Supermarketurile straine se plang ca pierd in perioada de post al Pastelui peste 60 de milioane de Euro| crestinismul si ortodoxia sunt dusmanii vinovati

Distribuie!by Cat are de pierdut industria alimentara in perioada postului? Zeci de milioane de euro…si atentie, nu toti romanii tin post….Uite asa combati sistemul si te apropii de Dumnezeu…. Pierderi de până la 60 de milioane de euro, în mai puţin de două luni Perioada celui mai lung post alimentar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cat are de pierdut industria alimentara in perioada postului? Zeci de milioane de euro…si atentie, nu toti romanii tin post….Uite asa combati sistemul si te apropii de Dumnezeu….

Pierderi de până la 60 de milioane de euro, în mai puţin de două luni


Perioada celui mai lung post alimentar din an nu le cade deloc bine producătorilor. Mai ales în prima şi în ultima săptămână de post, vânzările la carne, ouă, lactate şi dulciuri scad, în medie, cu până la 20%, iar producătorii estimează că pierd, astfel, 50-60 de milioane de euro în mai puţin de două luni. În aceste condiţii, pe lângă fructe şi legume, comercianţii au grijă să le asigure celor care postesc înlocuitori pentru produsele “de dulce”. Aşa că, în această perioadă, le vând pate vegetal şi mezeluri obţinute din lapte de soia. E drept, cei mai mulţi dintre cei care ţin post o fac din convingeri religioase, dar sunt destui şi aceia care se gândesc în special la sănătate – 28% – atunci când îşi impun restricţii alimentare, reprofilându-se pe fructe şi legume. Doar 1% au ca motivaţie iertarea păcatelor, spun studiile.

Românii merg des pe la biserică, însă atunci când vine vorba să treacă prin testele credinţei, puţini sunt cei care reuşesc. Studiile arată că doar 9-10% dintre creştini ţin tot postul Paştelui. Restul renunţă la mâncarea “de dulce” doar miercurea şi vinerea sau în Săptămâna Mare.


loading...

Am intrat în Săptămâna Patimilor, o săptămână în care biserica spune să ne căim pentru păcate şi să ne umplem sufletele de lumină. Un studiu recent arată că mai mult de jumătate dintre români (61,34%) şi-au impus restricţii alimentare, din când în când, în postul Paştelui şi doar vreo două milioane de oameni (9%) postesc în toate cele 48 de zile. Printre aceştia se numără şi doamna Floarea din Bucureşti. De mai bine de 10 ani, ea nu a mai mâncat “de dulce” în nici un post, dar nici în zilele de miercuri şi vineri din an. Femeia, în vârstă de 59 de ani, ne-a povestit că în tinereţe nu postea niciodată cu toate că fiica ei, care în cursul săptămânii stătea cu bunica maternă, nu mânca de dulce în nici o miercuri sau vineri a săptămânii. Chiar dacă nu era post, fetiţa se obişnuise să nu mănânce carne, ouă sau alte produse care conţineau grăsime animală în nici una din cele două zile.

Atenţie la excese, de Paşte!


Pentru un Paşte fericit, ar fi bine ca două treimi din farfuria cu mâncare să conţină legume. De asemenea, mulţumeşte- te cu cel mult două ouă vopsite pe zi, recomandă nutriţioniştii. Trei înseamnă deja “supradoză”. Mănâncă porţii mici şi nu amesteca totul la o masă. Adică, ciorbă de miel, drob, friptură, salate cu maioneză, ouă, pască şi cozonac. Toate sunt alimente grele, care îţi aduc în total peste 1.500 de calorii. Mielul şi drobul cad mai uşor la stomac, dacă le asezonezi cu garnituri de legume şi salate de crudităţi. Şi copiii trebuie să consume cu moderaţie friptură de miel şi drob. Cel mai periculos preparat de Paşte este drobul. Nu asocia toate aceste delicatese cu orez, pâine sau mămăligă. Aceasta pentru că glucidele şi proteinele unui animal tânăr nu se pot digera împreună. Şi nu prăji carnea în ulei. Şi mai ţine cont şi că un pahar de vin, bere sau tărie nu favorizează digestia. Orice băutură alcoolică se consumă corect doar între mese. Dacă totuşi masa de Paşte va fi abundentă, ia câte o pauză între felurile de mâncare.

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/posteste-de-10-ani-ma-simt-mult-mai-bine-sufleteste-spiritual-si-trupeste-531386.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Efectul HAARP pe cerul României – Fotografii realizate de profesorul Florin Colceag
Beethoven era uimit cum de restului lumii nu le vorbeste Dumnezeu in ureche. El sustinea ca Dumnezeu ii dicta exact ce are de facut.
Generatia cu parinti de decor
Atentie romani, in doua luni va incepe procesul de “bail in” prin care bancile va pot lua toate economiile din depozitele bancare
CUM AFLI DACA AI ENERGII NEGATIVE IN CASA SI CUM POTI SA LE ELIMINI CU AJUTORUL UNUI PAHAR CU APA!
DESCOPERIREA CARE ZDRUNCINA LUMEA MEDICALA DIN TEMELII! ESTE DE 100 DE ORI MAI PUTERNICA DECAT CHIMIOTERAPIA!
Remus Cernea pervertitul mafiei oculte Soros Co. vrea ca sa li se dea copiilor puterea de a decide daca sa faca sau nu ora de religie : Dacă părinţii sunt credincioşi şi copilul este ateu, este posibil ca părinţii să-l oblige pe copil să se înscrie la ora de religie? O altă propunere controversată a lui Remus Cernea: parteneriat civil între heterosexuali și între persoanele de același sex, dupa care urmeaza Pedofilia care este pe cale sa fie acceptata in anumite tari Europene !!
Trecere de pietoni cu motive tradiţionale româneşti pe străzile Clujului
Dumnezeul FOTBALULUI este insusi BAAL
GUVERNUL PREGĂTEŞTE O NOUĂ FĂRĂDELEGE! 28 APRILIE: PROTEST ÎN TOATĂ țARA ÎMPOTRIVA ABUZURILOR BĂNCILOR!
Registrul Federal, DHHS, FDA, 1 iunie 1984: „Orice posibile dubii despre siguranța vaccinului, fie că sunt sau nu bine fondate, nu au voie să existe”
Președintele Parlamentului din Ungaria: Nu vrem societatea deschisă a lui Soroș, nu vrem nebunia gender, vrem ca băieții noștri să fie bărbați, iar femeile noastre să dea naștere la copii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite