Sunt oare homosexuali in BOR? Sunt adevarate toate articolele iesite ca ciupercile dupa ploaie? Lamuriri

Distribuie!by De circa doua saptamani internetul si media in general fierbe de grija Bisericii Ortodoxe Romane, oare de ce? Raspunsul este simplu, CCR si Senatul a aprobat Referendumul pentru acest an in care romanii vor fi intrebati daca vor ca in Constitutia Romaniei la articolul 48 sa scrie clar ce […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De circa doua saptamani internetul si media in general fierbe de grija Bisericii Ortodoxe Romane, oare de ce? Raspunsul este simplu, CCR si Senatul a aprobat Referendumul pentru acest an in care romanii vor fi intrebati daca vor ca in Constitutia Romaniei la articolul 48 sa scrie clar ce inseamna familia, si anume “Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o femeie”, asa cum este si normal. Poate unii dintre cititori se intreaba “cine traseaza limitele normalitatii!?”, pai limita normalitatii este aceea in care nu lezezi pe nimeni din jur cu nimic, nici macar pe tine daca ma intrebati acest lucru pe mine. Mai in detaliu despre normalitate se poate citi in Sfanta Scriptura dar la acest capitol ateii militanti fac spume din cate am observat pe Facebook.

Primul caz revoltator a fost cel al lui Pomohaci, il stie toata lumea, nu mai are rost sa il mai explicam…dar intrebarea este, oare este autentica inregistrarea? Oare cunoasteti ca sunt foarte multe programe de editat audio prin care se pot suprapune sau modifica voci? Verdictul autenticitatii ei se pare ca nu il mai asteapta nimeni din moment ce Pomohaci este vinovat dinainte de sentinta in ochii multora. Este adevarat ca ceea ce face el sau a facut cel putin ultimii ani se poate incadra la incalcarea invataturii Ortodoxe din unele puncte de vedere dar iconomia Bisericii Ortodoxe Romane in ceea ce-l priveste poate fi discutata doar cu cei in cauza.
Al doilea caz revoltator este cel al lui Corneliu, episcop de Husi care ca si gravitate as putea spune ca aproape nu se compara cu cea a lui Pomohaci, aceasta a lui Corneliu fiind mult mai grava. Filmuletul in cauza are doua variante pe care le putem viziona mai jos:


ariante pe care le putem viziona mai jos:

In lipsa de articole ateii militanti si media avida dupa bani publica articole in care ataca mai nou manastirea Prislop, fabricand un articol in care cuvintele de ordine sunt “homosexual, scandal, Biserica Ortodoxa si preot” prin care doar se arunca cu noroi in aceasta Manastire unde maicutele nu fac altceva decat sa faca ascultare fata de Biserica lui Hristos si sa se roage pentru cei fara de minte si ratiune precum acesti disperati care scriu astfel de articole. Ca sa inchid si acest subiect, articolul in cauza nu dovedeste nimic, nu inregistrare audio, nu inregistrare video, nimic dar acuza si acuza puternic iar prin aceasta parca se simte ura mustand si clocaind in capul unora cand aud de Hristos sau Biserica Ortodoxa.
Este clar ca se duce o lupta contra Bisericii lui Hristos iar de abia acum in comparatie cu alte atacuri asupra BOR se cerne “graul de neghina”, adica acum se vede cine cunoaste invatatura Ortodoxa si o respecta si cine crede mai mult in preoti decat in Dumnezeu. Preotia este a cincea sfântă Taină a Bisericii, în care, prin punerea mâinilor si rugăciunea arhiereului, se împărtăseste unor bărbati, ce s-au pregătit pentru aceasta, harul dumnezeiesc, care dă puterea de a propovădui cuvântul lui Dumnezeu, de a săvârsi Sfintele Taine si slujbele bisericesti, si de a conduce pe cei credinciosi la mântuire pe cand episcopul (gr. Επίσκοπος sau episkopos; lat. episcopus), sau episcopatul ori arhieria, este prima și cea mai înaltă treaptă a clerului slujitor în Biserica Ortodoxă. El este următor / succesor Apostolilor în slujirea și ocârmuirea Bisericii. Episcopii slujesc εις τόπον και τύπον Χριστού (gr.: în locul și ca tip/imagine vie a lui Hristos) în Biserică. Aceste doua lucruri trebuie sa ne intre CLAR in cap si sa nu le uitam, astfel intelegem ca daca unul dintre preoti sau episcopi cade, osanda pentru sminteala celor din jur SLABI IN CREDINTA si pentru pacatul savarsit vine asupra acestora intr-un mod inspaimantator. Nu ati vrea sa fiti in pielea lor cand vor fi la judecata.
Asadar, dupa cum scria si Florian Bichir in articolul Fugi la mănăstire Prea Sfințite! , recomand si eu acelasi lucru daca sunt adevarate aceste acuzatii.
O sa va mirati, dar pe o parte este bine ca exista aceasta lupta contra Bisericii Ortodoxe Romane caci asa POATE aflam si noi lucruri noi si ne scuturam de mizerie pentru a se vedea Sfintenia lui Hristos in Biserica Sa.
Nu va lepadati de Biserica lui Hristos, Ortodoxia ascultand cuvantul Arhanghelului Mihail, “în vremea căderii satanei, din pricina mîndriei şi a depărtării lui de la Dumnezeu, au adunat aceste trei cete şi oşti îngereşti şi arhanghelul Mihail a strigat cu mare glas: “Să luăm aminte! Să stăm bine, să stăm cu frică înaintea Celui ce ne-a făcut pe noi şi să nu cugetăm cele potrivnice lui Dumnezeu. (Fiindcă dintre aceştia au fost şi cei ce au căzut, şi din îngeri luminaţi, s-au făcut diavoli întunecaţi, pentru mîndria lor). Să luăm aminte ce au pătimit cei ce erau împreună cu noi zidiţi şi cum se împărtăşeau cu noi din dumnezeiasca lumină. Să luăm aminte cum, îndată, din lumină s-au prefăcut în întuneric pentru mîndria lor şi din înălţime au fost aruncaţi jos în adînc. Să luăm aminte, cum a căzut din cer luceafărul cel ce răsărea dimineaţa şi s-a sfărîmat pe pămînt”.” Astfel va indemn si eu, credeti in dreapta credinta Ortodoxa si nu va smintiti ca satana caci asta vrea el, satana vrea sa va lepadati de Sfintenie, de Dumnezeu, de Biserica Sa.
Apar si vor aparea cel putin pana la referendumul mai sus mentionat astfel de articole care mai de care mai false dar nu va smintiti.
Astept cu nerabdare decizia Bisericii cu privire la cazurile lui Pomohaci si Corneliu iar daca sunt vinovati sa fie CATERISITI DE URGENTA iar daca nu, sunt sigur ca nu va mai interesa pe nimeni caci pe media tv din Romania intereseaza minciuna si scandalul, nu adevarul. Va recomand cu privire la asta articolul nostru Manipularea media isi bate joc de populatie.

loading...

Iata un interviu semnat de AGERPRES cu IPS Irineu, oare sa fie adevarat dupa ce acelasi site AGERPRES a mintit cu privire la IPS Teofan?? Cititi articolul Mitropolitul Teofan nu a afirmat faptul că acuzațiile aduse episcopului Corneliu sunt false și fără suport real – precizare privitoare la o știre eronată AGERPRES

AGERPRES: O altă problemă de imagine a Bisericii este generată de prezentarea unor cazuri de imoralitate în rândul unor reprezentanți și vorbeați că în război răniții sunt scoși în spatele frontului. Nu ar trebui ca persoanele care au astfel de probleme să se dea la o parte, precum acei răniți?
ÎPS Irineu: Nu numai să se dea la o parte, dar este datoria noastră să cărăm răniții pe targă. Este foarte important. Cred că în întrunirile noastre ulterioare vom lua măsurile necesare să reglementăm aceste lucruri și cu scuzele de rigoare, adică trebuie să spunem: ”iertați-ne, fraților, că uite și la noi se mai întâmplă așa ceva”.

AGERPRES: Credeți că este vreo legătură între apariția acestor cazuri și demersul BOR, împreună cu Coaliția pentru Familie, de a strânge și depune cele trei milioane de semnături pentru modificarea articolului din Constituție referitor la definirea familiei?
ÎPS Irineu: Nu cred…este adevărat că se poate vorbi despre o contraofensivă, să zicem așa, dar atâta timp cât sunt probe pentru asemenea acte de imoralitate nu cred că trebuie să le luăm în calcul și să zicem: ”uite, ne-au lovit pentru că…”, pentru că aceste fapte nu s-au produs ieri. Că sunt scoase la momentul acesta…orice adversar folosește metodele pe care le consideră cele mai eficiente pentru a te lovi. Noi ne rugăm la Dumnezeu să ne dea înțelepciune pentru că noi nu apărăm familia de dragul familiei, ci apărăm familia pentru că este un nucleu de bază creat de Dumnezeu…Dacă și respectivul care vrea altceva decât familie este conștient de faptul că și el a ieșit dintr-o familie și nu poate spune că s-a născut din alte alcătuiri, alte reacții chimice decât din familie, cred că ar trebui discutat cu fiecare factor în parte și consider că dialogul este cel mai eficient. În clipa în care ne poziționăm pe câmpuri de luptă diferite, nu o să ajungem niciodată la o înțelegere pentru că adversarul va specula ceea ce eu am mai slab, noi vom spune ceea ce el are mai slab și uite așa ne vom bate ca chiorii în această luptă. Toată lumea trebuie să știe că familia este dată de Dumnezeu și că în familie ne naștem. Dacă nu există familie, nu suntem, nu existăm, nu avem ce face. Ce să punem în locul familiei, ca să dăinuiască neamul omenesc? Ce putem pune în locul școlii ca să putem fi învățați? Ce putem pune în locul Bisericii, ca să fim oameni credincioși? Nu putem pune nimic. Adică orice schimbare din acest sistem duce la blocarea sistemului ori la moarte.

http://www.deinteres.org/news/sunt_oare_homosexuali_in_bor_sunt_adevarate_toate_articolele_iesite_ca_ciupercile_dupa_ploaie_lamuriri/2017-07-19-2579

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite