Traficul de sex cu minori prin intermediul serviciilor de “Protectie” ale copilului EXPUSE| Cum se rapesc copii pentru SEX!!!

Distribuie!by Intr-un interviu, producatorul de film Sean Stone o intervieveaza pe Tammy Stefano, Directoarea Executiva a Coalitiei pentru Protectia Copilului si expune multe dintre cazurile copiilor aflati in “grija statului”. Este unul dintre putinele interviuri care expune atat de multe informatii cu privire la abuzurile sexuale, de care sufera acesti […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-un interviu, producatorul de film Sean Stone o intervieveaza pe Tammy Stefano, Directoarea Executiva a Coalitiei pentru Protectia Copilului si expune multe dintre cazurile copiilor aflati in “grija statului”.

Este unul dintre putinele interviuri care expune atat de multe informatii cu privire la abuzurile sexuale, de care sufera acesti copii disponibilizati in Los Angeles.


Directoarea Stefanu, expune informatii legate de traficul uman ca o afacere operativa in Statele Unite, care aduce mai multi bani ilegal decat industria drogurilor si traficul de arme.

Stefano, spune ca in clipa cand cineva suna la Protectia Copilului, din acel minut sa stie clar, ca copilul nu va fi protejat.


Copii orfani aduc mai mult profit Statului American pentru ca li se impun tratamente medicamentoase obligatorii.

Asistenti ai statului care iau in ingrijire copii orfani, statistic vorbind au fost in mare parte abuzatori sexuali, pedofili.
Puteti urmari interviul netradus, mai jos:

loading...

Mai departe ea divulga ca mai mult decat jumatate din numarul copiilor care sunt plasati in centre de plasament sunt abuzati sexual, din numarul total al victimelor abuzate sexual intr-un stat american.

Sursa: http://medicalkidnap.com/2015/07/21/child-sex-trafficking-through-child-protection-services-exposed-kidnapping-children-for-sex/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Citiți și...

Nu vă e ruşine?! Scrisoare foarte deschisă adresată jurnaliştilor români acreditaţi la vizita preşedintelui României la Casa Albă
Victor Ponta, declarație șocantă despre gazele de șist
Descoperire macabră la Vaslui: un deget de om găsit într-o pungă cu carne tocată. Autorităţile: Nu am descoperit niciun salariat care să aibă un deget amputat
Generalul Chelaru, AVERTISMENT ȘOCANT în criza imigranţilor: Să n-ajungă România un LAGĂR de CONCENTRARE
Cum Rockefellerii au reproiectat femeia
Un român stabilit la Paris i-a trimis un ordin de încorporare lui Lucian Mîndruţă pe facebook. Ce va păţi realizatorul TV dacă nu se prezintă la „oaste” 🙂
CATRENUL BLESTEMAT al lui Nostradamus: „AL TREILEA RAZBOI MONDIAL pleaca din Romania”!
Ceea ce presa oficiala va ascunde: Milioane de italieni protesteaza impotriva vaccinarii obligatorii
Automobile Bavaria a oferit noul BMW Seria 7 Majestăţii Sale Regele Mihai | de ce nu ofera corporatiile masini saracilor, caselor de copii, sau contravaloarea banilor pentru construirea de case familiilor cu multi copii, spitale, scoli?
Ordonante de urgenta smenuite la Guvern dupa alegeri!
Când statul poarta grija copiilor noștri: din 5 salvează doar unul...In stat sa nu ai incredere referitor la vaccinuri caci daca devine leguma nu au bani sa ti-l "repare"
Scrisoarea unei românce din diaspora către Carmen Iohannis: Opriți-vă din shopping și vizitați orfelinatele din România, unde copiii sunt legaţi cu sfoară!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite