Toti utilizatorii Facebook ar putea cere daune de cate 12500 de dolari in urma furturilor de date spun expertii

Distribuie!by Daca datele voastre au fost colectate de Facebook si cumparate sau redistribuite catre terti, ati putea primi o compensatie de 12500 de dolari in prima faza. Toate aceste informatii au iesit la suprafata in urma scandalului Cambridge Analytica, care stoca datele utilizatorilor. Acest lucru ar putea costa acum compania […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Daca datele voastre au fost colectate de Facebook si cumparate sau redistribuite catre terti, ati putea primi o compensatie de 12500 de dolari in prima faza.

Toate aceste informatii au iesit la suprafata in urma scandalului Cambridge Analytica, care stoca datele utilizatorilor. Acest lucru ar putea costa acum compania Facebook 625 miliarde de dolari expune profesorul in drept Maureen Mapp.


“Au fost luate date de la 50 de milioane de utilizatori”, a spus profesorul ziarului britanic The Sun. ” Sa presupunem” ca fiecare dintre utilizatorii afectati ar cere daune de la Facebook, fiecare individ ar putea primi legal 12500 de dolari.” El a continuat ca nivelul sumei ar putea fi diferit in functie de suferintele pe care aceste pierderi de date le-au cauzat utilizatorilor.

Pentru a putea beneficia de compensatii, utilizatorii ar trebui sa fie capabili sa demonstreze ca au suferit datorit pierderilor de date, incident care intra sub Data Protection Act, legea protectiei datelor.


loading...

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, si-a cerut scuze pentru cum au manipulat datele utilizatorilor, iar Cambridge Analytica, este acum cercetata de Biroul de Informatii britanice.

Multi oameni de afaceri si-au inchis conturile de Facebook in semn de protest, pentru pierderea suferita, in timp ce mii de oameni migreaza zilnic catre concurenta Facebook www.vk.com. O platforma similara romaneasca este www.tecunosc.ro

Sursa si traducerea de pe https://worldtruth.tv/all-facebook-users-could-cash-in-as-much-17500-each-after-data-breach/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite