Tinerii formati de Casele Regale fac sex pe strada pentru alcool

Distribuie!by Imagini şocante au fost postate recent pe internet de câţiva turişti aflaţi în vacanţă în Mallorca, Spania, o destinaţie adorată şi de tinerii britanici. Cunoscute ca petrecăreţe de soi, de data aceasta tinerele din Regat au întrecut orice limită a bunului-simţ, ajungând să facă sex pe stradă pentru a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Imagini şocante au fost postate recent pe internet de câţiva turişti aflaţi în vacanţă în Mallorca, Spania, o destinaţie adorată şi de tinerii britanici. Cunoscute ca petrecăreţe de soi, de data aceasta tinerele din Regat au întrecut orice limită a bunului-simţ, ajungând să facă sex pe stradă pentru a fi “cinstite”, în schimb, cu câteva pahare de alcool de la necunoscuţii pe care-i satisfăceau în văzul tuturor.

Nu e nimic ciudat că tinerii rămân fără bani de distracţie în vacanţă, însă ce ajung să facă britanicele cu vârste între 16 şi 22 de ani pentru a obţine câţiva euro sau alcool e de-a dreptul şocant şi degradant. Zilele trecute, câţiva turişti veniţi la relaxare în animata insulă spaniolă Mallorca au rămas uluiţi de ceea ce au văzut pe stradă, la ceas de seară. O blondină britanică, minoră, rămasă fără bani de cheltuială, a dat alarma spunând că le va face sex oral bărbaţilor care-i vor cumpăra alcool. Şi amatori au fost: 24 în total!
Poliţia a deschis o anchetă
Filmuleţul cu adolescenta “prestând” pentru băutură a scandalizat lumea întreagă şi o anchetă e în desfăşurare. La nici două zile după acest scandal, un altul, avându-le protagoniste tot pe două adolescente britanice, a izbucnit în Regat. Fetele au făcut sex în stradă, în faţa unui club din Belfast, Irlanda de Nord. Conform unor martori, scenariul a fost acelaşi: tinerele nu mai aveau bani de alcool şi băieţii le-au promis băutură pe săturate în schimbul unei partide de sex. Identitatea celor implicaţi nu a fost făcută publică.
http://www.libertatea.ro/stiri/stiri-externe/tinerele-din-marea-britanie-fac-sex-pe-strada-pentru-alcool-1048393#.WXDlobMsv_Y.facebook


loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite