TOTI AU NUMIT-O LICOAREA TINERETII! TRUPUL INCEPEA SA SE TRANSFORME MIRACULOS!

Distribuie!by Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu, iar in natura exista 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Siropul de artar provine din seva artarului de zahar, artarului negru sau artarului rosu, iar in natura exista 10 specii de artar). Procesul de extragere este destul de simplu, incepand cu gaurirea arborelui, care permite ca seva sa curga. Seva este transparenta, aproape lipsita de gust si cu un continut scazut de zahar in momentul in care este extrasa din artar.

Mentine sanatatea inimii


Zincul pe care il furnizeaza siropul de artar, pe langa actiunea sa antioxidanta, are si alte functii care pot reduce progresia aterosclerozei. Zincul este necesar pentru functionarea adecvata a celulelor endoteliale si ajuta la preventia daunelor endoteliale cauzate de oxidarea colesterolului rau LDL si a altor grasimi oxidate. Membranele endoteliale ce au un continut scazut de zinc sunt mult mai predispuse deteriorarii. De asemenea, studiile arata ca persoanele care au carente de mangan, un mineral continut din plin in siropul de artar, au un nivel scazut de colesterol bun.

Antioxidant


Manganul este un cofactor esential intr-o serie de enzime importante in productia de energie si pentru protectia antioxidanta. De exemplu, enzima antioxidanta cheie superoxid dismutaza, care dezarmeaza radicalii liberi produsi in mitocondrii (fabricile producatoare de energie din celule), necesita mangan. Cercetatorii de la Universitatea din Rhode Island au descoperit ca siropul de artar, datorita compusilor antioxidanti, poate preveni boli cronice grave precum diabetul, cancerul, osteoporoza si Alzheimerul.

Remediu pentru diabetici

loading...

Siropul de artar este plin de fenoli – compusi antioxidanti din siropul de artar – care pot ajuta ca diabeticii sa isi mentina nivelul glicemiei la cote normale. Fenolii inhiba enzimele care sunt implicate in conversia carbohidratilor in zahar. 22% din doza recomandata zilnic de mangan este continut in numai 13 g de sirop de artar.

Intareste sistemul imunitar

Zincul si manganul sunt aliati importanti pentru sanatatea sistemului imunitar. Se pare ca multe dintre celulele care sustin sistemul imunitar depind de zinc pentru functionarea optima. Preponderent asupra copiilor, cercetatorii au studiat efectele deficientei de zinc (si a suplimentarii cu zinc) asupra raspunsului imunitar si a numarului de celule de sange albe, incluzand studii specifice pe limfocitele T, macrofage si celulele B (toate tipurile de celule albe de sange importante pentru sistemul imunitar).

Sursa: antena3.ro

http://caplimpede.ro/toti-au-numit-o-licoarea-tineretii-trupul-incepea-sa-se-transforme-miraculos/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Dispar judeţele! Cum se va numi zona în care locuieşti? Regionalizarea, planul de distrugere al Romaniei
Controverse despre daci, geţi sau daco-geţi
Florin Barbu, tatăl copiilor dați de englezi unui cuplu gay, face greva foamei în fața ambasadei Marii Britanii din București
Iata cum sunt inrudite toate casele regale din lume
INSTITUTUL CANTACUZINO va colabora cu SANOFI PASTEUR. Iata ce dezastru a creat Sanofi Pasteur in Filipine …
SCOALA – FABRICA DE SCLAVI / Treaba gandita demult si finantata atunci de Rockefeller iar acum de Soros
Royal Bank of Scotland, avertisment ȘOCANT pentru 2016: Vindeți tot
Laureat NOBEL: Cancerul este cauzat de un virus care se găsește într-un aliment pe care toată lumea îl consumă
Postul de televiziune CBS dezvăluie o anchetă a congresului american: Vaccinurile produc AUTISM. Video. Dați SHARE!
Dacă vrei să distrugi o ţară, atunci omoară învăţământul!
Catedrale pentru spitale! Voluntarii Paraclisului CMN au donat aparatură medicală Centrului de transfuzii al Spitalului Militar. În ultimii trei ani, Patriarhia Română a donat spitalelor aparatură medicală în valoare de 190.000 de euro
Medicul meu Orl nu si-a vaccinat copilul, si are deja 2 ani si jumatate, pt ca nimeni nu ii poate garanta ca nu se va activa leucemia infantila. Medicul imunolog la care am fost pt prima data pt a vedea daca imi vaccinez copiii cu modificari cromozomiale, mi-a scris negru pe alb sa nu vaccinez pana la 3 ani(pe cea mica) si nici pe cea mare pana nu avem analiza imunologica si genetica completa.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite