Supravietuitoare, in varsta de 17 ani: Toti am RAS la inceput. Apoi am vazut iadul, toti erau imbracati in negru si flacarile erau rosii

Distribuie!by Apar noi marturii ale supravietuitorilor. Andra Marin, o tanara in varsta de 17 ani care a supravietuit incendiului de vineri spre sambata din clubul Colectiv din Capitala, a declarat ca poate spune ca a vazut Iadul. „Sunt intr-o stare de soc, dar nu stiu daca e o stare de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Apar noi marturii ale supravietuitorilor. Andra Marin, o tanara in varsta de 17 ani care a supravietuit incendiului de vineri spre sambata din clubul Colectiv din Capitala, a declarat ca poate spune ca a vazut Iadul.

„Sunt intr-o stare de soc, dar nu stiu daca e o stare de soc ca a fost incendiul sau ca am supravietuit. Sunt persoane despre care nu stiu nimic, dar cele apropiate sunt in spital, cu mine. Fizic sunt bine, am doar picioarele, unul este in ghips. Ma dor foarte tare. Nu am arsuri, eram sub toata lumea. Asta a fost norocul”, a declarat tanara de 17 ani la Antena 3, citata de ziare.com.


Andra Marin a explicat apoi la ce distanta de scena si de iesire se afla si a povestit momentele de groaza prin care a trecut in timpul incendiului.

„Eram in fata scenei, foarte aproape, iar in stanga mea erau artificii, iar artificiile au sarit pe stalpul care era inconjurat cu burete. Toti am ras la inceput si apoi in cateva secunde am intrat in panica, pentru ca tavanul a luat foc. Eram destul de departe de usa. Era usa, apoi era un hol unde era garderoba si apoi intram in club. Scena era destul de departe de usa.


loading...

Eram patru insi, ne-am luat de mana si am plecat, dar apoi ne-am pierdut. Ma rugam sa se termine mai repede. Pot sa spun ca am vazut Iadul, ca toti erau in negru si flacarile erau rosii. Abia mergeam, eram desculta. Tricoul era cu un imprimeu simteam cum se topeste pe abdomen, dar cand am iesit am verificat si nu aveam nicio arsura”, a mai spus tanara de 17 ani.

27 de persoane au murit si peste 100 de oameni au fost transportati la toate spitalele din Bucuresti in urma incendiului din noaptea de vineri spre sambata din clubul Colectiv din Capitala.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite