Suedia ( cea mai atee tara) se prabuseste. Guvernul fuge, parlamentul se dezintegrează, ţara arde în haosul războiului civil.

Distribuie!by Un nou raport arată că marea majoritate a poliţiştilor (80 %) îşi caută alte locuri de  muncă. În acest moment trei poliţişti părăsesc zilnic poliţia suedeză din cauza dezinteresului guvernului pentru a le asigura mijloacele necesare stăvilirii unei criminaliţi explozive: de la atacuri sexuale, la atacuri cu grenade şi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Un nou raport arată că marea majoritate a poliţiştilor (80 %) îşi caută alte locuri de  muncă. În acest moment trei poliţişti părăsesc zilnic poliţia suedeză din cauza dezinteresului guvernului pentru a le asigura mijloacele necesare stăvilirii unei criminaliţi explozive: de la atacuri sexuale, la atacuri cu grenade şi la atacarea poliţiştilor şi chiar a secţiilor de poliţie – relatează televiziunea norvegiană NRK, scrie Cyd.ro

Sergentul Peter Larsson: Avem o criză majoră. Mulţi colegi au ales să plece. Nu vom mai fi în stare să investigăm crimele, nu mai avem timp să ajugem la apeluri. Un mediu de lucru înrăutăţit înseamnă că mulţi colegi caută acum altceva. .. Violenţa împotriva poliţiştilor şi a paramedicilor şi a pompierilor a devenit mult mai rea. Vorbim despre aruncarea de pietre, despre violenţă, despre incendii. A devenit mult mai rău în ultimii ani. …Dacă nu se decid acum să se implice cu adevărat (guvernul – n.n.) se va termina cu un dezastru.


Mare parte din criminalitatea din Suedia se desfăşoară în suburbiile marilor oraşe, ca Stockholm şi Goteborg, care au cote ridicate de migratori. Dar ea este tot mai prezentă peste tot în Suedia şi chiar micile oraşe, sau comunele, au azi parte de violuri, jafuri, crime, incendieri, cu atât mai multe cu cât în ele sunt alocaţi migratorii.

Cu doar trei zile în urmă aflam că poliţiştii părăsesc masiv poliţia suedeză (se estimează că vor pleca peste 80 %), că serviciile de protecţie şi investigaţie ale poliţiei, cele de paramedici şi de pompieri sunt atacate în anumite zone şi nu-şi mai pot îndeplini misiunea, că 57 de zone ale unor oraşe mari, locuite majoritar sau exclusiv de migratori (musulmani în proporţie masivă), dar nu numai, au devenit „nefrecventabile” pentru autorităţile suedeze (aşa-numitele „zone interzise”), că legile statului nu se mai aplică în aceste zone şi că statele vecine sunt foarte îngrijorate de situaţia din Suedia.


loading...

Nu aş aminti aici decât declaraţia primului ministru norvegian Erna Solberg: În cazul că Suedia  se prăbuşeşte, Norvegia este gata să abandoneze Convenţia de la Geneva privind refugiaţii, să închidă graniţa cu armata, iar refugiaţii care vin dinspre Suedia să fie trimişi înapoi fără nicio posibilitate de a solicita azil. Ne pregătim pentru ce poate fi mai rău. Desigur, pentru mulţi cititori alăturarea dintre Suedia şi sintagma „stat falit” este de neconceput.

Dar dacă avem în vedere că definiţia oficială a unui stat falit, făcută de Fondul pentru Pace, se referă la o incapacitate relativă de a asigura ordinea, de a garanta securitatea populaţiei, de a canaliza solicitările acesteia şi de a-i câştiga loialitatea, deci de a normaliza relaţiile sociale, şi dacă veţi reciti paragraful de deasupra şi veţi accesa şi alte date privind situaţia din Suedia nu veţi mai avea nedumeriri.1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

BEBELUȘII S-AU ÎMBOLNĂVIT DE LA VACCINURI. Corpul de control al Guvernului a sesizat Parchetul în cazul copiilor cu SHU. "La 17 bebelușilor îmbolnăviți le fuseseră administrate anterior vaccinul hexavalent şi alte vaccinuri"
SECURIST tradator este membru al Guvernului Cioloș|A decis si impuscarea lui CEAUSESCU
AFIRMATIILE SI RUGACIUNILE NECESARE PENTRU VINDECAREA MINTII, SUFLETULUI SI TRUPULUI!
IATA 45 de SPITALE facute de Biserica Ortodoxa Romana
Scriitorul Eugen Mihăescu îl spulberă pe Cioloș: E OMUL LUI BĂSESCU. Nu e un tehnocrat, ci un birocrat trimis de Înalta Poartă ca să ne ia şi băşica din fereastra bordeiului!
Dr. Octav Ginghina: Cel mai nociv obicei al nostru este ca nu stim sa fim fericiti
Lucian Blaga despre satele săsești și cele românești
ALO IOHANNIS/CIOLOS |Cehii și rușii acuză Norvegia că răpește copii pentru material genetic
Pana si fondatorul Facebook se teme. Cum poti fi SPIONAT cand esti la calculator
Atentatul terorist din Franta de la Charlie Hebdo: o operatiune sub Drapel Fals pusa la punct de serviciile secrete ! Au nevoie de un pretext pentru a putea da legi "Big Brother" !
THE TIMES: ROMANII MANIPULATI DE SERVICII - Times sustine ca romanii au iesit in strada impotriva politicienilor, in loc sa iasa impotriva SRI si altor servicii: „Mania ar trebui sa vizeze serviciile secrete care au folosit chestiunea coruptiei pentru a-si regla conturile cu inamicii, care au erodat drepturile fundamentale si care au institutionalizat o legatura sinistra intre sistemul judiciar, serviciile secrete si departamentele anticoruptie“
Fermierii polonezi fac revoluție în stradă: Nu vor cu nici un preț ca străinii să le cumpere terenurile
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite