SUA: O şcoală renunţă la adresarea cu băieţi şi fete. Copiii vor fi PINGUINI PURPURII. Motivul acestei decizii demente

Distribuie!by Conducerea unei şcoli din Nebraska a dus către noi limite corectitudinea politică, după ce i-a instruit pe profesori să nu li se mai adreseze copiilor cu termeni ca “băieţi şi fete”, pentru că i-ar exclude pe transsexuali, informeazăEvenimentul Zilei. “Nu folosiți expresii, cum ar fi «băieți și fete», «măi, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Conducerea unei şcoli din Nebraska a dus către noi limite corectitudinea politică, după ce i-a instruit pe profesori să nu li se mai adreseze copiilor cu termeni ca “băieţi şi fete”, pentru că i-ar exclude pe transsexuali, informeazăEvenimentul Zilei.

“Nu folosiți expresii, cum ar fi «băieți și fete», «măi, flăcăi», «doamnelor și domnilor» sau orice altceva asemănător care conține referiri explicite la genul persoanelor”, se arată în circulara prin care erau instruite cadrele didactice, informează National Review Online, citat de EVZ.


Mai mult, profesorilor li s-a sugerat să inventeze “nume” pentru fiecare clasă: “Inventați nume pentru fiecare clasă, și apoi numiți-i pe toți «pinguinii purpurii», de exemplu”, arată sursa citată. Cadrele didactice nu mai au voie să împartă grupul în băieţi şi fete, ci după preferinţe: „skateboard sau bicicletă / lapte sau suc / câini sau pisici / iarnă sau vară”.

loading...

În limbajul asociaţiilor şi organizaţiilor care promovează drepturile homosexualilor, cuvântul “gen” a luat locul termenului de “sex”. În ideologie genului, sexul este doar o caracteristică morfologică întâmplătoare, ce poate fi schimbată ușor. Dar “genul” este rezultatul unei deveniri, al unor experiențe sociale și care poate varia de la o etapă la alta a vieții: acum poți fi băiat, mâine, fată, poimâine, transsexual.


http://activenews.ro/sua-o-scoala-renunta-la-adresarea-cu-baieti-si-fete-copiii-vor-fi-pinguini-purpurii-motivul-acestei-decizii-demente_1868628.html1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite