“TOATE ROMÂNCELE SUNT CURVE!” Judecător spaniol, înregistrat când vorbea cu trei colegi (AUDIO)

Distribuie!by Jigniri grave aduse de un judecător spaniol tuturor femeilor din România. Magistratul a declarat că “româncele sunt toate curve”, scrie El Diario. Acesta a fost înregistrat în timpul unei conversații din 23 septembrie avută cu alți trei judecători de la secția a șasea a Tribunalului Provincial Las Palmas, de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Jigniri grave aduse de un judecător spaniol tuturor femeilor din România. Magistratul a declarat că “româncele sunt toate curve”, scrie El Diario.

Acesta a fost înregistrat în timpul unei conversații din 23 septembrie avută cu alți trei judecători de la secția a șasea a Tribunalului Provincial Las Palmas, de către un alt coleg de breaslă, Salvador Alba.


Unul dintre judecătorii înregistraţi este aproape de un transfer la secţia care se ocupă de cazurile de violenţă domestică.

Judecător spaniol: Toate româncele sunt curve


loading...

http://www.b1.ro/stiri/externe/judecator-spaniol-toate-romancele-sunt-curve-audio-167306.html

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Am vorbit cu cele două românce care construiesc un spital pentru că statul nu o face
ADIO LIBERTATE: Senatul oferă acces liber serviciilor secrete la informaţiile din telefonul şi calculatorul tău
„Nicu Ceauşescu m-a scăpat de puşcărie!” S-au scris multe despre Prinţişor, dar CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN 1985 nu voi uita niciodata
DE VAZUT|Film online subtitrat: CEI RAMASI
Inventatorul smartphone-ului își cere iertare: „Îmi pare rău, îmi cer scuze pentru răul pe care curiozitatea mea l-a provocat umanității. A distrus conversația dintre oameni și sănătatea copiilor”
INOVATIE MEDICALA: Sam Parnia, medicul care poate invia mortii
Lidl şi Kaufland, scandal după ce s-a aflat că au primit 900 de milioane dolari de la Banca Mondială şi BERD pentru extinderea în Europa de Est, inclusiv România
Unul dintre cei mai mari importanți oameni de știință ai României: Pericolul mare vine din destrămarea familiei formată din bărbat și femeie. Relațiile homosexuale sunt împotriva naturii
Trump respinge afirmaţiile CIA despre ajutorul pe care i l-ar fi dat Rusia în campania electorală | „Sunt aceiaşi oameni care au spus că Saddam Hussein a avut arme de distrugere în masă”
FURIOS LA MAXIM: Un membru al parlamentului elvetian spune ca e timpul sa indepartam islamul din Europa
Ipocrizia statului american fascist si masonic de a cere viza romanilor si altor cetateni ai tarilor saracite tot de ei
Dezvăluire Şoc. Ponta "am fost obligați de UE sa integrăm zona de Vest a Țării cu Ungaria Cehia și Slovacia". Când vă spuneam, că se lucrează din greu la regionalizarea, federalizarea și la dispariția statului național numit România nu ne credeați.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite