Tot mai aproape de profeția BIBLICĂ: Auchan introduce în România plata cu degetul

Distribuie!by Clienţii magazinelor Auchan din România îşi vor putea plăti cumpărăturile prin autentificare biometrică cu amprentă, fără a mai avea nevoie de cash, card bancar sau telefon mobil. Acest lucru este posibilă printr-o aplicaţie pe care retailerul a lansat-o împreună cu Oney Bank, divizia de banking a grupului francez Auchan. […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Clienţii magazinelor Auchan din România îşi vor putea plăti cumpărăturile prin autentificare biometrică cu amprentă, fără a mai avea nevoie de cash, card bancar sau telefon mobil. Acest lucru este posibilă printr-o aplicaţie pe care retailerul a lansat-o împreună cu Oney Bank, divizia de banking a grupului francez Auchan.

Auchan Retail România, împreună cu Oney Bank, au lansat Well.com, o aplicație de mobil unică în România, ce permite fie plata cu autentificare biometrică – cu amprentă, fie cu ajutorul telefonului mobil, prin scanarea unui cod QR, informează un comunicat al companiei.


Utilizatorii aplicației care optează pentru plata cu autentificare biometrică nu sunt nevoiți să folosească nici cardul și nici telefonul. Datele achiziţiilor rămân însă stocate în telefonul utilizatorului. Pentru început, acest sistem de plata va putea fi folosit doar în magazinele Auchan Militari şi Drumul Taberei la casele rapide, urmând ca înscurt timp să fie disponibilă și clienților magazinului Auchan Cotroceni, la casele rapide și la casele de tip self-check-out.

Aplicația este disponibilă pentru utilizatorii de telefoane cu sisteme de operare Android și iOS, împreună cu orice card de debit sau de credit Mastercard sau VISA emis în România și poate fi descărcată din App Store sau din Google Play Store, dar și de pe site-ulwww.well-com.ro.„Preocupați de îmbunătățirea experienței la cumpărături a clienților noștri, atât online cât și offline, am lansat, în 2015 casele rapide – unde scanarea este realizată de personalul nostru, iar plata – cash sau card – în mod independent, de către clienți. A urmat, în 2017, implementarea, în premieră, a caselor inteligente – self checkout, care permit clienților derularea rapidă și autonomă a întregului proces. Astăzi, aducem în România, alături de partenerii de la Oney Bank, o nouă soluție bazată pe tehnologie de top – plata validată cu amprentă, disponibilă alături de cea prin cod QR. Ne dorim ca aceste schimbări să fie utilizate și apreciate de clienții noștri, să le simplifice parcursul de cumpărare în magazinele noastre și să îi ajute să câștige timp”, a declarat Tiberiu Dăneţiu, Director Client şi Inovaţie Auchan.


Auchan Retail România are în portofoliu 33 de hipermarketuri și o rețea de magazine MyAuchan. Retailerul are peste 280.000 m2 suprafaţă netă de vânzare, peste 10.000 de angajaţi, o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro.

loading...

Pe www.auchan.ro Auchan prezinta clientilor peste 25.000 de produse disponibile in magazine şi oferă serviciul de click&collect (pregătire comandă cu ridicare din magazin) pentru aproximativ 5000 de produse. În acelaşi timp, operează website-urile dedicate activităţilor de gastronomie tip restaurant – lamasa.auchan.ro, de florarie – florarie.auchan.ro si cel al Lillapois – noua reţea de magazine recent lansată, specializate în machiaj, parfumerie, îngrijire personală și îngrijirea casei – www.lillapois.ro.

Oney Bank face parte din Holdingul francez Auchan, reprezentand divizia financiar-bancara a grupului. La nivel mondial Oney Bank este prezentain 11 ţări cu un portofoliu de peste 9 milioane de clienţi cărora le pune la dispoziţie produse financiare, soluţii de plată şi asigurări variate. În România, Oney Bank este prezentă cu 50 de birouri în magazinele Auchan si Leroy Merlin.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Masonii, semnal de ALARMĂ pentru români: Totul are o limită. Ce se întâmplă la noi nu se întâmplă nicăieri în lume
Cum se vinde ţara bucată cu bucată : Străinii plătesc 7.000 de euro pentru un hectar de teren agricol din România
Crestin din Arad a gasit 95.000 de euro într-un dulap second-hand cumpărat de pe olx. I-a returnat proprietarului care habar nu avea de existenta lor
Lecție de bun simț a unei femei de la țară: pe un frig năprasnic, s-a descălțat pentru a nu murdări interiorul unei benzinării
Ceausescu i-ar fi impuscat, daca ii gasea ca baga aluminiu, acid clorhidric si mercur in "Soimii Patriei"! Pe vremea lui Ceausescu se adminsitrau de 6 ori mai putine vaccinuri! "Cantacuzino" era vestit pentru SERURI, nu pentru vaccinuri
Florin Barbu, tatăl copiilor dați de englezi unui cuplu gay, face greva foamei în fața ambasadei Marii Britanii din București
VIN MASONII! Peste 150 de masoni din EUROPA vin LA BUCUREŞTI in perioada 4-6 noiembrie 2016
„Polițiștii lui Allah” au ajuns și în inima Europei. Apărătorii legii islamice vânează femeile care „au ales calea greșită”
Caragenanul, cel mai înspăimântător aditiv din mâncare. În ce produse se găseşte
În București nu există o statuie a lui Ștefan cel Mare, în schimb Capitala va avea o statuie a Prințului Rainier III de Monaco
Bebeluş imbolnavit prin spitale| depopularea continua, e clar ca si dezinfectantii sunt in continuare apa de ploaie| Ministerul Sanatatii se ocupa de alte lucruri precum vaccinarea!!!
Iohannis vrea sa plateasca miliarde de Euro sionistilor dar nu din banii lui personali, ci din banii statului! SHARE!!!
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite