Strigătele fermierilor: NU mai vrem produse străine în țară! Pamantul sa nu fie vandut la straini! Vrem sa ne vindem produsele noastre!

Distribuie!by Tinerii “liberi si frumosi”, nu au iesit in sprijinul fermierilor, ei ies doar la comanda lui soros sau cand le iau foc cluburile.   VREM SUBVENȚIILE! Pământul să nu mai fie vândut la străini! VREM să ne vindem produsele noastre! Hoții! Cerșetorii! Au strigat fermierii la protestul din Piața […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tinerii “liberi si frumosi”, nu au iesit in sprijinul fermierilor, ei ies doar la comanda lui soros sau cand le iau foc cluburile.

 

VREM SUBVENȚIILE! Pământul să nu mai fie vândut la străini! VREM să ne vindem produsele noastre! Hoții! Cerșetorii! Au strigat fermierii la protestul din Piața Victoriei, în fața Guvernului. Liderii crescătorilor de animale au obținut câteva promisiuni de la politicienii români.


Pe o ploaie crâncenă, fermierii strânși în Piața Victoriei din București au strigat că-și vor drepturile și nu mai vor să fie bătaia de joc a guvernanților. Agricultorii au venit cu fanfară, cu pancarte, cu talăngi.

guvern-fanfara_b

Claudiu Frânc, liderul Federației Crescătorilor de Bovine din România (FCBR), s-a urcat pe o scenă improvizată dintr-o masă și le-a spus fermierilor ce a rezolvat în discuțiile pe care le-a avut miercuri, 23 martie, cu parlamentarii din Comisia pentru agricultură din Camera Deputaților.


franc-si-protest_b

Claudiu Frânc, liderul Federației Crescătorilor de Bovine le vorbește fermierilor strânși sub ploaia rece din Piața Victoriei

Asociațiile crescătorilor de animale vor depune în acest an cererea pentru subvenția pe suprafață exact cum au făcut anul trecut! Este una dintre cele mai mari victorii de azi.

În ceea ce privește interzicerea vânzării terenurilor către străini, marțea viitoare vom avea o întâlnire în Parlamentul României pentru ca această prevedere să fie pusă cât mai repede în aplicare și pământul care l-am primit de la strămoși să-l putem lăsa copiilor noștri. În ceea ce privește legea etichetării laptelui și a produselor lactate, avem promisiunea că în două luni va fi funcțională.

Să punem eticheta pe laptele românesc și să-i determinăm pe toți românii să-l cumpere pentru că este cel mai bun care se produce în lumea asta. Nu vă ascund faptul că singurii opozanți sunt procesatorii și multinaționalele din România.

loading...

Un alt lucru foarte important este modificarea legii 321, făcută tot de aleșii noștri, în care au permis hypermarketurilor să jecmănească și procesatorii și fermierul român. În acest sens, hypermarketurile nu vor mai avea voie să pună taxe de raft. Este indamisibil ca laptele să fie vândut de fermieri cu 45 de bani și un leu și românul să-l cumpere din raft cu 4,50 de lei.

În raionul de lactate să fie clar delimitat produsul din 100% lapte, cu etichetă mare, produs natural. Produsele care nu au nimic în comun cu laptele să le mute în raftul de cartofi și morcovi, nu au ce căuta pe raftul cu lapte natural, le-a spus Claudiu Frânc fermierilor protestatari.

Ce mai vor crescătorii de animale să rezolve? O subvenție cu 80% mai mare pe pășuni pentru cei care sunt crescători de animale prin comparație cu subvenția primită de utilizatorii de pășuni. Un ajutor temporar de 50 de bani pe litrul de lapte.

guvern-protest_b

Crescătorii de bovine din Satu Mare întreabă pe o pancarta: A cui e vaca? O parte merge la Guvern, o parte la APIA, o parte la ANAF, alta la DSV, alta la Primărie, toată lumea mulge și nu-i mai rămâne nimic bietului fermier.

Prima parte a protestului în forță al fermierilor români s-a desfășurat în Parcul Izvor, în fața Palatului Parlamentului. Furia fermierilor a dărâmat câteva garduri și a rupt cordoanele de jandarmi. În Piața Victoriei s-au dublat forțele de ordine. Protestul din capitală a strâns aproximativ 1.000 de fermieri din toată țara.

http://www.agroinfo.ro/cresterea-animalelor/strigatele-fermierilor-nu-mai-vrem-produse-straine-in-tara-vrem-subventiile

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

ÎNCĂ O PALMĂ DATĂ POPORULUI ROMÂN. Klaus Iohannis își trimite consilierii pe 24 Ianuarie la manifestările dedicate Unirii Principatelor, în timp ce el va pleca din țară la Strasbourg. UNIREA PRINCIPATELOR BATJOCORITĂ.
A INCEPUT INSTALAREA CHIP-ULUI DIAVOLULUI 666! VEZI UNDE SI CUM ITI VA FI SUPRAVEGHEATA VIATA!
Alianţa Medicilor: După cum se vede, corupţia ucide! Şi nu doar în Colectiv, ci zi de zi
Daniel Buzdugan e oripilat de manualul de educatie sexuala de clasa a 4-a: Doamne fereste!
Un om care vorbește cu ochii în pământ sau pe pereți, și nu te privește in ochi, minte!
Klaus Iohannis - o vacanta ne(meritata)- un nou angajat la stat si la privat nu poate beneficia de concediu decat dupa 11 luni de munca
Statul rus acorda 10.000 de euro mamelor care nasc al doilea copil
Cele mai periculoase secte din lume: de la sex cu copii la sinucideri în masă
Dorind să sprijine mișcarea homosexuală, KLM Airlines arată fără să vrea lipsa de perspectivă a „familiilor” homosexuale
Fără precedent. Peste 1000 de miliarde de Euro s-au furat în România | VIDEO
La Ziua fără pantaloni s-au făcut de RÂS doar zece TROGLODIȚI. Să dispară de la noi aceste idioțenii!
Prezentatoarea Magda Vasiliu: „Imi iubesc tara. N avem practic nimic. Nimic. Mall – uri, catedrala, si beculete de Craciun…. Dupa 100 de ani Romania e cea mai saraca tara europeana, fara autostrazi, fara spitale, cu o rata record a violentei in familie, pentru ca Romania nu mai are educatie…Asa ca azi sunt trista. Am o strangere de inima gandindu ma la …”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite