Studenţii creştini ucişi într-o universitate din Kenya, comemoraţi la Cluj-Napoca

Distribuie!by În urma unui apel pe Facebook, zeci de clujeni au venit în Piaţa Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca pentru a-i comemora pe cei 148 de studenţi de la o universitate din Kenya ucişi săptămâna trecută de către terorişti. Participanţii au avut afişe cu mesaje precum „Je suis Kenya”, „Nous sommes Kenya”, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În urma unui apel pe Facebook, zeci de clujeni au venit în Piaţa Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca pentru a-i comemora pe cei 148 de studenţi de la o universitate din Kenya ucişi săptămâna trecută de către terorişti.

Participanţii au avut afişe cu mesaje precum „Je suis Kenya”, „Nous sommes Kenya”, „Aprinde o lumânare pentru cei 148 de studenţi ucişi în Kenya”, dar şi fotografii de la locul masacrului.


Un număr de 148 de persoane, majoritatea studenţi, au fost ucise şi alte 104 au fost rănite în atacul comis, la începutul lunii aprilie, la Garissa, în Kenya, de către membri ai organizaţiei islamiste sunnite Al-Shabaab.

Islamiştii Al-Shabaab au luat ostatici 815 studenţi la Universitatea din Garissa, iar autorităţile au reuşit să salveze cel puţin 500. Zeci de studenţi au fost executaţi sumar după ce le-au răspuns atacatorilor că sunt creştini.


loading...

http://activenews.ro/studentii-crestini-ucisi-intr-o-universitate-din-kenya-comemorati-la-cluj-napoca_1895944.html

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite