TOP FORBES: Regele Mihai al Romaniei- printre cei mai bogati suverani ai lumii

Distribuie!by Mihai I de Hohenzollern, numit impropriu Regele Mihai I, este clasat de revista americana Forbes printre cei mai bogati suverani ai lumii, cu o avere de peste 210 milioane de euro. Aceasta avere fabuloasa il plaseaza pe locul 15 in clasamentul fetelor regesti, cu “doar” cateva milioane sub averea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Mihai I de Hohenzollern, numit impropriu Regele Mihai I, este clasat de revista americana Forbes printre cei mai bogati suverani ai lumii, cu o avere de peste 210 milioane de euro. Aceasta avere fabuloasa il plaseaza pe locul 15 in clasamentul fetelor regesti, cu “doar” cateva milioane sub averea reginei Beatrix a Olandei. Iar marea parte a acestei averi a fost dobandita de Mihai prin retrocedarile ilegale ale statului roman.

Despre cat de putin a meritat Mihai domeniile retrocedate de catre statul roman, ne putem lamuri daca ii urmarim istoria incepand cu august 1944 cand, din postura de suveran de carton a Romaniei conduse de Maresalul Antonescu, acesta a preferat sa negocieze intoarcerea armelor impotriva Germaniei naziste printr-o intelegere cu rusii comunisti, cu toate ca Antonescu purta in paralel negocieri cu Anglia. La doar o zi dupa lovitura de stat prin care era arestat Antonescu, regele Mihai, care acum se erijeaza intr-un mare sustinator al democratiei, a predat pur si simplu Romania in mainile comunistilor. Peste 130.000 de militari romani au fost arestati de catre Armata Rosie dupa lovitura de stat, majoritatea murind in lagarele din Siberia. Apoi, istoria pe care o cunoastem toti: ocuparea Romaniei de catre sovietici, in locul unei administratii anglo-americane: deportari, nationalizari, teroare si crime, adica jumatate de secol de comunism.  


Sa nu ne facem iluzii asupra necesitatii actului lui Mihai. Acesta a fost chiar decorat de criminalul sovietic Iosif V. Stalin cu Ordinul sovietic Victoria cu diamante, “pentru actul curajos al cotiturei hotarite a politicei Romaniei spre ruptura cu Germania hitlerista si alierea cu Natiunile Unite, in clipa cand inca nu se precizase clar infrangerea Germaniei”. Åži apoi Mihai a continuat sa fie rege al Romaniei pana in anul 1947, perioada in care a simulat o oarecare impotrivire regimului comunist si, lucru inexplicabil si foarte grav, i-a condamnat la moarte pe detinutii politici ai regimului Antonescu, cu toate ca nu exista presiune in acest sens si chiar comunistii din URSS au preferat in prima faza sa ii amnistieze pe Antonescu si pe membrii cabinetului sau. Pentru toate acestea inca nimeni nu i-a batut obrazul lui Mihai I. Doar liderul taranist si artizan al Marii Uniri Iuliu Maniu, aflat in puscariile comuniste unde avea sa moara, a mai avut curajul sa il injure pe ardeleneste pe ipocritul rege, pentru tot raul pe care l-a facut, din prostie sau viclenie, Romaniei.

Plictisit sa poarte grija atator milioane de romani, Mihai abdica in 1947 si pleaca din Romania, urmand modelul degeneratului sau tata, dictatorul criminal Carol al II-lea. Cu toate ca in memoriile sale Mihai sustine ca ar fi fost amenintat de catre Petru Groza, in lumina unor noi documente ale Securitatii se pare ca abdicarea sa a fost rezultatul unor negocieri cu Securitatea. Abdicarea lui Mihai a fost de fapt un divort de comunisti, un divort decent si elegant, prin care Mihai obtinea garantii de buna sedere in occident si chiar o pensie frumusica din partea guvernului Petru Groza.


loading...

La 50 de ani de la aceste evenimente, regele a revenit in tara ca un salvator si democrat autentic cu o distinsa alura regala. Primit in tara cu o simpatie deosebita, in principal pentru ca romanii nu cunosteau in 1992 istoria adevarata a personalitatii sale, Mihai nu s-a sfiit sa ceara statului roman inapoi domenii care valoreaza sute de milioane de euro. Åži le-a primit: castelul de la Savarsin din Arad, palatul Elisabeta de la Bucuresti, domeniul Peles si complexul turistic Furnica. Aceste domenii sunt compuse din zeci de mii de hectare de padure, castele si alte imobile. Lacomul fost-suveran a mai cerut, pe langa aceste proprietati, si o despagubire de 30 de milioane de euro cu titlu de compesatie pentru toate domeniile care nu mai pot fi retrocedate. Din fericire, acest act a fost blocat prin vot de catre deputati.

Majoritatea acestor retrocedari s-a facut “cu cantec”, in cel mai pur stil romanesc. De exemplu, retrocedarea domeniului Peles a adus grave prejudicii bugetului de stat, Mihai intrand in proprietate fara a plati vreun ban pentru investitiile de dupa nationalizare. Astfel, cu toate ca in 1947 complexul turistic “Furnica” nu exista pe domeniul Peles, in anul 2007 acesta a fost retrocedat lui Mihai I pe … degeaba. “Regele”, pasionat colectionar de automobile si domenii “regale” a devenit, dintr-un exilat fustrat, un beneficiar al averii stramosilor sai, adusi in Romania pentru a oferi garantii internationale asupra actiunilor de unificare nationala a romanilor. La cat de distinsi si autentici au fost Carol I si Ferdinand, pe atat de corupti si de marsavi au devenit Carol al II-lea si progenitura sa Mihai.

Deci in aceste zile ne putem mandri ca o nemtoaica din Banat a castigat premiul Nobel pentru literatura si ca avem un fost suveran, tot neamt, care a devenit milionar din banii statului roman, adica pe munca si sacrificiile unui popor pe care l-a vandut comunistilor. Daca Herta Muller este o apriga critica a securistilor si a noilor neocomunisti din Romania, gangavul rege Mihai este un profitor al regimului post-decembrist, revenind in Romania exact de unde a plecat, fara a da socoteala nimanui. Mihai I a facut doar o pauza, atat … A plecat fara griji dintr-o Romanie condusa de comunisti si a revenit ca un milionar cu impresii de alteta si fata regala. Sursa: George Bara – NapocaNews.ro

Toata sleahta politica postdecembrista li se inchina lor, numai cate le-au retrocedat din averea poporului, dupa ce i-au macelarit de la Carol I pe taranii romani si pe oameni ca Eminescu si Zelea Codreanu, dupa ce au scos tezaurul Romaniei din tara….

http://www.frontpress.ro/2009/10/cum-l-a-facut-statul-roman-putred-de-bogat-pe-regele-mihai.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Video: Secretele Alchimiei si piatra filozofala
Documentar realizat în epoca Ceaușescu pentru strănepoții care vor locui în București în anul 2080
Putin îl telefonase pe președintele Bush cu două zile înainte de atacuri pentru a avertiza despre 9/11
7 motive sa nu mai consumi LAPTE niciodata, nici daca mori de foame
Planta minune de care multă lume nu a auzit: Ce este ARONIA?
Dezvăluirile lui Guccifer | Şeful SRI ştia de patru ani că firma lui Ghiţă „a pus la punct un sistem diabolic, bazat pe şpăgi”
Președintele SUA, Donald Trump, discurs fulminant despre Dumnezeu și familie: Noi știm că părinții, nu birocrații, știu cel mai bine cum să-și crească proprii copii și să creeze o societate înfloritoare
Invazia musulmana profetita de Vechiul Testament, Nostradamus, Baba Vanga si Iustin Parvu
O elită, dirijată de o familie suedeză putred de bogată, controlează Barnevernet (Serviciul Social de Protecție a Copilului din Norvegia)- acestia sustin homosexualitatea si distrugerea familiei-uitati-va la statuile amplasate de catre ei in Norvegia-setea dupa copii, maltratarea lor si folosirea acestora in ritualuri oculte
Cand iei o yoghina iti bagi dracu in casa ce s-o mai labarim!
Jale la Ambasada SUA de la București după alegerea lui Trump ca președinte. Pe pagina instituției, Klemm și compania încă așteaptă rezultatele
Cum te schimbă un stil de viaţă minimalist şi de ce le este greu românilor să se identifice cu îndemnul „nu lăsa societatea de consum să te consume”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite