Teleormanul strigă de foame, Dragnea se răcorește în Brazilia

Distribuie!by Carmen Dumitrescu Nu doar dezbaterile pe tema majorării salariului minim pe economie ar fi trebuit să-l țină pe Dragnea prin țărișoară de sărbători. Ci și bunul simț. Nu de alta, dar când ai plecat dintr-un județ în care se moare de foame, ar trebui să ai măcar decența de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Carmen Dumitrescu

Nu doar dezbaterile pe tema majorării salariului minim pe economie ar fi trebuit să-l țină pe Dragnea prin țărișoară de sărbători. Ci și bunul simț. Nu de alta, dar când ai plecat dintr-un județ în care se moare de foame, ar trebui să ai măcar decența de a-ți petrece sărbătorile de iarnă la conac. Așa măcar îi țineai fericiți pe membrii de partid, care  abia așteptau să te colinde și să-ți audă discursurile motivaționale, în prag de alegeri.


fortalezzaDar pentru Dragnea e greu să mai facă diferența între  bine și rău, de când cu presiunea care îi apasă atât gloria, cât și libertatea. Așa că pentru a nu fi surprins de vreo sentință nefastă, el s-a gândit că imaginea nu mai contează și a decis să-și petreacă sărbătorile de iarnă la soare. Și nu oriunde, ci în Brazilia, la Fortaleza, unde baronul se poate simți cu adevărat în pielea lui. Ce contează că teleormănenii își cântăresc fiecare leu pentru mâncarea de sărbători, că sunt mii de oameni care l-au votat, ce n-au nici măcar lemne pentru a se încălzi iarna asta sau că la nivel național se derulează proteste pe marginea creșterii salariului minim pe economie? Ce contează că membrii PSD din Teleorman abia așteptau sărbătorile ca să se poată întâlni cu liderul lor suprem, în eventualitatea unei creșteri a moralului organizației? Că se știe doar că, în Teleorman, pesediștii abia știu să meargă dacă nu le spune Dragnea cum s-o facă.

loading...

fortalezaEi bine, pentru baron a fost mai important să se bucure de vacanța de iarnă, sfidând tot ce mișcă în țara asta, ca orice adevărat social democrat, sărac și cinstit, cu Rolex-ul atârnat de încheietura mâinii stângi. Oricum, noi vom uita cu toții de aceste abateri de la bunul simț. Și vom alimenta, prin votul nostru, călătoriile lui Dragnea prin lume. Nu de alta, dar el știe să se distreze mai bine decât noi! La anul și la mulți ani!


 

Teleormanul strigă de foame, Dragnea se răcorește în Brazilia

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite