Teorie șocantă a unui fizician din Iași. ”Cutremurele din România sunt INDUSE artificial”

Distribuie!by Cutremurele de suprafaţă din Vrancea şi trecerile bruşte, de la o zi la alta, de la 15 grade la plus 10 grade Celsius nu sunt fenomene naturale, ci efecte ale războiului geofizic pe care ruşii l-au declanşat împotriva României. Este teoria fizicianului Constantin Antohi, susţinută şi de specialişti în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cutremurele de suprafaţă din Vrancea şi trecerile bruşte, de la o zi la alta, de la 15 grade la plus 10 grade Celsius nu sunt fenomene naturale, ci efecte ale războiului geofizic pe care ruşii l-au declanşat împotriva României. Este teoria fizicianului Constantin Antohi, susţinută şi de specialişti în domeniul armelor care distrug mediul înconjurător de la distanţă, scrie agorapress.ro

Am simţit unul din cutremure şi repede am vrut să o sun pe nevastă-mea. Când am dat să sun… nimic! Telefonul era mort! De obicei, când reţelele sunt ocupate, ţi se spune că abonatul nu poate fi contactat sau ceva de genul acesta. Mie nu mi-a apărut nimic pe telefon şi nici nu am auzit vreun mesaj“, a povesit Constantin Antohi pentru saptamanalul 7Est.


Această ciudăţenie l-a pus pe gânduri pe profesor şi i-a venit idea că ar fi putut avea loc o inducţie electromagnetică.

Am discutat şi cu colegii şi mi-am dat seama că s-a produs un câmp electromagnetic. Imediat m-am gândit la fenomenul HAARP, bazat pe invenţiile lui Nikola Tesla. Unele state deţin această tehnologie, de emisie a unor microunde spre ionosferă, şi, de acolo, sunt reflectate spre anumite puncte de pe Pământ, pentru a crea cutremure. Cred că cineva din Est provocă seisme în zona Vrancei. Eu cred că cineva nu ne vrea în NATO!“, a spus profesorul Constantin Antohi, îngrijorat nu doar de numărul mare de cutremure din Vrancea, ci și de seismele de suprafață, care nu sunt specifice acestei zone.


Potrivit unei statistici a Institului Naţional pentru Fizica Pământului, în România, în zona Vrancei, din 2009 încoace s-au produs din ce în ce mai multe cutremure cu magnitudine mai mare de 4,5:

2009 – 3 cutremure, maxim 5,4 grade

2010 – 2 cutremure, maxim 4,7 grade

2011 – 2 cutremure, maxim 4,9 grade

2012 – 1 cutremur

2013 – 3 cutremure, maxim 5,3 grade

2014 – 8 cutremure peste 4,5 grade, maxim 5,6 grade

2015 – 6 cutremure, trei de 4,3 grade

loading...

Fizicianul Constantin Antohi, profesor asociat la Facultatea de Hidrotehnică Cadastru şi Ingineria Mediului, din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi“ din Iasi consideră că aceste cutremure atipice pentru zona Vrancei nu sunt rezultatul unei activităţi tectonice naturale, ci sunt provocate prin folosirea fenomenului de tip HAARP (High-frequency Active Aurol Research Project) de către ruşi, în scopuri militare.

În susţinerea teoriei sale, Antohi spune că acest „fenomen HAARP“ poate provoca şi schimbări de climă, lucru întâmplat şi la noi în ultimul timp. Este vorba despre salturile de temepratură înregistrate în decurs de doar câteva ore.

Fenomenul HAARP poate produce aceste oscilaţii! La un moment dat se poate întâmpla o întrerupere a circuitului de curenţi atmosferici, de undă lungă, ce se propagă cu viteză de la est, către vest. Întrerupându-se, se creează o depresiune, ce atrage curentul de aer cald, dinspre Sahara“, precizează fizicianul pentru agorapress.ro.

Teorie șocantă a unui fizician din Iași. ”Cutremurele din România sunt INDUSE artificial”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

EXPLOZIV! | Cine este George Soros, magnatul acuzat de toate nenorocirile din România Video
Nicușor Dan, care a recunoscut că a fost plătit de Fundația Soroș, e prieten bun cu Remus Cernea și cu Alina Mungiu Pippidi, cea care a organizat linșajul mediatic. Nu votați cu ONG-urile lui Soroș și cu rețeaua de activiști progresiști internaționaliști.
Automobile Bavaria a oferit noul BMW Seria 7 Majestăţii Sale Regele Mihai | de ce nu ofera corporatiile masini saracilor, caselor de copii, sau contravaloarea banilor pentru construirea de case familiilor cu multi copii, spitale, scoli?
Povestea călătorului dintr-o altă dimensiune, apărut brusc pe aeroportul din Tokyo. Omul venea din TAURED
IRLANDEZ: Daca nu ar fi existat Ceausescu nici acuma nu aveati metrou, ca noi
Sindromul Kundalini, afectiune psihica deosebit de periculoasa cu care se confrunta medicina moderna si pacientii, victimele secolului nostru
Regele Mihai: „domnul Emil Constantinescu mi-a făgăduit o grămadă de lucruri şi nu s-a ţinut de cuvânt, PE CAND ION ILIESCU IMI RESTITUIE».
Merkel i-a mai dat o palma lui Basescu
Cei mai importanți lideri europeni sunt toți fără copii: Angela Merkel, Juncker, Theresa May (UK), Paolo Gentiloni (ITA), Emmanuel Macron (FRA), Mark Rutte (HOL), Stefan Löfven (SWE), Xavier Bette (LUX), Nicola Sturgeon (SCO). La noi IOHANNIS și CIOLOȘ
"Petroliștii" de la OMV, EXXON, etc... vor ca noul regim de taxare a resurselor să se aplice doar la noile exploatări, ca să rămână cu redevențe mici la țiței și gaze. Cum suntem JEFUIȚI? Comparație cu Marea Britanie.
Dileme in lume- Europa: IPhone sau Samsung? Africa: apa sau paine? Siria: viata sau moarte?
Cum a cheltuit Ion Iliescu 20 de milioane de dolari pe concertul lui Michael Jackson in Romania
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite