Sute de români îl considerǎ mort pe Regele Mihai: E la congelator de anul trecut?

Distribuie!by Vestea cǎ Regele Mihai nu va participa la funeraliile soţiei sale, Ana, care vor avea loc sâmbǎta, 13 august, la Curtea de Arges, a starnit o adevarata isterie in mediul online, Dupa ca Casa Regala a comunicat oficial faptul ca suveranul nu poate ajunge la Curtea de Arges din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Vestea cǎ Regele Mihai nu va participa la funeraliile soţiei sale, Ana, care vor avea loc sâmbǎta, 13 august, la Curtea de Arges, a starnit o adevarata isterie in mediul online, Dupa ca Casa Regala a comunicat oficial faptul ca suveranul nu poate ajunge la Curtea de Arges din cauza problemelor de sanatate, sute de romani au comentat si au dezbatut lipsa acestuia, marea majoritate crezandu-l deja mort.

Mai mult decat atat, in ultimele zile au aparut fel de fel de articole de presa in cadrul carora se prezinta diferite scenarii ale mortii Regelui Mihai.


Pana la vreun comunicat concret in acest sens, nu se pot face decat speculatii, totusi, lipsa acestuia de la inmormantarea sotiei, din cauza sanatatii precare, fiind sustinuta de cinci medici specialisti de la o clinica din Elevetia.

« NEA Mihai e mort de mult cum naiba sa vina daca nu l a invitat Dragnea ? »

« PAI ESTE NORMAL CA NU POATE VENI DEOARECE ACEST PERSONAJ ESTE DECEDAT DE ANUL TRECUT DAR CEI DIN FAMILIA LUI NU VORB SA FACA ANUNTUL. EU AS DORI CA O TELEVIZIUNE DIN TARA CARE TINE CU ADEVARAT LA ROMANIA SA SE DUCA ACOLO UNDE SE VORBESTE CA AR FI INTERNAT ACEST PERSONAJ SI SA ARATE TARII CA TRAIESTE CU ADEVARAT SAU NU . »


loading...
« Pai mortii nu se mai intorc, dupa cei care il urmeaza, se vor intalni acolo ! »

« Moșu’ e mort din iarnă și păstrat la congelator! »

Acestea sunt doar câteva dintre comentariile de pe paginile de socializare.

Sursa: http://www.ziarulprofit.ro/index.php/sute-de-romani-il-considera-mort-pe-regele-mihai/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Atentie romani, in doua luni va incepe procesul de “bail in” prin care bancile va pot lua toate economiile din depozitele bancare
Ilie Serbanescu: “Austriecii au luat România ca servitor. N-au rezistat tentaţiei de a lua România la secătuit pe toate părţile deodată. Au contribuit din plin la transformarea României într-o colonie jalnică!”
Pașapoartele românești, produse cu voie de la un SRL unguresc
DE CE TREBUIA INCHISA? Istoria fabricii de Mobra și Pegas de la Zărnești, în cifre
Loteria romana urmarita penal:prejudiciu de 100 milioane de euro
BOMBA IN JUSTITIE ! Impozitul pentru sănătate nu mai e obligatoriu. ICCJ a decis ” nu poti fi asigurat cu forta”; Sistemul a fost infrant! Pentru asta insa un curajos s-a batut 3 ani in instante, nu a stat sa se vaite …FELICITARI!
Cum te îmbolnăvești în spital? Te internezi ca să te tratezi și ieși mai bolnav decât înainte. Poti lua 650 de tipuri de infectii!
Familia Regala a inceput lupta pentru parale, gata cu vorbele frumoase despre Centenar, poporul roman, Basarabia
In ziua in care postesti mai mult sa faci milostenie
Sexy-consiliera lui Gabriel Oprea, stăpână peste profesorii din Sectorul 4 |Toți profesorii, învățătorii și educatorii trebuie să asculte de tânăra de 24 de ani
O plaja din Romania a fost inclusa in topul celor mai frumoase din lume! Vezi despre ce colt de rai este vorba!!
Grigore Leșe susține că nu i s-a spus că urmează să apară într-un clip contra Catedralei Mântuirii: O să cer să mă scoată AFARĂ din videoclip. Eu nu am nimic împotriva Catedralei, nu am ce căuta într-o poveste din asta
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite