Traficul de sex cu minori prin intermediul serviciilor de “Protectie” ale copilului EXPUSE| Cum se rapesc copii pentru SEX!!!

Distribuie!by Intr-un interviu, producatorul de film Sean Stone o intervieveaza pe Tammy Stefano, Directoarea Executiva a Coalitiei pentru Protectia Copilului si expune multe dintre cazurile copiilor aflati in “grija statului”. Este unul dintre putinele interviuri care expune atat de multe informatii cu privire la abuzurile sexuale, de care sufera acesti […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Intr-un interviu, producatorul de film Sean Stone o intervieveaza pe Tammy Stefano, Directoarea Executiva a Coalitiei pentru Protectia Copilului si expune multe dintre cazurile copiilor aflati in “grija statului”.

Este unul dintre putinele interviuri care expune atat de multe informatii cu privire la abuzurile sexuale, de care sufera acesti copii disponibilizati in Los Angeles.


Directoarea Stefanu, expune informatii legate de traficul uman ca o afacere operativa in Statele Unite, care aduce mai multi bani ilegal decat industria drogurilor si traficul de arme.

Stefano, spune ca in clipa cand cineva suna la Protectia Copilului, din acel minut sa stie clar, ca copilul nu va fi protejat.


Copii orfani aduc mai mult profit Statului American pentru ca li se impun tratamente medicamentoase obligatorii.

Asistenti ai statului care iau in ingrijire copii orfani, statistic vorbind au fost in mare parte abuzatori sexuali, pedofili.
Puteti urmari interviul netradus, mai jos:

loading...

Mai departe ea divulga ca mai mult decat jumatate din numarul copiilor care sunt plasati in centre de plasament sunt abuzati sexual, din numarul total al victimelor abuzate sexual intr-un stat american.

Sursa: http://medicalkidnap.com/2015/07/21/child-sex-trafficking-through-child-protection-services-exposed-kidnapping-children-for-sex/

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Cocoon.ro – Conspirații Îndeplinite!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite

Cocoon.ro - Conspiratii Indeplinite