Strigătele fermierilor: NU mai vrem produse străine în țară! Pamantul sa nu fie vandut la straini! Vrem sa ne vindem produsele noastre!

Distribuie!by Tinerii “liberi si frumosi”, nu au iesit in sprijinul fermierilor, ei ies doar la comanda lui soros sau cand le iau foc cluburile.   VREM SUBVENȚIILE! Pământul să nu mai fie vândut la străini! VREM să ne vindem produsele noastre! Hoții! Cerșetorii! Au strigat fermierii la protestul din Piața […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tinerii “liberi si frumosi”, nu au iesit in sprijinul fermierilor, ei ies doar la comanda lui soros sau cand le iau foc cluburile.

 

VREM SUBVENȚIILE! Pământul să nu mai fie vândut la străini! VREM să ne vindem produsele noastre! Hoții! Cerșetorii! Au strigat fermierii la protestul din Piața Victoriei, în fața Guvernului. Liderii crescătorilor de animale au obținut câteva promisiuni de la politicienii români.


Pe o ploaie crâncenă, fermierii strânși în Piața Victoriei din București au strigat că-și vor drepturile și nu mai vor să fie bătaia de joc a guvernanților. Agricultorii au venit cu fanfară, cu pancarte, cu talăngi.

guvern-fanfara_b

Claudiu Frânc, liderul Federației Crescătorilor de Bovine din România (FCBR), s-a urcat pe o scenă improvizată dintr-o masă și le-a spus fermierilor ce a rezolvat în discuțiile pe care le-a avut miercuri, 23 martie, cu parlamentarii din Comisia pentru agricultură din Camera Deputaților.


franc-si-protest_b

Claudiu Frânc, liderul Federației Crescătorilor de Bovine le vorbește fermierilor strânși sub ploaia rece din Piața Victoriei

Asociațiile crescătorilor de animale vor depune în acest an cererea pentru subvenția pe suprafață exact cum au făcut anul trecut! Este una dintre cele mai mari victorii de azi.

În ceea ce privește interzicerea vânzării terenurilor către străini, marțea viitoare vom avea o întâlnire în Parlamentul României pentru ca această prevedere să fie pusă cât mai repede în aplicare și pământul care l-am primit de la strămoși să-l putem lăsa copiilor noștri. În ceea ce privește legea etichetării laptelui și a produselor lactate, avem promisiunea că în două luni va fi funcțională.

Să punem eticheta pe laptele românesc și să-i determinăm pe toți românii să-l cumpere pentru că este cel mai bun care se produce în lumea asta. Nu vă ascund faptul că singurii opozanți sunt procesatorii și multinaționalele din România.

loading...

Un alt lucru foarte important este modificarea legii 321, făcută tot de aleșii noștri, în care au permis hypermarketurilor să jecmănească și procesatorii și fermierul român. În acest sens, hypermarketurile nu vor mai avea voie să pună taxe de raft. Este indamisibil ca laptele să fie vândut de fermieri cu 45 de bani și un leu și românul să-l cumpere din raft cu 4,50 de lei.

În raionul de lactate să fie clar delimitat produsul din 100% lapte, cu etichetă mare, produs natural. Produsele care nu au nimic în comun cu laptele să le mute în raftul de cartofi și morcovi, nu au ce căuta pe raftul cu lapte natural, le-a spus Claudiu Frânc fermierilor protestatari.

Ce mai vor crescătorii de animale să rezolve? O subvenție cu 80% mai mare pe pășuni pentru cei care sunt crescători de animale prin comparație cu subvenția primită de utilizatorii de pășuni. Un ajutor temporar de 50 de bani pe litrul de lapte.

guvern-protest_b

Crescătorii de bovine din Satu Mare întreabă pe o pancarta: A cui e vaca? O parte merge la Guvern, o parte la APIA, o parte la ANAF, alta la DSV, alta la Primărie, toată lumea mulge și nu-i mai rămâne nimic bietului fermier.

Prima parte a protestului în forță al fermierilor români s-a desfășurat în Parcul Izvor, în fața Palatului Parlamentului. Furia fermierilor a dărâmat câteva garduri și a rupt cordoanele de jandarmi. În Piața Victoriei s-au dublat forțele de ordine. Protestul din capitală a strâns aproximativ 1.000 de fermieri din toată țara.

http://www.agroinfo.ro/cresterea-animalelor/strigatele-fermierilor-nu-mai-vrem-produse-straine-in-tara-vrem-subventiile

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Un tânăr german convertit la Ortodoxie este călugăr la Mănăstirea Radu Vodă din Bucureşti
Acest antibiotic natural distruge 650 tipuri diferite de bacterii, virusuri, fungi, infectii in 72 de ore, un antibiotic farmaceutic distruge doar 6 tipuri de germeni
Incepe totalitarismul in Romania: Profesorul Danaila amendat pentru declaratii despre homosexuali, nu mai ai voie sa spui nimic nici panouri de informare despre vaccin nu mai ai voie sa afisezi
Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos
Şi dacă avem un preşedinte homosexual? O întrebare pentru Klaus Iohannis de la Dan Tomozei, jurnalist sibian de investigaţii: sunteţi sau nu sunteţi gay?
Dezastru: Peste 1.800 de medici au cerut anul trecut avize pentru a pleca din ţară. Spitalele mizerabile si salariile ii fac sa plece si Ministerul sanatatii se preocupa de vaccinuri in loc sa faca spitale noi si curate!
Interesele corporatiilor sunt prioritare in noul guvern PNL!
O mamă și o actriță cunoscută denunță prăpădul făcut de vaccinuri și spune că noua lege este mânată de interese financiare: Vaccinul te face viitor consumator de spitale și medicamente
Tren cu TANCURI americane filmat intre Suceava si Pascani. Ce destinatie are – VIDEO
Partidul Comunist Român a fost scos în afara legii. 10 ani de pușcărie pentru membrii
Ce om din staff-ul lui Klaus Iohannis a făcut lobby pentru Holzindustrie Schweighofer
Adevarul despre CANCER pe care medicii nu vor sa-l recunoasca!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite