SUA: O mamă a fost forţată să dea jos CRUCEA fiului său mort, la presiunile unui grup de ATEI. Reacţia UIMITOARE a oamenilor

Distribuie!by O asociaţie de activişti atei a stârnit indignare în Statele Unite, după ce a cerut şi a obţinut dărâmarea unei cruci de pe marginea unui drum din Lake Elsinore, ce fusese ridicată de către mama unui băiat care murise acolo, informează Fox News. AnnMarie Devaney a fost nevoită să […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O asociaţie de activişti atei a stârnit indignare în Statele Unite, după ce a cerut şi a obţinut dărâmarea unei cruci de pe marginea unui drum din Lake Elsinore, ce fusese ridicată de către mama unui băiat care murise acolo, informează Fox News.
AnnMarie Devaney a fost nevoită să dea jos crucea care comemora faptul că fiul său de 19 ani, Anthony, a murit în acel loc lovit de maşină acum doi ani. Asociaţia Umanistă Americană a i-a cerut să o dea jos, pentru că încalcă principiul constituţional al “separării Bisericii de Stat”, în caz contrar urmând să o raporteze autorităţilor.
Plângând, femeia a luat crucea fiului său, dar a fost emoţionată să vadă cum oameni care auziseră de problema ei au venit şi au pus alte şase cruci în locul celei iniţiale! Totul a fost cu atât mai emoţionant, cu cât una din persoane era mama vitregă a şoferului care l-a lovit pe Anthony, cel în memoria căruia se ridicase crucea.
“Este atât de meschin să ceri scoaterea unei cruci…Era alegerea lui să fie creştin. Ce e greşit în a ridica o cruce?“, a spus mama lui Anthony, citată de Fox News.
Asociaţia Umanistă Americană nu este la prima ispravă de acest fel. Organizaţia a obţinut ordinul unui judecător pentru interzicerea construcţiei unui monument în acelaşi oraş, pentru că reprezenta un soldat ce îngenunchia în faţa unui mormânt cu cruce.
http://activenews.ro/sua-o-mama-fost-fortata-sa-dea-jos-crucea-fiului-sau-mort-la-presiunile-unui-grup-de-atei-reactia-uimitoare-oamenilor_1832755.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite