SUA: In Detroit, locuintele se vand cu 1.000 de dolari

Distribuie!by In orasul Detroit din SUA, locuintele se vand cu preturile de la 1.000 de dolari. Detroit se afla in faliment, asa ca primaria locala a lansat un site online prin care vrea sa vanda la licitatie o parte dintre cele 16.000 de locuinte vacante pe care le detine. Portalul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In orasul Detroit din SUA, locuintele se vand cu preturile de la 1.000 de dolari. Detroit se afla in faliment, asa ca primaria locala a lansat un site online prin care vrea sa vanda la licitatie o parte dintre cele 16.000 de locuinte vacante pe care le detine.

Portalul BuildingDetroit.org a fost lansat luni si prezinta, pentru inceput, 15 locuinte a caror vanzare va incepe la 5 mai. Primaria, care a intrat in posesia acestora in contul taxelor neplatite de proprietari, vrea sa vanda cate o casa pe zi.


Cumparatorii trebuie sa reabiliteze rapid casele, iar in sase luni trebuie sa fie locuite, in caz contrar urmand sa piarda proprietatea, dar si banii platiti. Multe dintre cartierele din Detroit, oras aflat in declin economic de mai multe decenii, au fost lovite puternic in perioada crizei financiare si nu reusesc inca sa-si revina, afectate si de intrarea primariei din Detroit in faliment anul trecut, scrie CNN, citat de Mediafax.

loading...

wall-street.ro


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite