Sunt soţ şi soţie şi fac 18 milioane de euro dintr-o resursă care ar trebui sa fie a poporului roman si nu privata

Distribuie!by Cum sa puna unii mana pe resursele de apa ale Romaniei si sa le vanda la straini cand resursele acestea ar trebui sa fie ale poporului, ale tuturor cetatenilor acestei tari, care ar trebui sa primeasca procente din profitul rezultat. La fel cum fac unele tari arabe, care isi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Cum sa puna unii mana pe resursele de apa ale Romaniei si sa le vanda la straini cand resursele acestea ar trebui sa fie ale poporului, ale tuturor cetatenilor acestei tari, care ar trebui sa primeasca procente din profitul rezultat. La fel cum fac unele tari arabe, care isi scutesc cetatenii de la plata energiei sau le dau fiecarui nou nascut o suma generoasa de bani de ordinul zecilor de mii de dolari ca sa le arate ca s-au nascut intr-o tara bogata in resurse.

Soţii Violeta şi Valeriu Moraru ( de origine din Rep. Moldova) controlează companiile Perla Covasnei şi Azuga Waters, care au avut în 2012 afaceri cumulate de 73 de milioane de lei.


Pe cartea de vizită a Violetei Moraru este trecută funcţia de “administrator” şi ea spune că nu ar putea să se retragă din afaceri, fiind obişnuită cu un ritm de viaţă alert. A lucrat de-a lungul anilor în domenii variate, precum o fabrică de producţie a sticlei, în domeniul vinului, în transport şi apoi în bere.

loading...

Cei doi soţi au vândut în 2009 afacerea Azuga către Ursus Breweries, într-o tranzacţie estimată la 10 milioane de euro. Ulterior tranzacţiei, Ursus a închis fabrica de la Azuga şi a închiriat utilajele din fabrică familiei Moraru, unde aceasta produce apa Perla Harghitei, plată şi carbogazoasă. “Am făcut afaceri încă de când am terminat facultatea, mereu am fost în priză”, povestea anterior pentru Business Magazin Violeta Moraru.


Ziarul Financiar

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite