Thomas Markle: familia regală m-a exclus din viaţa fiicei mele

Distribuie!by Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, l-a atacat pe Prinţul Harry şi a vorbit despre temperamentul fiicei sale într-un nou interviu, în care a declarat şi că, în ciuda încercărilor sale repetate, familia regală britanică nu-i permite să ia legătura cu ea. Ş Thomas Markle (74 de ani) a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Thomas Markle, tatăl Ducesei de Sussex, l-a atacat pe Prinţul Harry şi a vorbit despre temperamentul fiicei sale într-un nou interviu, în care a declarat şi că, în ciuda încercărilor sale repetate, familia regală britanică nu-i permite să ia legătura cu ea. Ş

Thomas Markle (74 de ani) a acordat un nou interviu pentru „The Mail on Sunday“ în care a comentat informaţiile apărute în presă privind comportamentul neadecvat al fiicei sale faţă de personalul Palatului Kensington şi relaţia tensionată pe care o are cu Ducesa de Cambridge.    În ultimele săptămâni, Meghan Markle a fost portretizată de presă drept o divă care refuză să se supună regulilor. În plus, după ce mai mulţi angajaţi au demisionat, s-a speculat că principalul motiv ar fi dificultatea de a lucra cu soţia Prinţului Harry   „Nu recunosc această persoană.


Meghan pe care o ştiu eu a fost întotdeauna drăguţă, blândă şi generoasă. Da, a fost mereu şi foarte exigentă şi a avut standarde înalte, dar niciodată nu a fost nepoliticoasă. Meghan a crescut pe platourile de filmare şi am învăţat-o de mică să aibă respect pentru oamenii din jur. Sigur că nu pretind că ştiu cum este ea acum, având în vedere că nu mai vorbeşte cu tatăl ei“, a declarat Thomas Markle, fost director de imagine şi de sunet.    Bărbatul susţine că nu a mai vorbit cu fiica sa de la căsătoria ei cu Prinţul Harry, de pe 19 mai, ceremonie la care nu a participat după ce a suferit un infarct. Anterior, Markle a făcut mai multe declaraţii scandaloase în presă, afectând imaginea casei regale britanice, şi chiar înainte de nunta regală a regizat împreună cu o echipă de paparazzi o serie de fotografii cu scopul de a înduioşa opinia publică.

În imagini, tatăl fostei actriţe este surprins într-un internet-cafe în timp ce se uită la fotografii cu Meghan şi Harry. Ulterior, el a recunoscut că a făcut o înţelegere cu tabloidele pentru a-şi repara imaginea, însă a negat că ar fi acceptat bani.   


Acum, Thomas Markle acuză familia regală că l-a exclus din viaţa fiicei sale şi îl atacă pe Prinţul Harry, amintind de scandalurile în care a fost implicat la rândul lui, printre care controversele create după ce au apărut imagini cu prinţul gol la o piscină, în 2012, şi cu el îmbrăcat într-o uniformă nazistă, în 2005.   

loading...

„Familia regală britanică m-a îndepărtat. Am făcut zeci de încercări de a lua legătura cu fiica mea, inclusiv prin mesaje şi scrisori, dar ea şi Harry au ridicat un zid de tăcere. Au făcut ceva ce mi-au spus mie cândva să nu fac – cred toate lucrurile negative care se scriu despre mine. Aşa că încerc să corectez minciunile şi să prezint adevărul. Am sunat-o, dar nu-mi răspunde. I-am scris o scrisoare de două pagini pe care i-am trimis-o reprezentantului ei din Los Angeles. Am subliniat că nici membrii familiei regale nu au avut întodeauna un comportament ireproşabil. Niciodată nu am apărut gol la piscină şi nici nu m-am îmbrăcat vreodată într-o uniformă nazistă. I-am dat o scrisoare şi Doriei (fosta lui soţie şi mama ducesei – n.r.), am încercat să aflu de ce fiica mea nu vorbeşte cu mine. Răspunsul la toate încercările mele a fost o tăcere de neclintit“, a povestit Thomas Markle.   

Tatăl Ducesei de Sussex susţine că viaţa i s-a schimbat radical după ce fiica lui a intrat în familia regală britanică şi este hărţuit de paparazzi: „Tăcerea lor înseamnă că oamenii vor continua să mă atace şi să scrie minciuni despre mine. Se comportă cu mine dur, sunt pedepsit pentru lucruri pe care nu le-am spus. Dacă măcar ar accepta să vorbească cu mine lucrurile ar putea fi diferite. O iubesc foarte mult pe Meghan. Îmi doreasc ca ea şi Harry să aibă un copil frumos şi sănătos şi o viaţă minunată împreună, dar în acelaşi timp îmi doresc să înceteze să mai creadă minciunile care se scriu despre mine. Sunt rănit de ceea ce se întâmplă, dar n-am de gând să tac din gură. Viaţa mea s-a întors cu susul în jos de când fiica mea l-a întâlnit pe Harry. Când au anunţat că aşteaptă primul lor copil, zeci de paparazzi au stat zi şi noapte în faţa casei mele“. În plus, Thomas Markle a negat vehement faptul că nu ar fi avut niciodată o relaţie apropiată cu fiica lui, prezentând drept dovezi mai multe felicitări şi scrisori primite de la ea, dar şi că nu a susţinut-o financiar înainte de a deveni vedetă la Hollywood. 

Citeste mai mult: adev.ro/pjirkx

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite