Susținut de Trump, Viktor Orban lichidează organizațiile lui Soros

Distribuie!by Ungaria va lupta împotriva capitaliștilor globali, mai ales contra lui Soros, ale cărui ONG “dăunează intereselor naționale ale Ungariei”. BUCUREȘTI, 11 ian — Sputnik. “Soros face parte dintr-o structură mondială de putere care este responsabilă de jefuirea clasei muncitoare, au golit țara noastră de bogății și au băgat bani în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Ungaria va lupta împotriva capitaliștilor globali, mai ales contra lui Soros, ale cărui ONG “dăunează intereselor naționale ale Ungariei”.

BUCUREȘTI, 11 ian — Sputnik. “Soros face parte dintr-o structură mondială de putere care este responsabilă de jefuirea clasei muncitoare, au golit țara noastră de bogății și au băgat bani în buzunarele largi ale corporațiilor și grupurilor politice”, declara în campania electorală Donald Trump, citat de Bloomberg. Acum după venirea lui Trump la putere, un alt critic al lui Soros a pus gând rău activității miliardarului. Importanta agenție americană de știri Bloomberg anunță că premierul maghiar Viktor Orban este hotărât să lichideze organizațiile lui Soros din Ungaria. Agenția se bazează pe afirmațiile lui Szilard Nemeth, vicepreședintelui FIDESZ, partidul premierului. Szilard a explicat că se vor “mătura” ONG-urile finanțate de Soros, care reprezintă interesele “capitaliștilor globali și promovează o corectitudine politică care este în defavoarea guvernelor naționale”. Szilard Nemeth a spus că Parlamentul maghiar va da o lege prin care se vor verifica directorii ONG-urilor. El a explicat și că “Situația internațională este oportună acum pentru o asemenea decizie”, apreciind că Trump va susține o asemenea măsură. Bloomberg menționează că Orban a fost primul lider din UE care l-a susținut pe noul președinte al SUA. În trecut, între Orban și Soros au existat relații bune, Soros fiind chiar un finanțator al studiilor lui Orban înainte de 1989. Dar, începând cu 2014, Orban a devenit un critic al lui Soros. “Există unele forțe internaționale care încearcă să aducă în Ungaria și în alte țări ale Uniunii Europene cât mai mulți migranți posibil. Oricare ar fi meritele lui George Soros din trecut, ceea ce el face acum este împotriva intereselor naționale ale Ungariei”, a declarat Orban în 2015 agenției maghiare MTI.


loading...

Read more: http://ro.sputnik.md/politics/20170111/10732190/trump-viktor-orban-soros.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Unde au DISPARUT cele peste 80 de mari UZINE romanesti?
SECRETELE MARILOR CORPORATII DIN LUME: CUM CONTROLEAZA TOT CEEA CE CITESTI, VEZI SI MANANCI
Caută prin sertarele părinților. Primeşti 200 de milioane de lei vechi despăgubiri pentru asemenea carnet CEC
O manechina de 18 ani a mancat 8 luni doar mere ca sa le fie pe plac marilor designeri ai lumii: Karl Lagerfeld & Co. au urmat depresii si ganduri de suicid!
Britanicii vor extrage câte 30 de tone de aur şi argint pe lună la o mină din Suceava
SOC: Motivul pentru care vin atatia musulmani in Europa sta scris in Coran, versetul IX: după ce lunile sacre vor trece, Ramadan, omorâți infidelii, acolo unde îi găsiți, combateți-i pe cei care nu cred în Allah.
Coaliția pentru Sănătate critică legea vaccinării obligatorii: Este ilegal, neconstituțional și profund abuziv, și din aceste motive este în totalitate lovit de nulitate. Care sunt argumentele juridice pentru respingerea proiectului Ministerului Sănătății
Nu târâţi România într-un război care nu este al nostru!
Invenţia secolului în România: mașina care merge 5000 de km cu trei litri de apă
Nu il huliti pe Dumnezeu si biserica ca s-ar putea sa nu mai aveti timp sa va impacati cu El, iar dincolo e prea tarziu...avem atatea marturii despre chinurile iadului
De ce Japonia REFUZA refugiatii, desi are aceleasi probleme ca Germania: „Inainte de a primi imigranti trebuie sa asiguram locuri de munca femeilor noastre”
Miracolul din frigider! Tratează psoriazisul şi reglează tensiunea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite