SUTE de mii de români UCISI în spitale! Niciun protest de stradă! DISTRIBUIE sa afle toata lumea!

Distribuie!by   Unde sunt cei care au iesit pentru Colectiv? Acolo au murit 60 si ceva, aici este vorba de uciderea a sute de mii poate chiar peste un milion, pentru ca cifrele exacte se tin ascunse. În tot acest scandal cu Hexi Pharma, cel mai ciudat lucru mi se […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Unde sunt cei care au iesit pentru Colectiv? Acolo au murit 60 si ceva, aici este vorba de uciderea a sute de mii poate chiar peste un milion, pentru ca cifrele exacte se tin ascunse.

În tot acest scandal cu Hexi Pharma, cel mai ciudat lucru mi se pare lipsa de reacție totală a românilor. Când a fost vorba să fie dat afară un om, fie el și Raed Arafat, zeci de mii de români s-au mobilizat în stradă în ianuarie 2012. Pentru nu știu ce declarație tâmpită a unui politician corupt sau pentru schimbarea politică a unui guvern ies românii în stradă să protesteze cu zecile de mii. Unde sunt miile de feisbuciști indignați care chemau la revoltă pentru orice fleac? Tăcere absolută?


Toată această omerta în legătură cu scandalul dezinfectanțiilor, un fel de pușculiță a serviciilor secrete române corupte în complicitate cu companiile farmaceutice internaționale, mă face să cred că spațiul public și virtual e controlat 100 la sută de agenții de influență plătiți. Cei 53 de mii de informatori ai serviciilor secrete ce scriu și pe Facebook sau forumuri își fac datoria doar la comandă și apelul bocancilor. E strigător la cer ca în România să fie distribuiți dezinfectanți diluați până de 4000 de ori și nimeni să nu se sesizeze, iar niciun manager de spital căruia i-au murit pacienți să nu se revolte. Să înțeleg că managerii de spital care au acceptat dezinfectanții Hexi Pharma sunt posibili criminali? Majoritatea managerilor de spitale sunt membrii în tot felul de cluburi ”masonere” filantropice. Asta să fie cheia succesului funcției, influenței și tăcerii absolute sau pașaportul spre moarte al bieților români internați în spitale? Poate ar trebui interzis prin lege ca un manager de spital să mai facă parte din aceste organizații, care sunt acoperiri pentru corupție și crime.

loading...

Mai mult ca sigur, Hexi Pharma e doar creația unei părți a serviciilor secrete românești, care nu le controlează nimeni niciodată, și care au împărțit economia României ca pe o bucată de cașcaval, în combinație cu multinaționalele care fură banii din țară și îi plasează în Panama Papers și alte offshoruri. Dar de data aceasta lcrurile sunt mult mai grave: au murit zeci de mii de oameni nevinovați. Medicii, conducerea SRI/DNA, care nu au făcut nimic să oprească crima, și managerii de spitale îi au pe conștiință. Un raport Eurostat asupra sistemelor de sănătate din Europa plasează România pe ultimul loc în ceea ce priveşte eficienţa sistemului de sănătate şi capacitatea acestuia de a salva vieţi. Mai exact, datele Eurostat arată că 49,4% din cazurile de deces înregistrate în spitalele tomâneşti în 2013 puteau fi evitate având în vedere tehnologiile şi cunoştinţele medicale actuale. Este cel mai mare procent înregistrat în rândul statelor membre ale Uniunii Europene.Datele arată că din 54.827 de decese care au avut loc în spitalele din România în 2013, peste 27.400 de persoane nu ar fi trebuit să moară. Deci patronul Dan Condrea, care a fost ”sinucis”, și cu tot aparatul secret și multinațional din spate au pe conștiință viețiile a 27.400 de români, dar DNA nu a considerat să-l rețină pe patronul Hexi Pharma și nici SRI să-l monitorizeze, pentru a avea timp cineva ca acesta să fie ”sinucis” pentru a dispare martorul principal și lista cu șpăgiile către mahării care conduc România spre prăpastie? Cazul dezinfectanțiilor Hexi Pharma și asasinarea lui Condrea dovedește că România e un stat mafiot care depășește în crime fostele republicii sovietice, iar lupta anticorupție o glumă inventată de ”amicii SUA” pentru a se schimba politicienii autohtoni corupți de găinării cu tehnocrații aflați pe statele de plată ale multinaționalelor și serviciilor secrete străine. Democrația a murit în România, țara e condusă de către o ocultă secretă în care votul, dar și viața celor 27.400 de români nu contează. Integrarea euro-atlantică ne-a dus într-o prăpastie morală vecină cu crimă, iar românii devin tot mai săraci și folosiți, iată, ca și cobai pentru interesele mafiei din sănătate și de la Bruxelles. Ionut Tene, NapocaNews.


Zeci de mii de români UCISI în spitale! Niciun protest de stradă! DISTRIBUIE sa afle toata lumea!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Secretul celor mai longevivi oameni de pe planetă! Ceva ce românii aveau în comunism!
Copii din Siria îndeamnă lumea, prin intermediul unor fotografii cu Pokémon, să îi caute şi să îi salveze
SUA sfideaza UE prin mentinerea VIZELOR pentru ROMANI: Romania e buna doar de muls si de sclavit!
Soldatii chinezi incep sa ajunga la Eufrat?
RĂNIȚII SÎNT SPĂLAȚI CU APĂ DE LA ROBINET?. DA. CU FILTRU N-ARE DEBIT. DAR VREȚI ADEVĂRUL? DE CE SÎNTEM BRUSCAȚI CĂ NU I-AM TRIMIS ÎN STRĂINĂTATE PE CEI DE LA COLECTIV, DAR NU NE ÎNTREBAȚI ȘI CE S-A ÎNTÎMPLAT CU MUNCITOAREA ARSĂ LA BRAȘOV?! Adrian Stănculea, șeful ATI de la Spitalul de Arși pune cîteva întrebări despre Colectiv ”pe care nu le veți suporta”
Florin Dobre, un tânăr designer de succes mărturisește: Mă întrebam: Am tot, de ce nu sunt fericit? Nu aveam duhovnic. Când l-am găsit s-au spart toți bolovanii din mine
Pastor american, despre cutremurul din Nepal: Nepalezii ar trebui să se convertească la creştinism, nu să-și reconstruiască templele păgâne
Cutremurător! Ce s-a întâmplat cu cei care l-au condamnat la închisoare pe călugărul de la Tanacu!
Canalul ARTE il prezinta pe Adrian Sobaru ca erou- VICTIMA a capitalismului salbatic
Ariciul – Sfătuitorul lui Dumnezeu. Este un semn bun dacă o familie de arici se stabilește pe lângă casa ta
Fost inginer la uzina TRACTORUL BRASOV astazi boschetar- VIDEO
Merkel i-a cerut preşedintelui Iohannis să nu mute ambasada României la Ierusalim (adică să fie impotriva profeției biblice)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite