Știi ce mănânci? Carne de pui modificată genetic pe care o cumperi din supermarket!

Distribuie!by Carnea de pui este unul dintre cele mai des folosite ingrediente pentru prepararea prânzului sau a cinei. Ea poate fi gătită în zeci de modalităti, este foarte gustoasă și de aceea se și numară printre alimentele preferate ale oamenilor. Însa carnea de pui, cea delicioasă și suculentă, pe care […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Carnea de pui este unul dintre cele mai des folosite ingrediente pentru prepararea prânzului sau a cinei. Ea poate fi gătită în zeci de modalităti, este foarte gustoasă și de aceea se și numară printre alimentele preferate ale oamenilor. Însa carnea de pui, cea delicioasă și suculentă, pe care o găsim în caserole în supermarket, ar trebui să ne facă să ne gândim de două ori înainte să o cumpărăm.

Puiul din zilele noastre, conține în mod neobișnuit umplutură cu apă sărată, arome și substanțe chimice care îmbunătațesc textura și chiar dacă nu vă vine să credeți, carnea poate conține produse secundare ale deşeurilor de la alte animale care pot reprezenta până la 30% din greutatea totală a cărnii. Se vehiculează că americanii au schimbat structura genetică a puiului, totul pentru a se dezvolta cea mai consumată parte a puiului, adică pieptul. Pentru că pieptul crește mult, puii nu reușesc să se ridice de la sol.


În loc să se producă şi să se vândă carne de pui pură, aşa cum presupunem majoritatea dintre noi, mulţi producători convenţionali injectează în carne tot felul de materiale lichide de umplere şi substanţe chimice înainte de ambalare, toate cu scopul de a îmbunătăţi calitatea slabă a cărnii şi de a-i oferi un gust superior.

Procesul nu este numai înşelător, având în vedere că păcăleşte consumatorii să creadă că achiziţionează o cantitate mai mare de carne decât este în realitate, dar creşte şi conţinutul de sodiu din pui cu până la 500%.


Totuşi, poate cea mai rea parte din tot acest proces este faptul că producătorii de carne de pui îşi pot eticheta în continuare produsele de carne de pui “îngrăşate artificial” ca fiind “100% naturale”, din moment ce terminologia nu este reglementată corespunzător şi nu are o definiţie legală standard. Atâta timp cât substanţele injectate sunt considerate a fi “naturale”, atunci funcţionează orice în ceea ce priveşte producţia de carne de pui.

Pe lângă un conţinut ridicat de substanţe chimice de sare rafinată, precum glutamat de monosodiu (MSG), arsenic şi diferite alte chimicale, puii îngrăşaţi pot conţine şi fragmente de animale sau din deşeurile acestor animale.

loading...

În 2009, în Marea Britanie s-a raportat că multe restaurante din întregul Regat Unit au fost identificate că injectau carnea de pui cu oase şi cartilaje de porc şi vaci. La fel ca în cazul îngrăşării cu apă şi sare, injectarea acestor produse secundare au tendinţa de a îngrăşa carnea de pui pentru a o face să crească în dimensiune, să cântărească mai mult şi astfel să genereze profituri mai mari.

O altă investigaţie a dezvăluit metode de îngrăşare similare, ce implică bucăţi de carne  provenite de la alte animale. Se pare că procesarea puiului în general presupune de cele mai multe ori injectarea cărnii de pui cu materialele de proteine de la alte animale. Unii producători încearcă chiar să muşamalizeze această practică descompunând ADN-ul materiei de la animale străine pentru a nu putea fi detectată în teste.

Americanii se confruntă cu mari probleme în acestă industrie. Dar mulți fermieri nu vor să dezvăluie adevărul, despre cum cresc acești pui, deoarece sunt amenințați. Puii nu văd lumina zilei, cresc într-un spațiu mult prea mic, nu au loc să se plimbe și sunt nevoiți să stea lângă puii morți, până îngrijitorii îi selectează.

Carnea de pui este mai grasă din cauza hormonilor de creștere. Consumarea îndelungată a cărnii de pui cu hormoni poate să aducă schimbări nefavorabile în sănătatea noastră. Cei mai afectați sunt copii. Hormonii de creștere favorizează următoarele afecțiuni: pubertatea precoce, risc crescut de cancer la sân, risc crescut de cancer de prostă, milioane de femei se îmbolnăvesc anual de infecţii ale vezicii urinare , de fapt, sunt victimele unei bacterii devenite rezistente la antibiotice, bacterie prezentă în carnea de pui din marile magazine.

O tulpină a bacteriei Escherichia coli a fost descoperită în ADN-ul puilor de găină trataţi cu antibiotice şi oferiţi apoi spre consum în supermarketuri. Se pare că, la ora actuală, bacteria care e rezistentă la tratamente se găseşte în carnea de pui ce poate fi cumpărată de la orice magazin alimentar şi se transmite mai ales femeilor, care ajung să se îmbolnăvească în urma manipulării puilor înainte de a fi gătiţi sau prin contaminarea altor alimente cu bacterii din carnea de pui.

Cea mai bună metodă de evita să ajungi victimă a înşelătoriei cu carnea de pui din industria alimentară este să cumperi doar produse locale sau care specifică modul în care au fost crescute păsările.

http://www.presalibera.net/stii-ce-mananci-carne-de-pui-modificata-genetic-pe-care-o-cumperi-din-supermarket_186206.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Primul om complet bionic, expus la Muzeul Științei din Londra
Dumnezeu este cea mai frumoasa prietenie posibila. Sfaturile parintelui Pantelimon de la manastirea Oasa
L-a VAZUT cineva pe Dinu Patriciu mort?
Un fost Ateu acum pustnic prin padurile muntilor.Politicienii reprezinta exact ceea ce sunt aceia care ii aleg. Daca noi suntem needucati ne alegem oamenii care ne reprezinta. Daca suntem corupti ne alegem oamenii care ne reprezinta. Daca suntem cinstiti, credinciosi, ne alegem oameni care ne reprezinta.
DUSMANUL CANCERULUI SI AL PSORIAZISULUI STA CHIAR LA TINE IN FRIGIDER!
Premiul Nobel 2016: savantul Yoshinori Ohsumi a dovedit că postul este benefic pentru organism
Tinerii frumosi si liberi in societatea capitalist-monarhista- feministele din seara de Revelion 2017
Doi tineri dintr-o comună din România au dosar penal pentru că și-au reparat singuri strada | politia s-a autosesizat in cazul cetatenilor, dar cand autoritatile nu fac nimic, nu se autosesizeaza politia, deci clar totul e facut impotriva cetateanului de rand!!!!!
A vopsit pădurea ca să oprească defrișările insa companiei Schweighofer, lui Iohannis si politicienilor nu le pasa!
Marcel Iures invitat intr-o emisiune s-a pronuntat impotriva LGBT, iar moderatorilor nu le-a convenit deloc raspunsul | aveau niste fete foarte dezamagite
Turcia a blocat cursul raului Eufrat catre Siria si Irak, provocand o CRIZA MAJORA de apa. Se implineste profetia Cuviosului Paisie Aghioritul pentru cel de-al treilea razboi mondial
Medicul meu Orl nu si-a vaccinat copilul, si are deja 2 ani si jumatate, pt ca nimeni nu ii poate garanta ca nu se va activa leucemia infantila. Medicul imunolog la care am fost pt prima data pt a vedea daca imi vaccinez copiii cu modificari cromozomiale, mi-a scris negru pe alb sa nu vaccinez pana la 3 ani(pe cea mica) si nici pe cea mare pana nu avem analiza imunologica si genetica completa.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite