Suveranul Pontif vrea sa le permita preotilor catolici sa se casatoreasca

Distribuie!by Papa Francisc a promis că va căuta soluții în ceea ce privește celibatul preoților. Într-un interviu pentru cotidianul italian La Repubblica, Papa a fost întrebat dacă se gândește să le permită preoților catolici să se căsătorească. Liderul Bisericii Catolice a spus că celibatul preoților a fost instituit la 900 de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Papa Francisc a promis că va căuta soluții în ceea ce privește celibatul preoților. Într-un interviu pentru cotidianul italian La Repubblica, Papa a fost întrebat dacă se gândește să le permită preoților catolici să se căsătorească. Liderul Bisericii Catolice a spus că celibatul preoților a fost instituit la 900 de ani după moartea lui Iisus Hristos. „Este într-adevăr o problemă, dar nu este una majoră. Va dura, dar sunt soluții și eu le voi găsi”, a declarat Papa.

Zilele trecute, suveranul a șocat după ce a spus că aproape 2% dintre preoții catolici au comis abuzuri sexuale și că acestă statistică este extrem de gravă.


De curând, Papa s-a întâlnit cu șase victime ale preoților pedofili și a promis că nu va exista niciun fel de toleranță pentru astfel cazuri.

loading...

„Abuzul copiilor este o crimă oribilă. (…) Preotul trebuie să-i conducă pe copii spre sfinţenie, iar copiii au încredere în el. Dar în loc să-i conducă pe calea sfinţeniei, el abuzează de ei. Este ceva foarte grav. Voi face o comparaţie: este asemenea unei liturghii satanice”, a mai spus Suveranul Pontif.


https://ro.stiri.yahoo.com/papa-ar-putea-lua-o-decizie-istoric%C4%83-%C3%AEn-privin%C8%9Ba-c%C4%83s%C4%83toriilor-070622910.html?cmp=rofb

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite