SUA: Un bărbat crescut de două lesbiene ia poziţie împotriva căsătoriilor unisex: Familiile gay au devenit o INDUSTRIE masivă. Copiii se fabrică pentru a fi vânduţi sau cumpăraţi

Distribuie!by Robert Oscar Lopez este un profesor din California crescut de către mama şi partenera ei lesbiană. Lopez a decis să vorbească în public despre această experienţă în 2012, când a scris comentariul “Crescând cu două mame”. Reacţiile organizaţiilor pro-homosexuale au fost furibunde, acestea acuzându-l că este “homofob”. Lopez, care […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Robert Oscar Lopez este un profesor din California crescut de către mama şi partenera ei lesbiană. Lopez a decis să vorbească în public despre această experienţă în 2012, când a scris comentariul “Crescând cu două mame”. Reacţiile organizaţiilor pro-homosexuale au fost furibunde, acestea acuzându-l că este “homofob”.
Lopez, care este la rândul său tată a doi copii, nu s-a dat bătut. Acesta a continuat să vorbească despre experienţa sa, încercând să convingă opinia publică de faptul că părinţii naturali nu pot fi compensaţi.
Într-un interviu acordat publicaţiei The Stream, Lopez spune este dreptul oricărui copil de a beneficia de tatăl şi de mama sa naturală.
“Momentul crucial a fost cînd am citit interviul lui Jean-Dominique Bunel în Le Figaro din ianuarie 2013.Bunel e specialist în drepturile omului şi a fost crescut şi el de două femei. Cînd i s-a luat un interviu cu prilejul demonstraţiilor din Franţa împotriva căsătoriilor homosexuale, el a introdus în discuţie topicul Declaraţiei ONU privind Drepturile Copilului. Limbajul folosit de el privind drepturile copilului mi-a refocalizat atenţia. Mi-am dat seama că nu trebuie să argumentez cu date ştiinţifice faptul că am nevoie de un tată. O relaţie a copilului cu tatăl său este un drept recunoscut de foarte mult timp. Ca atare, sînt liber să mi-l revendic. Sînt o fiinţă umană cu drepturi şi acest drept e unul dintre ele”, a spus el.
Lopez a mai spus că noţiunea de “gay parenting” este un exces social.
“În anii ‘90 preşedinte a fost Clinton şi Războiul Rece a luat sfîrşit. A fost un deceniu interesant. Oamenii au început să simtă că inhibiţiile deceniilor precedente s-au dizolvat. În consecinţă, ei au început să experimenteze tot felul de excese sociale. Familiile curcubeu au fost unul dintre aceste excese sociale. De atunci încoace, familiile curcubeu au devenit o industrie masivă, în care tot ce e legat de procreație şi de creşterea copiilor a devenit o marfă – materialul genetic al bărbatului, ovulele femeii, pîntecele femeilor, copiii fabricaţi pentru a fi cumpăraţi ori vînduţi”, a continuat el.
Într-o intervenţie din 2013, făcută în clădirea capitoliului din Minnesota, Lopez afirma că activiştii pro homosexuali nu le dau voie copiilor crescuţi de către cupluri unisex să vorbească despre experienţa lor.
“Cuplurile merită să-şi vadă dragostea recunoscută, dar, ca şi copil crescut de două lesbiene, vă spun că lipseşte ceva unui copil crescut de părinţi de acelaşi sex. Am auzit multe din partea activiştilor pro căsătorii homosexuale, care parcă au cumpărat drepturile de proprietate asupra copiilor, dar nu am auzit suficiente mărturii ale celor care luptă pentru drepturile copiilor”, a spus el atunci, citat de Minnesota Post.
http://www.activenews.ro/externe/SUA-Un-barbat-crescut-de-doua-lesbiene-ia-pozitie-impotriva-casatoriilor-unisex-Familiile-gay-au-devenit-o-INDUSTRIE-masiva.-Copiii-se-fabrica-pentru-a-fi-vanduti-sau-cumparati-123861#.VmQxLmP3poI.facebook

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Regimul Oshawa: de ce trebuie fiecare om sa il tina cel putin odata pe an
Bijuterii, case în străinătate, terenuri şi un lingou de aur! | Ministrul cu o avere de 23 de milioane de euro
Donald Trump: Progresiştii "Au cheltuit 7 milioane de dolari ca să mai numere odată voturile în Wisconsin şi să afle că m-au furat cu 131 de voturi. Au arătat că fiecare vot contează: 7 milioane de dolari pentru 131 de voturi"
Henry Kissinger: „Dacă nu auziți tobele RĂZBOIULUI, înseamnă că sunteți surzi!
PROFETIE: IN ZIUA IN CARE VA FI VOTATA LEGEA PENTRU HOMOSEXUALI , A DOUA ZI DIMINEATA ROMANIA VA FI OCUPATA
Statele Unite sunt PRINCIPALUL STAT TERORIST, iar Europa i se supune fiind prea laşă
Cititi si minunati-va: cine este teribila familie Bush?
Fost gangster din organizația mafiotă japoneză Yakuza predică astăzi Cuvântul lui Dumnezeu (Video)
Profeția Sfântului Paisie Aghioritul din anii 1991-1992: Din Siria va începe al treilea război mondial. Turcia va fi căsăpită de ruși și sfâșiată. Marile orașe vor deveni ruine. Cei care vor participa la acest război se vor pierde
Ciprian Porumbescu, ucis tot de acțiunile Imperiului Austro-Ungar, precum Eminescu!!! Sa nu uitam aceste lucruri!
Efectele științific observate ale binecuvântării, ale semnului Crucii și ale rugăciunii
SPUNE NU - VACCINĂRII OBLIGATORII. Legea Vaccinării Obligatorii - Încalcă Constituția României. Cele opt vaccinuri care vor fi obligatorii pentru inscrierea copiilor la gradinita/scoala. Scolile vor fi aspru amendate daca nu vor respecta legea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Răspunde

Trebuie să fii logat pentru a publica comentarii.
Close
Citește mai multe:
SCOATE-TI COPILUL DIN MAINILE MASONERIEI: SCHIMBA ACEST SERIAL DE DESENE ANIMATE CHIAR ACUM!

O ROMANCA S-A VINDECAT MIRACULOS DE CANCER! RETETA MIRACULOASA A FOST GASITA PE INTERNET! VIDEO

Vodka Kabbalah – pentru satanistii care se respecta

Uniunea Europeană – opera francmasoneriei

Romania atacata si jefuita de 25 de ani, motivul pentru care a fost asasinat Ceausescu

Închide