TERIFIANT: Legatura dintre Colectiv, SRI, Hexipharma si patronul fabricii Pionierul- Zelivansky

Distribuie!by CU PRECIZIE, FINALUL POVESTII (misiunea fiind indeplinita): 1) In data de 30 octombrie 2015, 20 de oameni mureau carbonizati cu napalm si asfixiati cu acid cianhidric, intr-un club din Romania, si alti 150 erau raniti grav, dintre care 43 au murit ulterior… …………………………………………………………………………………… 2) In data de 28 octombrie […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

CU PRECIZIE, FINALUL POVESTII (misiunea fiind indeplinita):

1) In data de 30 octombrie 2015, 20 de oameni mureau carbonizati cu napalm si asfixiati cu acid cianhidric, intr-un club din Romania, si alti 150 erau raniti grav, dintre care 43 au murit ulterior…
……………………………………………………………………………………
2) In data de 28 octombrie 2015, un israelian este condamnat in Romania la niste ani de parnaie, pentru ca DNA l-a trimis in instanta. El nu executa condamnarea fiindca in data de 29 deja fugise din tara! Politia romana, al carui sef era inculpatul Toba Petre al carui ministru era inculpatul Oprea Gabriel, nu il da pe condamnat in urmarire generala. Pentru ca israelianul era interpus, printr-o firma, si in actionariatul de la o alta firma a patronului HexiPharma, acoperit al SIE! Numele fugarului: Gideon Zelivansky! Cum a fost extras din Romania? Prin aeroportul militar Otopeni. Cu ajutorul cui? Al unuia din SRI. In prezent ala din SRI fiind arestat in dosarul Black Cube. El fiind cel care merge direct in locatia din Tel-Aviv unde se instalase fugarul Zelivansky ca acesta sa ii inlesneasca intalnirea cu directorul agentiei de spionaj acoperit al Mossad, Black Cube (declaratia sereistului este la dosarul Black Cube de la DIICOT asa ca rog sa ma scutiti de speculatii si mizerii la adresa mea!). Ca sa ce? Ca sa contracteze agentia straina sa o spioneze pe Laura Codruta Kovesi! Dar cine e el Gideon Zelivansky? EL ESTE PROPRIETARUL FOSTEI FABRICI PIONIERUL IN CARE SE AFLA CLUBUL COLECTIV! Unul dintre cei trei patroni ai Clubului Colectiv – pe cale de a fi extras acum, prin sforile trase de procurorii care au instrumentat dosarul, din dosar – este interpusul lui Zelivansky in alte firme, si daca Codruta e desteapta, sa treaca la anchetat firmele suveica ale acestui patron – din cei 3 – al Clubului. Pentru ca acesta STIA ce urma sa se intample in club! Si cine mai era el Zelivansky in Romania? El era asociat printr-o firma la una dintre celelalte firme ale patronului HexiPharma. Care patron de la HexiPharma se ocupa de strans bani albi pentru zile negre pentru unii din SIE! Producand droguri, mai exact heroina, cu materie prima achizitionata de la cea de-a doua mare producatoare de aceasta substanta din lume, asa cum am aratat, dovedind cu rapoarte ale SRI, intr-o alta postare! Aceasta companie de unde achizitiona Dan Condrea precursorii pentru heroina este si cea mai mare companie din lume care produce si NAPALM!
……………………………………………………………
Pentru ambitiile unor infractori, pentru dorinta de a scapa de procurorul-sef de la DNA, pentru frica de a nu-si vedea periclitate afacerile cu droguri, s-a apelat la spioni straini, si “a fost nevoie sa moara oameni”. Zelivansky ne zambeste fericit de pe site-ul INTERPOLULUI, caci doar Oprea si Toba au “uitat” sa-l dea in urmarire generala, altii nu!
https://www.interpol.int/notice/search/wanted/2015-82153
………………………………………………………….
Acesta este adevarul despre un subiect infiorator, in care m-am bagat cu toate resursele mele sufletesti, mentale, si cu toate informatiile secrete la care am avut acces, si am facut-o inca din acea noapte a masacrului din Colectiv!
…………………………………………………………..
Ca militar, nu am gresit niciodata, mi-am facut datoria fata de aceasta tara, pana in momentul demisiei mele, in 2001. Ca jurnalist apoi, nu am gresit niciodata, mi-am facut datoria fata de aceasta tara, in ciuda milioanelor de lovituri, denigrari si marginalizari. Ca om nu am gresit niciodata, am dat din sufletul meu, din timpul meu, din viata mea, din fiinta mea, tot ceea ce omeneste se putea da! Nu am trisat, nu am inselat, nu am facut lucruri rele. Inapoi nu am primit decat dispret, ura, insulte. Eu nu mi-am tradat sau inselat nici poporul, nici pe omul de langa mine. Caci, daca o faceam, acum nu eram atat de saraca, atat de singura, atat de necajita. Daca tradam in profesie sau in viata personala aveam acum mai mult decat averile tuturor celor despre care am scris la un loc si va sfidam din vile, masini si proprietati! Am calcat pe munti de bani, caci tradarea se rasplateste enorm in Romania! Nu m-am aplecat sa ii culeg, am mers cu talpile goale peste ei, razand si dansand, pentru ca am iubit tare mult si tara asta, si pe cel din sufletul meu. N-am cerut nimanui nimic in schimb, am vrut doar sa va fie bine tuturor! V-am iubit si v-am respectat, iar dincolo de asta am iubit ADEVARUL, LUMINA, DREPTATEA!
………………………………………………
Acum am sufletul mai ars decat copiii aceia carbonizati in Colectiv!
Din acest moment, pana pe 30 octombrie, nimic altceva nu va mai fi postat pe acest cont, pentru ca nimic altceva nu mai am de spus, nimanui. Daca as fi avut bani, v-as fi dat fiecaruia in parte, ca sa iesiti in strada, caci in aceasta societate, numai banii conteaza. Eu nu am bani, singura mea avere e un biet ursulet de plus. Nu am avut ce sa va ofer inafara de inima mea si de mintea mea, de bratele cu care v-am aparat si de timpul in care nu m-am miscat de langa voi, incurajandu-va si invatandu-va sa va vedeti valoarea, ca natiune, ca oameni. V-am dat mereu doar adevarul, dar adevarul nu l-ati vrut. Ce si cat m-a costat pe mine acest ADEVAR, voi nu veti afla niciodata!


loading...

Numai bine va doresc, tuturor, iar daca vreti sa faceti ceva pentru mine, atunci nu ii lasati sa condamne oameni nevinovati, ultima mea fraza fiind acesta: PIROTEHNISTII SUNT NEVINOVATI! SALVATI-I! Au fost si-asa prea multe victime nevinovate.

Cu pretuire pentru voi toti,
eu, un nimeni prin conjunctura,
orfana prin destin,
saraca prin asumare.
Intr-o tara in care v-am fost contemporana dar nu m-ati vazut, tara in care doar banul conteaza, o tara plina de moguli in care am ramas singurul jurnalist, intr-o tara plina de generali in care am ramas singurul soldat. Intr-o tara plina de televiziuni care au tainuit totul, la comanda sau doar din simpla prostie…


SURSA: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1112038018917322&set=a.104849426302858.6202.100003334027942&type=3&theater

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite