Tinerii ii cer lui Iohannis taxe si impozite zero pt. cei care isi infiinteaza un PFA sau SRL, caci altfel pleaca din tara si oricum nu ar plati nicio taxa | Distribuie daca esti de acord!

Distribuie!by Tinerii ii cer lui Iohannis taxe si impozite zero tinerilor care isi infiinteaza un PFA sau SRL, cel putin cativa ani, caci altfel pleaca din tara si oricum nu ar plati nicio taxa. Distribuie daca esti de acord si crezi ca ar trebui luate masuri in aceasta privinta. Foarte […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Tinerii ii cer lui Iohannis taxe si impozite zero tinerilor care isi infiinteaza un PFA sau SRL, cel putin cativa ani, caci altfel pleaca din tara si oricum nu ar plati nicio taxa.

Distribuie daca esti de acord si crezi ca ar trebui luate masuri in aceasta privinta.


Foarte multi tineri pleaca din tara dupa absolvirea liceului, nemultumiti de salariile mici sau de neincurajarea infiintarii unei firme, prin lipsa scutirii de orice taxe. Practic oricarui incepator care incearca sa practice o activitate independenta i se da in cap dinainte sa inceapa. Iar pe salariile pe care le ofera multinationalele, sa stea politicienii, ca tinerii nu au chef.

loading...

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite