Taiwanezii au votat, în mod categoric, împotriva legalizării căsătoriilor între persoanele de același sex

Distribuie!by Taiwanezii  au votat sâmbătă împotriva căsătoriilor gay, în urma organizării unui referendum care viza exprimarea votului pro sau contra legalizării acestui tip de mariaj,  potrivit Agerpres. Peste șase milioane de voturi s-au înregistrat sâmbătă în Taiwan, contra căsătăriilor gay, mai multe  decât sprijinul adus unui referendum în favoarea drepturilor pentru cuplurile homosexuale.Peste  […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Taiwanezii  au votat sâmbătă împotriva căsătoriilor gay, în urma organizării unui referendum care viza exprimarea votului pro sau contra legalizării acestui tip de mariaj,  potrivit Agerpres.

Peste șase milioane de voturi s-au înregistrat sâmbătă în Taiwan, contra căsătăriilor gay, mai multe  decât sprijinul adus unui referendum în favoarea drepturilor pentru cuplurile homosexuale.Peste  19 milioane de alegători  s-au prezentat sâmbătă la secțiile de votare.


loading...

Guvernul a amânat să aplice o decizie veche de mai bine de un an a Curții Constituționale prin care se legaliza căsătoria între persoane de același sex.

https://www.activenews.ro/externe/Taiwanezii-au-votat-in-mod-categoric-impotriva-legalizarii-casatoriilor-intre-persoanele-de-acelasi-sex-153611


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite