestiri asemanatoare, ca li s-a dat o sansa sa se mai salveze si sa mai salveze si pe altii.


De aceea pocaiti-va, intoarceti-va la Iisus si duceti o viata conform Bibliei, salvati si pe altii daca puteti, lasati-va ghidati de Duhul Sfant si nu uitati ca cei dragi va asteapta acolo, doar ca unii nu vor fi acolo unde ne asteptam si atunci macar noi sa indreptam ceea ce ei nu au reusit, caci poate se indura Dumnezeu si de ei.  Iar toate acestea mai sunt posibile pana la rapire, caci dupa acel moment, nu se mai poate face nimic pentru cei plecati.

loading...

Cei care au experimentat lumea de dincolo, au spus ca nu exista cuvinte aici in dimensiunea a3-a in care ne aflam, sa descrie frumusetea raiului. Cunoasterea este infinita, adica stii tot deodata si vrei sa explorezi in continuare tot. Corpurile sunt noi, spirituale, mult mai frumoase si mai complexe, dar tot cu aceiasi asemanare. Multi oameni care au vazut raiul, au spus ca nu ar mai fi vrut sa se intoarca pe pamant nicio clipa, insa multi au relatat ca au fost intorsi ca sa se mantuiasca sau sa avertizeze lumea. Cineva din linia lor de sange, familie, a fost foarte bun si credincios si astfel a reusit sa faca posibil sa il trimita pe respectivul om inapoi.


Oamenii care au vazut raiul au spus ca au experimentat o stare de bine infinit, de bucurie, de armonie, de pace, de nedescris. Insa tuturor li s-a aratat si iadul. Exista destule marturii terifiante despre iad spun ei, insa niciodata nu vor sa experimenteze nicio secunda din sentimentele negative de acolo. Frica, teroare, durere, exact opusul raiului.

Biblia spune ca pana la judecata finala, lumea nu este distribuita inca in rai si iad, insa daca comparam toate referirile la iad, unii oameni merg dupa moarte direct acolo si nu se mai poate face nimic pentru ei.

Cea mai fascinanta poveste mi s-a parut cea in care persoanele in cauza isi intalneau intreaga linie de sange si ii recunoasteau ca sunt de-ai lor, iar ei se bucurau cand ii vedeau pe cei noi veniti si aveau multe de impartit. De asemenea, multe persoane, au relatat ca ingerii care ii calauzesc la Iisus sunt uimitori de frumosi, insa demonii din iad sunt inimaginabil de infricosatori….

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite