Top 5 cele mai sangeroase femei din istoria Evului Mediu, toate din descendenta regala si impotriva crestinilor

Distribuie!by Frumoase, bogate, puternice sau pur şi simplu malefice. Iată un top a celor mai crude femei din istoria Evului Mediu, atentie toate erau din sange albastru si toate omorau crestini. 5. Lucretzia Borgia (18 Aprilie 1480-24 iunie 1519): Lucretzia face parte din una dintre cele mai controversate familii din istorie. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Frumoase, bogate, puternice sau pur şi simplu malefice. Iată un top a celor mai crude femei din istoria Evului Mediu, atentie toate erau din sange albastru si toate omorau crestini.

5. Lucretzia Borgia (18 Aprilie 1480-24 iunie 1519): Lucretzia face parte din una dintre cele mai controversate familii din istorie. Familia Borgia este renumită pentru înşelăciuni, asasinări, corupţie, perversiuni sexuale şi nu numai. Despre Lucretzia se stie că a avut 3 mariaje care au avut ca scop servirea intereselor familiei. Lucretzia avea o influenţă foarte mare printre oamenii bisericii. Există şi un tablou celebru ce o înfăţişează pe Lucretzia pe scaunul papal în locul tatălui ei, papa Alexandru VI. Se mai ştie despre Lucretzia că purta mereu un inel cu otravă pe care îl folosea frecvent pentru a otrăvi băuturi.


 

4. Caterina de Medicis (13 aprilie 1519- 5 ianuarie 1589): Caterina provine dintr-o familie de nobili italieni. Aceasta ajunge regina Franţei prin căsătoria ei cu regele Franţei, Henry al II-lea. Deşi nu deţine mare putere în timpul vieţii soţului ei, reuşeşte să ia frâiele ţării ca regentă a fiilor săi, Charles IX şi Henry III. Catherina este cunoscută pentru felul în care reuşea să-şi atingă scopurile, trăindu-şi viaţa după principiile machiavellice. Lupta ei  împotriva protestanţilor, a hughenoţilor, îşi atinge punctul culminant în Masacrul din Ziua Sf. Bartolomeu, când regele Charles IX dă ordinul:Omorâţi-i pe toţi! Masacrul din Ziua Sf. Bartolomeu a fost mai curând o luna ( 23 august- 29 septembrie) în care hughenoţii au fost ucişi in masă, până când Navarre se converteşte la catolicism. Catherina este învinuită si de moartea Jeannei d Albret, regina Navarrei.

 

 

 

 

 

 

3. Isabella de Castillia (22 aprilie 1451-25 noiembrie 1504): În religia catolică a rămas cunoscută drept “slujitoare a Domnului”. Însă istoria o recunoaşte drept una dintre cele mai crude femei din istorie. Împreună cu soţul ei, Ferdinand al II-lea de Aragon, pun bazele Inchiziţiei spaniole, instituţie ecleziastică de departe cu mult mai crudă decât inchiziţia papală. Inchiziţia spaniolă şi-a concentrat acţiunile mai ales împotriva evreilor şi a musulmanilor. Aceştia erau torturaţi în cele mai cumplite moduri si în final ucişi. În anul 1492 aproximativ 20 000 de evrei au fost exilaţi. Bunurile lăsate in urmă erau împărţite între Coroană şi Biserică.


loading...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Regina Maria I a Angliei (18 februarie 1516-17 noiembrie 1558): Maria I sau Maria Tudor a fost fiica regelui Henric al VIII-lea si a Caterinei de Aragon. A fost al 4-lea monarh din casa Tudorilor.

Maria I este cunoscută pentru cruzimea ei faţă de protestanţi. Reuşeşte in timpul domniei sale sa convertească Anglia la catolicism asasinând aproape toţi liderii protestanţi si o mare pare din enoriaşi. Domnia ei a fost una a terorii, crudă şi întunecată. De aici îi revine şi pseudonimul Bloody Mary.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Elisabeta de Bathory (7 august 1560- 21 august 1614): Elisabeta a fost o contesa unguroaică, supranumită contesa Dracula, pentru ca se tragea din neamul lui Vlad Tepes fiind nepoata lui. Aceasta, împreună cu alte 4 femei, au torturat prin muşcare, înţepare, tăiere, bătaie, ardere si au ucis aproximativ 300 de fete şi femei tinere. Victimile proveneau din familii sărace cărora li se promitea un trai mai bun la castelul Čachtice unde locuia Elisabeta. Există si un zvon conform căruia contesa obişnuia să facă baie în sângele victimilor ei deoarece credea ca aşa pielea ei va rămane tânără mai mult timp.

Sursa: Historia

Citeste si : Vampirismul in cadrul familiilor regale: Erszebeth de Bathory, nepoata lui Vlad Tepes si alte personalitati ale istoriei care aveau o pofta nebuna de carne si sange de om!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite