Sub Ciolos-Iohannis|Procurorii militari au CLASAT din nou DOSARUL REVOLUTIEI

Distribuie!by Iohannis si Ciolos vor face si mai multe nelegiuri, intocmai ca lumea sa se revolte si sa ceara Casa Regala masonica, asa cum au declarat acestia, ei vor veni doar implorati de popor, ca sa il distruga cu totul. Deci nu va mirati de toate nedreptatile executate de marionetele […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iohannis si Ciolos vor face si mai multe nelegiuri, intocmai ca lumea sa se revolte si sa ceara Casa Regala masonica, asa cum au declarat acestia, ei vor veni doar implorati de popor, ca sa il distruga cu totul. Deci nu va mirati de toate nedreptatile executate de marionetele Ciolos.Iohannis, ca totul deruleaza conform agendei masonice.

 

Procurorii Secției Parchetelor Militare își păstrează decizia și clasează din nou Dosarul Revoluției, chiar dacă nu se știe nici acum, după 26 de ani, cine e vinovat de morții din decembrie ‘89.


Procurorii militari au respins plângerea Asociației “21 Decembrie 1989” formulată împotriva deciziei de clasare a Dosarului Revoluției.  Asociația “21 Decembrie 1989” este cea care a obținut redeschiderea dosarului. A câștigat și la CEDO, în numele eroilor.

Mai există însă câteva sute de contestații individuale ale unor victime, urmași sau familii ale acestora, potrivit tvr.ro.


loading...

Rezoluția procurorilor va fi din nou atacată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

http://www.activenews.ro/stiri-justitie/Procurorii-militari-au-refuzat-redeschiderea-Dosarului-Revolutiei-127302

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite