Stiati ca femeile sau barbatii pot absorbi ADN viu si celule de la fiecare partener cu care au intretinut relatii s*xuale? MICROHIMERISM

Distribuie!by Stiati ca, femeile sau barbatii pot absorbi si transporta ADN viu si celule de la fiecare partener cu, care relationeaza. De fapt  oricine a asimilat spermatozoizi in sistemul corpului,  preia celulele vii si  urma energetica a fiecarui individ a carui sperma s-a consumat sau s-a receptat in orice mod. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Stiati ca, femeile sau barbatii pot absorbi si transporta ADN viu si celule de la fiecare partener cu, care relationeaza. De fapt  oricine a asimilat spermatozoizi in sistemul corpului,  preia celulele vii si  urma energetica a fiecarui individ a carui sperma s-a consumat sau s-a receptat in orice mod.

Fenomenul se cheama “microhimera masculina”


Microhimerismul este fenomenul adapostirii unui numar mic de celule care provin de la un individ genetic diferit. Cand savantii au autopsiat creierul diferitelor femei decedate au descoperit ADN barbatesc in interior, mai ales la femeile care nu au fost niciodata insarcinate.

S-au facut eforturi majore pentru a ascunde aceste dovezi. Au fost ingropate sub sute de cercetari.


loading...

Microhimerismul a fost mai accentuat la femeile care au facut avorturi, apoi cele care au avut pierderi de sarcini.

Sperma este vie, sunt celule vii. Atunci cand este injectata in corpul unei femei, inoata, se ingroapa, se ataseaza in carnea persoanei respective, daca intra pe cale orala, se agata in fosele nazale, urechea interioara, chiar si in spatele ochilor, de acolo se absoarbe si se transfera in sange, este colectata de creier si coloana vertebrala, ca in filmele SF.

Ascunzand aceste studii, sunt sabotate generati intregi de femei.

Cine crede ca scapa sa preia ADN de la partenerul sau prin prezervativ, se inseala caci mai exista si partea energetica, mai multe puteti citi aici Ce se intampla cu energia ta daca ai relatii intime cu mai multi parteneri?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite