„Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”! Mesaj pentru România

Distribuie!by Hunting and Sporting Scotland Ltd cere un tarif de 4.500 de euro la o excursie de vânătoare a urșilor bruni în Romania,dar nu este singura organizație  care face acest lucru. Sunt firme străine care se întrec în a organiza vânătoarea de cerbi, capre negre, si lupi, cu toate că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Hunting and Sporting Scotland Ltd cere un tarif de 4.500 de euro la o excursie de vânătoare a urșilor bruni în Romania,dar nu este singura organizație  care face acest lucru. Sunt firme străine care se întrec în a organiza vânătoarea de cerbi, capre negre, si lupi, cu toate că sunt specii protejate prin lege.

Romania are cea mai mare populație de ursi bruni din Uniunea Europeană, aproximativ 40% , dar specia este din ce in ce mai rară si în țara noastră. Au fost distruse habitate naturale ale ursului carpatin pentru dezvoltarea  așezărilor umane. La declinul populației de urs brun contribuie și vânătorii, care se bucură de legislația slabă din domeniu si vânează ursi, peste limitele stabilite de lege.


Sursa:obiectivonline.ro

 

În România sosesc anual sute de vânători străini, care nu dau doi bani pe protejarea speciilor pe cale de dispariție în Europa. Anca T. anunța pe rețelele de socializare un caz al unei firme din Scotia care organizează excursii de vânătoare pe teritoriul romanesc.

Ea a fost profund indignată de poza postata pe Facebook de un vânător care a ucis cu sânge rece un urs brun. I-a scris lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd. mesajul: „Vă rog nu ne ucideți urșii. Trebuie să faceți asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteți bucura de viață?”.


A primit însă un răspuns de-a dreptul revoltător.

loading...

„Da, vom ucide toți ursii voștri, toate pasările voastre din Delta Dunării, toți cocoșii de munte, toți mistreții si toți cerbii. Sunteți o țară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupți si asta meritați”, scria britanicul, care câștigă foarte bine din afacerea pe care a dezvoltat-o.

„Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”! Mesaj pentru România

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Avortul este pedepsit cu moartea în statul Georgia SUA, urmând să fie interzis în alte 3 state
Prima mutare a lui Trump: pagina dedicată LGTB de pe site-ul Casei Albe a dispărut | VICTORIE pt. crestinism si VIATA!!!
Nababul de la BNR! Necunoscutul mai bogat decât guvernatorul Isărescu care deține 10 case, 10 terenuri și 25 de conturi cu peste 1 milion de euro
Prinţul Charles a vrut să se însoare cu principesa Margareta a Romaniei, insa ea se iubea cu Gordon Brown viitorul prim ministru al Angliei, la care isi uita lenjeria in baie
Prim-ministrul Bulgariei acuză hipermarketurile pentru îmbolnăvirea populației din cauza standardelor duble ale produselor alimentare: „La următoarea reuniune de la Sofia, liderii statelor din UE vor mânca ce mănânca și bulgarii”
Masonul Stanculescu nu a rezolvat nimic ca a tradat tara si pe Ceausescu. Sotia lui s-a sinucis ritualistic in 2003- 22 decembrie numarul actului de deces 1989 | Coincidenta?
Parlamentul a adoptat legea prin care băncile pot fi SALVATE de la faliment prin confiscarea depozitelor
Fostul şef de la Cancan şi WOWbiz, desemnat ministru al Culturii
ALARMARE militară în România: Totul a început în această noapte/ video
Femeia care se masculinizează şi bărbatul care tinde să se feminizeze. Cât de gravă e inversarea rolurilor între bărbaţi şi femei
ȘI-AU BĂTUT JOC DE NOI în ultimul hal ! Suporterii francezi i-au făcut în toate felurile pe fotbaliștii români: „Au venit la cerșit”, „Partida a fost anulată. Balonul a fost furat de români” sau „S-au antrenat spălând parbrize” | GALERIE FOTO
Câteva întrebări către un Prim Ministru, care poate, ar trebui decăzut din drepturi?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite