Tara in care locuitorii prefera sa citeasca Biblia mai mult decat oricare alta carte – Studiu

Distribuie!by Brazilienii prefera sa citeasca Biblia mai mult decat oricare alta carte. De asemenea, Cartea Sfanta este considerata de cititori drept “lucrarea cu cel mai mare impact” asupra vietii lor. Numarul cititorilor Bibliei din Brazilia a crescut cu 6 procente intre anii 2011 si 2015, potrivit unui studiu recent. Cercetarea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Brazilienii prefera sa citeasca Biblia mai mult decat oricare alta carte. De asemenea, Cartea Sfanta este considerata de cititori drept “lucrarea cu cel mai mare impact” asupra vietii lor.

Numarul cititorilor Bibliei din Brazilia a crescut cu 6 procente intre anii 2011 si 2015, potrivit unui studiu recent. Cercetarea intreprinsa de IBOPE a indicat faptul ca un numar de 104,7 milioane de brazilieni, adica 56% din populatia tarii, citesc regulat Biblia.


Evanghelia este cartea cea mai citita de catre oamenii fara studii (50%) si de elevi (31%), relateaza Acontecer Cristiano.

Procentul cititorilor de sex masculin a cunoscut o crestere semnificativa, de la 44% in 2011 la 52% in 2015.


Sondajul a fost efectuat pe parcursul a 5 ani pe un esantion reprezentativ de 5.012 de cetateni brazilieni.

Datele studiului efectuat de Institutul Brazilian de Opinie Publica si Statistica (IBOPE), au fost prezentate de catre Pro-Book Institute.

Totodata, studiul a aratat ca fiecare brazilian citeste in medie 4,96 carti pe an. Referitor la Biblie s-a constatat ca 47% o citesc pentru “interesul personal”, 22% din motivatie religioasa si 10% au indicat lectura “pentru scoala”.

Oamenii de stiinta cred ca din cauza intensificarii “educatiei in masa” s-ar putea interpreta cresterea numarului de cititori in Brazilia…

Conform Societatii Biblice din Brazilia, numai anul trecut au fost vandute sau distribuite un numar de 7.622.674 Biblii in tara. Aceasta cifra reprezinta o crestere cu 0,13% fata de anul precedent.

loading...

Tara in care locuitorii prefera sa citeasca Biblia mai mult decat oricare alta carte – Studiu

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite