Suntem tratati ca GUNOAIELE de catre americani: Biden i-a spus NU lui Cioloş în cazul vizelor dar scut antiracheta au americanii la noi in tara

Distribuie!by Rusine! Ciolos a fost trimis la plimbare cand a indraznit sa ii intrebe de VIZA pe amercani, dupa ce s-a dus ca idiotul la inaugurarea scutului antiracheta. Va dati seama ce prim ministru penibil si ce conducere slugarnica avem ( Iohannis a recunoscut ca suntem slugile americanilor)? Pai Ceausescu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Rusine! Ciolos a fost trimis la plimbare cand a indraznit sa ii intrebe de VIZA pe amercani, dupa ce s-a dus ca idiotul la inaugurarea scutului antiracheta. Va dati seama ce prim ministru penibil si ce conducere slugarnica avem ( Iohannis a recunoscut ca suntem slugile americanilor)? Pai Ceausescu cand a auzit ca americanii ne impun noua viza, le-a impus americanilor viza. Nici macar atata demnitate nu avem. Si mai are cineva tupeu sa spuna ca Ceausescu nu ne lasa sa iesim din tara? Pai nu ne primeau gunoaiele astea de tari, nici dupa revolutie. Aveam nevoie de chemare si alte nebunii pentru a intra in occident.

Cum are fi reactionat un prim ministru cu coloana vertebrala? Ar fi amenintat pe loc, ca americanii sa isi retraga toate firmele si scuturile antiracheta ca refuz a eliberarii de vize catre cetatenii romani!


Iata ce raspuns penibil a avut Ciolos ( yoghinul):

 

Nu ne putem aștepta la decizii formale legate de programul Visa Waiver în perioada imediat următoare, dar noi continuăm să insistăm pe acest subiect, a declarat premierul Dacian Cioloș, miercuri, la Washington, transmite Agerpres.

loading...

“Am abordat și acest subiect cu vicepreședintele Biden ( al vizelor pentru cetățenii români-n.r). (…) Partenerii noștri americani înțeleg interesul și așteptările României pentru a găsi soluții în acest sens. Sigur, ne-au reamintit că există anumite criterii, pe care în mare parte le respectăm, e doar acel criteriu privind numărul de dosare sau procentul de dosare respinse privind solicitările de viză. E un subiect care este în dezbatere în Congres. Știm și faptul că deciziile nu depind atât de mult de Administrație, cât mai ales de Congres, mai ales fiind și în Statele Unite un an electoral, este un subiect vizavi de care nu ne putem aștepta la decizii formale în perioada imediat următoare”, a spus Cioloș, într-o conferință de presă la Ambasada României în SUA.

Potrivit premierului, autoritățile române vor continua să insiste pe acest subiect care rămâne pe agenda bilaterală.

“Este important și pentru noi ca autoritățile americane și prietenii americani să înțeleagă că atunci când vorbim de un parteneriat, și mai ales de un parteneriat strategic, avem și noi din acest punct de vedere așteptări”, a mai susținut șeful guvernului român.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite