Sute de băieți din corul catedralei romano-catolice Regensburger ar fi fost abuzați fizic sau sexual de preoți și profesori: „O tabără de concentrare”

Distribuie!by Cel puțin 547 de membri ai corului de băieți al catedralei romano-catolice Regensburger Domspatzen ar fi devenit victime ale unor abuzuri fizice și sexuale între 1945 și începutul anilor 1990, potrivit unui raport final. Ulrich Weber, un avocat care s-a ocupat de ancheta privind scandalul, a afirmat că victimele, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Cel puțin 547 de membri ai corului de băieți al catedralei romano-catolice Regensburger Domspatzen ar fi devenit victime ale unor abuzuri fizice și sexuale între 1945 și începutul anilor 1990, potrivit unui raport final.
Ulrich Weber, un avocat care s-a ocupat de ancheta privind scandalul, a afirmat că victimele, care au fost supuse unor abuzuri de către preoți și profesori la școala catedralei, au caracterizat perioada petrecută in acel loc drept „o închisoare, un infern și o tabără de concentrare”.
Multe dintre victimele intervievate în cadrul anchetei și-au descris experiența de la școală — unde băieții erau învățați să cânte muzică religioasă la slujbele din catedrală — ca fiind „cele mai grele vremuri din viața lor, marcate de frică, violență și lipsă de ajutor”, a declarat Weber.
Celebru în toata lumea, corul a fost cuprins de un scandal de când au fost facute publice în 2010 primele presupuse abuzuri, relatează Agerpres.
Anul trecut, dioceza a început să coopereze cu anchetatorii în legătură cu abuzurile sistematice și urmează să plătească despăgubiri în valoare de 20.000 de euro fiecărei victime.
http://www.activenews.ro/externe/Sute-de-baieti-din-corul-catedralei-romano-catolice-Regensburger-ar-fi-fost-abuzati-fizic-sau-sexual-de-preoti-si-profesori-„O-tabara-de-concentrare-144783

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Ungaria DĂ AFARĂ delegația venită să verifice STATUL de DREPT|Sunt toti oamenii lui Soros!
Fermieri români, șocați de ce au văzut în fermele din Alpi: Produc iaurt „bio” cu chimicale și îl vând în școli!
Regele Mihai: Nu am vândut Ordinul de la Stalin familiei Rockefeller
Descoperirea EPOCALA care arata ca unul din cele mai cunoscute personaje biblice a existat
Un preot face acuzații fără precedent: Iohannis si Ciolos fac jocurile Germaniei, Frantei si ale FRANCMASONERIEI!!!!! Arhiepiscopia s-a dezis deja de el
Judecătoarea Daria Lupea de la Cluj: în comunism aveai posibilitatea liberului arbitru știu și colegi judecători care nu au dat sentința cerută de partid. Cu orice risc. Așa că să vii acum si să spui că nu ai avut ce face atunci, nu, mulțumesc, nu accept.
Știi ce mănânci? Carne de pui modificată genetic pe care o cumperi din supermarket!
Cine sunt cei 22 de copii care au murit, conform datelor oficiale, din cauza rujeolei| Multi au luat rujeola din spital!!! Se evita precizarea acestor informatii!
Dezvăluirea planului ascuns al lui GEORGE SOROS de a transforma IRLANDA dintr-o țară PRO-LIFE într-o țară care favorizează AVORTUL
SHARE si AJUTATI, va rugam! Apel la PROTEST prin EMAIL in sprijinul familiei Barbu|Le-au luat copii ca sa ii dea la homosexuali!!!!
Incredibil: Așa arată România la frontiera cu Ucraina. Pădurile au fost rase!!! Imagine din satelit
Se lăudau că vor umbla cu metroul! USR a cerut birou și mașină cu șofer pentru fiecare senator?Poporul trebuie sa plateasca acum si pentru ei!!!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite