SUA ne ameninta: ori gaze de sist si Rosia Montana, ori va izolam si va paste razboiul

Distribuie!by SUA santajeaza Romania: ”Ori lasati americanii sa extraga gaze de sist pentru a le vinde Europei dependente de gazul rusesc, ori va vom izola ca pe vremea lui Ceausescu si va lasam prada razboiului”. Cititi mai jos ca sa vedeti cum chinuie SUA Romania, in primul rand ca dupa […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

SUA santajeaza Romania: ”Ori lasati americanii sa extraga gaze de sist pentru a le vinde Europei dependente de gazul rusesc, ori va vom izola ca pe vremea lui Ceausescu si va lasam prada razboiului”.

Cititi mai jos ca sa vedeti cum chinuie SUA Romania, in primul rand ca dupa revolutie nu au acordat libera trecere fara vize a romanilor, mai cu seama de cand Romania face parte din UE si si-a cedat suveranitatea, romanii tot sunt tratati ca ultimii sclavi cand e vorba de o banala vizita catre SUA. De acolo puteti deduce ca nu Ceausescu ne oprea sa fugim din tara, ci tari precum SUA nu ne vroiau, astfel ca Ceausescu si-a impus respectul fata de ei si Romania isi impunea si ea viza fata de tarile care tratau Romania la fel. Astazi tradatorii neamului de la conducere lasa Americanii sa vina liber sa pradeze tara, sa ne fractureze tara, sa ne ia aurul, sa adopte copii, sa isi faca televiziuni, firme si multe altele, in timp ce ei ne solicita viza de intrare catre SUA.


Politologul american evreu George Friedman este unul dintre acei analisti pe care ii asculta liderii politici si militari de la Washington. Director al  Stratfor, una din cele mai apreciate agentii de analiza din SUA, George Friedman, evreu nascut in Budapesta, ne avertizeaza pe noi, romanii . Individul practic ne santajeaza si ne spune in fata, tradus, cam asa : ”ori puneti tara la bataie si ne dati gazele de sist si aurul de la Rosia Montana, ori veti avea soarta lui Ceausescu. Da, efectele asupra mediului sunt grave, dar asta e pretul pe care trebuie sa il platiti”.
Rar mi-a fost dat sa aud la un asemenea nivel o abordare mai abjecta.

Dar sa ascultam ce zice:


”Americanii vin aici sa faca bani. Sunt multe feluri de a face bani si un mod sigur de a-i pierde: sa nu cunosti situatia, adica impredictibilitatea.
In ultimii ani, investitorii americani s-au saturat de Romania. exemplul care imi vine in minte e Rosia Montana. A devenit un simbol in comunitatea de investitori a ceea ce se poate intampla in Romania. Cred ca guvernul a inteles asta si faptul ca principalele voastre resurse sunt cele energetice si minerale. Trebuie sa va targuiti, dar odata incheiat targul, sa va tineti de el.”
“Daca un guvern incheie un contract, toate guvernele de dupa el trebuie sa il respecte. Daca nu, viabilitatea Romaniei ca tara independenta e amenintata. Romania are nevoie de investitori straini, nu are resursele sa se dezvolte singura. Capacitatea europenilor de a investi e limitata, chinezii au bani, dar isi aduc propria forta de munca, rusii au bani, dar nu au expertiza, americanii le au pe toate. Problema e acum domnia legii – un contract sa ramana un contract, sa nu se schimbe. Asa ca nu faceti targuri proaste, ca sa nu trebuiasca sa le schimbati.

loading...

In 6 luni – un an, investitorii vor incepe sa vina. Companiile americane urmaresc acum cu atentie Romania. Stim de o companie care vrea sa investeasca in energie si are nevoie de informatii. Din pacate, la voi aceste informatii sunt secrete, or nu poti aduce investitii cu informatii tinute in secret.

Gazele de sist sunt o arma care poate fi folosita pentru a evita razboiul. Rusia controleaza Europa prin gaze. Aveti nevoie de resurse alternative iar Romania e cea mai bogata in astfel de resurse. De aceea americanii sunt atat de interesati de resursele voastre.

Romania trebuie sa decida daca va permite exploatarea gazelor de sist. Ar fi minunat daca nu am avea nevoie de ele, dar data fiind pozitia strategica a Romaniei, exploatarea gazelor de sist e o problema strategica nationala. Gazul de sist limiteaza influenta ruseasca. Oricat de mult ar putea afecta mediul el ofera o solutie geopolitica. In situatia actuala a Romaniei, ar fi iresponsabil sa nu luati in considerarea exploatarea gazelor de sist.

Decizia trebuie luata acum”, ne atentioneaza analistul american “fiindca acum rusii taie energia Europei. Totul presupune un risc. Gazele de sist ar putea polua mediul, dar Rusia… Nimic din ce am construit nu a ramas fara consecinte asupra mediului. Romania vrea sa fie sigura ca restul Europei are suficient gaz ca sa nu poata fi santajata de rusi, altfel Romania va fi izolata, asa cum a fost in timpul Razboiului Rece. Riscul ecologic e real, riscul geopolitic e si mai real. Pericolul ca Romania sa se intoarca la perioada cand era izolata de toata lumea, ca in timpul lui Ceausescu, trebuie luat in considerare.”

Emisiunea aici:


sursa: http://www.infocivic.ro/sua-santajeaza-romania-ori-gaze-de-sist-si-rosia-montana-ori-va-vom-izola-ba-chiar-veti-avea-razboi/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Un muzician cunoscut, despre protestele anti-Biserică și anti-preoți: De ce sunt ei de vină? Că n-au stins focul, că nu s-au rugat pentru ocrotirea acelor copii în timp ce se desfăşura acel concert?
Directorul de securitate de la Google demontează miturile despre securitatea din mediul online. Mark Risher: „Oamenii care se laudă pe reţelele sociale devin ţinte pentru atacurile cibernetice”
Apartenenta la masonerie a presedintelui Iohannis- vrem spitale nu loji masonice subventionate de guvern
Gigi Becali, dupa tragedia din Colectiv: Fac un spital de 50 de milioane de euro, vreau sa angajez medici care au plecat in strainatate
CONSPIRATIA ILLUMINATI: Documentar subtitrat TREBUIE VAZUT!!! CONSPIRITUS REMAKE
De ce ascund autoritățile cazurile de Sindrom Hemolitic Uremic înregistrate anul trecut?
Statuia reptiliana din City of London a familiei regale britanice Windsor!
FOTO – SINGURUL IZVOR TAMADUITOR RECUNOSCUT IN EUROPA SE AFLA IN ARDEAL! DE-A LUNGUL ANILOR A VINDECAT BOLI GRAVE!
Poetul care se hrănea din Duh Sfânt: Vasile Voiculescu (13 octombrie 1884 – 26 aprilie 1963)
Festival cu buget de 9 mil. euro pentru generatia #rezist care dintr-o data nu mai vrea spitale, scoli, gradinite, drumuri asfaltate, cand vine vorba de alcool, droguri si tigari
Serge Menga către germani: Mă piș pe voi! Nu aveți niciun drept în propria voastră țară!
Confesiunea socanta a savantului dr. Michio Kaku la TV: HAARP este responsabil pentru uraganele recente | iata ca HAARP si Chemtrails nu mai sunt conspiratii!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite