Studiu stiintific: Entități multidimensionale pozitive sau negative controlează conștiința umană

Distribuie!by Revista de specialitate “South African Journal of Science” a publicat un studiu, realizat de o echipă de specialiști din cadrul Universității Cape Town, cu privire la legătura între conștiința umană și gestionarea ei de către entitățile non-umane provenite din alte dimensiuni. Metoda Kirlian constă în înregistrarea unui obiect expus […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Revista de specialitate “South African Journal of Science” a publicat un studiu, realizat de o echipă de specialiști din cadrul Universității Cape Town, cu privire la legătura între conștiința umană și gestionarea ei de către entitățile non-umane provenite din alte dimensiuni.

Metoda Kirlian constă în înregistrarea unui obiect expus într-un câmp electric de înaltă tensiune și frecvență. În imaginile astfel obținute, obiectul fotografiat este înconjurat de un halou luminos, policrom. Cu ajutorul acestei metode se poate fotografia aura în spectrul său complet și pornind de la aceste informații de bază, specialiștii din Africa de Sud au reușit să tragă numeroase concluzii cu privire la interacțiunea dintre entitățile din alte dimensiuni și conștiința umană.


Inițial, studiile au pornit de la inventarea unui aparat cu care se poată măsura energia care se află în jurul unui om. Apoi s-au luat mai mulți voluntari pentru a fi măsurați și supuși unor teste aferente. În acest sens, s-a putut stabili o relație impresionantă între conștiința voluntarilor și entitățile provenite din alte dimensiuni.

Chiar pare de-a dreptul fantastic, aceste creaturi non-umane au un modus operandi specific pentru a penetra mantia cu care este îmbrăcat corpul uman. Aceasta este alcătuită din trei straturi: planul fizic, cel astral și apoi cel spiritual. Atunci când individul generează un anumit tip de gânduri sau un comportament care poate produce o breșă în mantie, entități din alte dimensiuni pot pătrunde și pune stăpânire pe planurile spirituale ale sale. Pasul imediat următor este preluarea controlului conștiinței, pentru ca în cele din urmă întreg corpul uman să fie controlat de aceste entități necunoscute.


Pentru a demonstra acest procedeu, oamenii de știință au realizat mai multe fotografii, într-un laborator specific, care arată cum entitățile pot pune stăpânire pe conștiința umană. Fotografiile în cauză arată stadiul inițial al penetrării și după cum se poate observa ele sunt înfricoșătoare.

aura with without amulets Studiu: Entități multidimensionale controlează conștiința umană

Interesant este faptul că aceste entități spirituale au generat două tipuri de energii, unele au emanat energie pură, motiv pentru care au fost numite “entități pure”, iar celelalte cu energie negativă, “entități negre”. Prezența fiecărui tip de entitate a fost în legătură directă cu modul de gândire al subiectului, dacă acesta genera energie negativă, atrăgea entități negative și invers. Astfel, s-a stabilit că există o relație certă între starea psihofiziologică a unei persoane și aura sa.

aura1 Studiu: Entități multidimensionale controlează conștiința umană

loading...

Pentru a nu degrada puritatea experimentului, cercetătorii s-au dat drept jurnaliști și subiecții au crezut că sunt intervievați cu privire la anumite aspecte sociale, economice și politice din Africa de Sud. În consecință, specialiștii au stabilit că toți oamenii, indiferent de comportamentul sau modul lor de gândire, sunt infestați de entități din alte dimensiuni, diferența este făcută doar de energia pozitivă și cea negativă.

Acest lucru coincide perfect cu invataturile Bibliei, care ne descrie foarte clar ca Templul lui D-zeu este corpul uman, drept pentru care ne avertizeaza pe cine lasam sa sada in templu pe tron adica in inima, caci daca nu il avem pe D-zeu, il vom lasa pe opusul lui sa sada acolo si sa ne controleze incetul cu incetul, ceea ce se numeste posdeare de demoni. Biblia ne invata ca noi trebuie sa invocam Sfantul Duh si sa il chemam sa ne umple corpul de El si sa ne lasam in voia Lui, iata de ce este nevoie de credinta, sa ne intareasca aura atat de puternic, incat sa nu permitem entitatilor negative sa patrunda in corpul nostru. Este atestat stiintific ca alimentatia nesanatoasa, chimicalele din alimente, bauturi si tigari, dar si starile negative permit imediat entitatilor negative sa patrunda in corpul nostru si sa il controleze, posedeze cu totul. De aceea trebuie sa ne focusam doar pe Iisus, pe D-zeu si pe Sfantul Duh, Sfanta Treime-Trinitatea din 3D pentru a fi protejati prin vibratia acestei iubiri si a cuvintelor biblice, doar ele pot alunga si indeparta energiile negative si efectele nocive ale acestora. Deoarece acolo unde este Sfantul Duh, nu sunt entitati negative si acolo unde sunt entitatile demonice, nu este Sfantul Duh, de aceea trebuie sa ne hotaram pe ce parte suntem, cui permitem sa locuiasca in noi, ca nu se poate cu amandoi, nu se poate fizic in primul rand si nici spiritual, caci sunt ca magnetii care se resping. De aceea trebuie sa fim cu mare bagare de seama pe mana cui ne lasam caci stiinta ne-a dovedit din nou, ca exista doua feluri de entitati nevazute si ca tine de om, de libertatea lui de alegere pe care le invita sa il insoteasca. Frica, panica, injuraturile, invidia spre exemplu sunt un factor care ajuta entitatile intunecate sa patrunda in corp, deci oamenii ar trebui sa scape in primul rand de ceea ce ii avertizeaza Biblia, sa scape de frica si toate caracteristicle negative, caci acolo unde exista un Creator care a creat lumea aceasta atat de perfect, nu trebuie sa existe teama, aceasta inseamna increderea, credinta, sa nu ne fie teama de cel rau, astfel ca nu putem fi atacati. Iar cine are iubirea si pe Iisus Hristos in minte, corp si suflet, are o aura atat de luminoasa, incat nu poate fi invins de nimeni si de nimic.

Sursa: Efemeride, South African Journal Of Science

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ţăranii vor plăti impozit pe vacă şi porc, şomerii vor datora taxă la sănătate, iar bogaţii scapă de impozitul pe lux
Nebunia lumii: MASTURBAREA și HOMOSEXUALITATEA, în programa grădinițelor!
Inventatorul smartphone-ului își cere iertare: „Îmi pare rău, îmi cer scuze pentru răul pe care curiozitatea mea l-a provocat umanității. A distrus conversația dintre oameni și sănătatea copiilor”
O fotografie care te va lecui sa mai admiri vreodata Casele Regale: Printul reptilian Charles ii aranjeaza cravata lui Rothschild
Slujitor al Domnului şi doctor în horticultură: Costel Vânătoru este ”părintele” a 22 de soiuri noi de legume obţinute prin cercetare
IAURT DE FRUCTE cu...11 linguri de zahăr, aditivi, E-uri şi nici urmă de fructe. Mizeria care se ascunde în iaurturile din supermarketuri
Sunt oare homosexuali in BOR? Sunt adevarate toate articolele iesite ca ciupercile dupa ploaie? Lamuriri
MAREA FAMILIE a firmelor ”de casă” SRI. Generali de informații, decorați de președinții României, în combinații cu Ghiță
Satanismul și masoneria din castelul bântuit al lui Hașdeu au împins-o pe directoare să se spânzure
Cerem socoteala caselor regale europene dar si descendentilor acestora Regele Mihai & Co. pentru ce le-au facut lui Horea, Closca si Crisan, dar si neamului roman?
Marele castigator la Oscar: o poveste de dragoste intre o pamanteanca si un reptilian! De ce sunt promovati reptilienii atat de mult in ultimele decenii?
"Nu te poti caca in gustul omului! Daramite in gusturile unui popor!"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite