Tari monarhice: Au ajuns in pragul disperarii! Familia de romani, careia statul suedez i-a luat copiii, chiar de ziua unuia dintre ei!!!

Distribuie!by Corneliu si Carmen Patrulescu, doi romani casatoriti, stabiliti in Suedia, traiesc cel mai mare cosmar al vietii lor. In urma cu mai bine de 2 luni, cei trei copii ai lor au fost luati de autoritatile suedeze pe sus din casa in care locuiesc. Asta dupa ce parintii au […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Corneliu si Carmen Patrulescu, doi romani casatoriti, stabiliti in Suedia, traiesc cel mai mare cosmar al vietii lor. In urma cu mai bine de 2 luni, cei trei copii ai lor au fost luati de autoritatile suedeze pe sus din casa in care locuiesc. Asta dupa ce parintii au fost acuzati ca isi bat copiii.

Corneliu si Carmen Patrulescu au ajuns in pragul disperarii. De cateva luni, ei nu au reusit sa isi mai stranga cei trei copii in brate. In noiembrie anul trecut, cei de la serviciul social din Suedia, impreuna cu politia, au navalit pur si simplu peste ei in casa si le-au luat copiii. De atunci, ei nu au reusit sa ii mai vada decat o singura data prin intermediul Skype-ului, dar sub stricta supraveghere a autoritatilor. Totul a inceput dupa ce unul dintre baietii lor ar fi spus la scoala ca este abuzat acasa.


Chiar de onomastica băiatului cel mare, Social Services ,,DICTATORII” au venit la mine în casă cu poliția și în baza a unei declarații ciudate făcută de directorul școli, în baza unei povești a fiului meu mijlociu, care nu știe să facă diferența dintre a fi bătut sau a fi certat si care nu cunoaste inca foarte bine nuanțele limbii suedeze. Plus că directorul știa foarte bine situația din familia noastră. Socialul ,,DICTATORII” au ridicat toți trei copiii. De atunci nu am avut voie să intrăm în legătură cu ei, ca să nu influențăm ancheta, care se vede că nu o să mai aibă un sfârșit. După legea suedeză dacă nu au nici o probă în termen de o lună de zile trebuie să-ți de-a copiii înapoi. Copiii au fost interogați joi 05/12/2013 la care ei trebuiau să aducă probe sau dovezi. Dar nu a fost asa. Doar au prelungit cazul până pe data de 20/12/2013 pentru a spune iarăși că 20 este vinerea și că în weekend nu pot să ia alte decizii sau că săptămâna următoare vine Crăciunul și că iar nu pot să facă nimic. Așa până când copiii au să uite părinti, dat fiind că ei au un program bine stabilit pentru ai face să uite. Aaron băiatul cel mic, după ce a fost luat de acasă, a fost separat de frații lui ceva mai târziu, chiar daca noi ca părinți am MENȚIONAT ca cel mic să nu fie separat de frații lui. Aflând chiar de la ei ceva mai târziu că Aaron a plâns foarte tare timp de 4-5 zile. Acum să-mi spuneți și mie: CINE MALTRATEAZĂ COPIII?“, scria Corneliul Patrulescu in decembrie pe Facebook.

Cazul s-a judecat la Tribunalul din Jönköping, iar magistratii au decis in urma cu cateva zile ca cei mici sa nu se intoarca acasa. Tatal copiilor a facut un apel la romanii de pretutindeni sa ii sprijine si sa faca cunoscuta tragedia lor.


loading...

“Am primit raspunsul de la Tribunalul administrativ din Jönköping. Copiii vor ramane in continuare sub “protectia” socialului. Cel mai ciudat este ca nu au nici o dovada ca noi am fi niste parinti asa cum socialul suedez incearca sa demonstreze ca suntem. Din contra, toate “dovezile” lor au fost combatute cu probe solide aduse de avocata noastra.
La proces, avocata copiilor nostri a avut doar doua acuzari pe care ni le-a adresat. Una dintre ele este ca atunci cand eu eram in sezon cu circul, iar Carmen era singura cu copiii, ea nu a putut sa faca fata situatiei si din cauza asta ea a batut copiii. I-am raspuns ca sotia mea nu a fost singura acasa. Chiar dupa ce l-a nascut pe Aaron, in anul 2012, fina noastra a venit la noi si a ramas pana in august, cand parintii mei au venit in vizita. Apoi a fost cu partintii mei o perioada de 4 luni, pana la la sfarsitul lui noiembrie. In 2013 cand am plecat in sezon, fina noastra a revenit pentru a o ajuta pe sotia mea (nasa ei) cu copiii. Putem sa dovedim daca este nevoie.
Dupa ce avocata a fost surprinsa pentru a doua oara si nu a mai avut intrebari pentru mine, i-a spus si sotiei mele ca ii vine si ei randul. Pana la urma nu a mai avut nimic de acuzat sau intrebat.
Dupa ea a urmat persoana care ,,investigheaza” de la social.
Socialul nu a avut ce sa spuna sau sa aduca vreo acuzatie la adresa noastra, dar au facut un comentariu: “Noi am vazut ca nu va bateti copiii si ca va iubiti copiii, iar copiii va iubesc, dar noi nu putem sa facem nimic pentru ca trebuie sa-i ascultam pe copii (copiii au declarat ca ei nu vor sa vina acasa din cauza ca ii batem)
Ciudat, acesta afirmatie a socialului vine chiar si dupa ce noi am vorbit cu copiii in data de 30/12/2013 pe skype, si unde se aude foarte clar ca David a spus: “EU NU STIU CE AM SPUS, DA EU VREAU FUG ACASA” , Corneliu jr. a spus: “EU AM PLANS MULT, MULT. EU VREAU SA FIU ACUM ACASA”, iar Aaron cand mi-a auzit glasul dupa 7 saptamani a inceput sa strige fara sa se mai opreasca TATI, TATI, TATI si mai striga si PAPI, PAPI, PAPI. Avem inregistrata aceasta intrevedere cu copiii. Cum pot aceste persoane sa afirme aceste lucruri, cum ca ei asculta ce spun copiii?

Rugam toate persoanele care au urmarit cazul nostru sa fie alaturi de noi, sa ne sustina…
Avem de dus o lupta grea, in aceasta lume moderna, in care SOCIALUL SUEDEZ poate si are dreptul sa rapeasca copiii doar in baza unei declaratii ciudate, care se poate demonstra ca a fost conceputa tot de ei, sa intre in casa ta in mod abuziv si sa-ti rapeasca copiii. Trebuie sa punem capat acestei situatii, in care noi, parintii, nu avem dreptul la replica si nu ni se ia in considerare nici un cuvant spus.
Va multumim tuturor celor care ne vor sustine!”, a scris acesta pe reteaua de socializare.

“Pentru cei ce locuiesc in Suedia si sunt aproape de Karlshamn si vor sa fie alaturi de noi. Duminica, bisericuta din Sölvesborg chiar in cimitir. Vom fi acolo pe la orele 10 cu mai multi prieteni care ne sustin. Multumim din suflet pentru gândurile bune si sprijinul pe care ni-l acordati”, a scris Corneliu Patrulescu pe Facebook.

“Rog toate persoanele care cunosc familia și comportamentul nostru în familie să scrie o scrisoare sau un email și să ne descrieți pe noi ca părinți și familie, adresate la ambasada Suediei, asta pentru cei care nu sunt din Suedia. Iar cei care locuiesc în Suedia și vor să fie alături de noi, să ne contacteze în mesaje private facebook sau să ne scrie pe perete. Distribuiți mai departe pentru a arăta lumii întregi ce dictatură ascunsă se află în Suedia“, a mai postat barbatul disperat pe reteaua de socializare.

– See more at: http://m.wowbiz.ro/article/86824#sthash.auJ0T19b.dpuf

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite